alexandrasjosten.blogg.se; datorproblem :@

försöker lägga in bilder på datorn från mobilen för helt ärligt så vet jag inte vart jag lagt mina kamera igen. Jag är omöjlig. Men det går lixom inte att få in dom. Mobilen kommer inte upp i "datorn" och när jag kör det via dropbox och epost går den inte att redigera alls och dom ligger lixom på fel håll. SÅ irriterande! 
Att mobilen inte kommer upp brukar kunna lösas genom att starta om datorn men jag är för lat för det just nu. Vi är tydligen lediga imorgon igen så då får jag fixa med detta. 

Annars hade jag postat ett inlägg nu om min kärlek för reor och en skjorta jag köpte på bikbok - inte den jag hade igår. Det bästa med reor är nämligen när man kollat på något man vill ha flera gånger men känt att man inte kan rättfärdiga att köpa det och när det sen finns på rea för halva priset, då blir man glad och det känns plötsligt mycket mer okej! Som man kanske kunde tro köper jag inte allt jag vill ha direkt - det finns alldeles för mycket snygga kläder där ute - utan går och suger på vissa saker. Exempel på detta är skjortan jag köpte på bikbok, ett linne på Gina och en klänning på hm. Ska visa alla tre imorgon! 

Har en massa blogginspiration just nu så kommer att jobba starkt med detta imorgon därför hade jag tänkt sova nu för att orka upp i tid. Godnatt bloggen! 

Så irriterad :@@

alexandrasjosten.blogg.se; julklapps'

its alive. Nej men jag lever. Ganska nyligen hemkommen från maxi där vi varit och storhandlat. Det är faktiskt ganska mysigt att gå där mellan raderna tycker jag speciellt när man är två. Vår inköpslista är typ standard och varierar väldigt lite från gång till gång. Vi äter spagetti och köttfärssås, ris och korvstroganoff, tortillias med köttfärs i, kyckling i pitabröd, lax och pasta och en kassler med pasta variant. Det är ungefär den stående matsedeln med variation ibland såklart men detta gör det väldigt enkelt att handla! 

Idag har vi ridit och klippt och allt det vanliga. Det gick väldigt fort idag för Agnes har varit här på besök. Hon hade två stycken tränare idag (mig och Elvira) när hon red abbe och måste säga att det gick riktigt bra! Abbe såg jättefin ut och det är inte så lätt att rida en 180 häst när man är van vid ponnysar. 

Tänkte passa på att visa upp två stycken av mina julklappar som jag blev väldigt glad över. Hästshoppen i halmstad må vara ganska liten men dom har alltid någon guldklimp. Dessa sakerna kommer därifrån och även ett ländtäcke jag köpte i fredags. 

världens mysigaste tröja från kingsland

Ett par ridbyxor från equiline. Mitt absoluta favoritmärke på ridbyxor för att dom är så snygga! Inte dom skönaste kanske men ska man vara fin ;)


Ribyxorna kommer jag att ha som finridbyxor och alltså inte jobba i. Hoppas att jag kan hålla det nu för det sa jag både om mina jeans animo och mina svarta equiline. Men man jobbar så mycket bättre och mår så mycket bättre när man känner sig snygg! Så på sätt och vis är det ändå värt det. 

tjingtjong! 
 

alexandrasjosten.blogg.se; details

Nytt skärp och ny skjorta. Fint ska det vara på lördagar förstår ni.


alexandrasjosten.blogg.se; smash boom vårtermin.

Idag var första dagen på jobbet efter jullovet. Skönt att vara tillbaka! 
Även innan vi slutade var det lite jullov med färre hästar och många gick på halvfart. Det var även för kallt för att klippa dem så det var lugnt på jobbet. Men idag kom vi tillbaka med besked. En klipptes idag och två ska klippas imorgon. Det kommer även en häst imorgon och kanske en på tisdag! 

Den hästen som kommer imorgon heter cannavaro och han har varit här innan. Då var han min favorit så ska bli väldigt spännande nu när han kommer tillbaka! Jag tror att jag inte kommer att vara lika förtjust i honom längre för att det känns som att man i början var mer imponerad när hästarna går stadigt i form hela tiden och kortar och länger för sätet bara. Det känns som att man kommit över det nu och har högre krav därför ska det bli väldigt spännande. Antingen är han så fin som jag kommer ihåg honom eller så var det bara innan när jag inte kommit lika långt i min ridning. 

Red även Greta nu efter julen vilket även har betytt en veckas vila för hästarna och det var lite med hjärtat i halsgropen - vilket var helt obefogat! - hon var nämligen snäll som ett lamm. Det är lite förbannelse över mig att mina favoriter åker. Cannavaro åkte, Agnus åkte och nu imorgon åker Greta. Ginny som är min verkliga favorit åker förhoppningsvis aldrig! Promenerade med henne för första gången idag, inte kul. Hon gjorde inte så mycket men hon går och trycker så man blir alldeles trött i armen. Efter ett tag ville jag dock minnas att Ginny är en hejjare på horsemanship så jag började stanna och backa henne varje gång hon gick framför mig och det tog bara två gånger sen kunde jag gå på helt löst grimskaft. Så skönt! 
Ska promenera med henne i 1½ vecka tänkte jag och sedan börja skritta från ryggen i enlighet med veterinärens rekomendationer. 

Bild på fina Greta e. for feeling. 

Nu måste jag sticka! 
vi hörs ;) 



alexandrasjosten.blogg.se; ny design

Ärade läsare, stunden är kommen för mig att presentera min nya design! 
blöblö. Nä men HUR länge har vi  inte väntat på detta. Under min vinterledighet tog jag därför tag i mig själv och gjorde en ny design. Den är som jag sa innan inte helt färdig men jag tycker ändå att jag vill visa vilka framsteg jag gjort! 

Vad tycker ni?? :DDDD 

Tycker själv att den ser lite naken ut men det är det jag ska jobba vidare på. 
Nu ska jag dessvärre krypa till sängs. Känner hur min bloggmotivation slog i höjden så vi hörs imorgon! 


Bild från sommaren 2011. Nu när julafton och allt det mysiga med vintern är över kan det lika gärna bli vår direkt! Finns inget äckligare än grå, slaskig snö och is. 

alexandrasjosten.blogg.se; iphone 5

Jag fick en iphone 5 i julklapp vilket jag är väldigt glad över! Än så länge trivs vi väldigt bra ihop. En rolig sak som jag upptäckt är dock att alla appar inte är 5 anpassade så längst upp och ner på skärmen blir det en svart remsa.

Att byta mellan två appel mobiler är fantastiskt smidigt så allt som var i den gamla flyttades över, bilder, kontakter, sms, samtalslistor, allting!
Skillnaden på de gamla och nya bilderna är jättestor så kameran är det jag är mest nöjd med på den nya ;)


alexandrasjosten.blogg.se; bloggdesign snart klar!

Innan helgen är slut kommer jag att visa upp min nya design och med den kommer jag att blogga mer! Jag ser fram emot det för tycker verkligen om min design. Är även nöjd med att jag utgått från en av blogg.se's designs istället för att ha använt en gratisdesign. Jag är fortfarande inte 100 % klar men den är redo för publicering. Nästa uppdrag är att göra en ny design till Tove! Henne hittar ni på http://toveochlivet.blogg.se och hon bloggar om sitt liv i Sydney.

Nu ska jag shoppa på hm's mellandagsrea, vi hörs sen ;)


JAPANER!

Jag verkligen älskar japaner i alla dess former! min favorit låt, http://www.youtube.com/watch?v=VUqBM-Y4r9Q!

Peace out homies!//

Sneakypeaky

En liten tjuvtitt på det jag hade på mig i fredags. Älskar verkligen kragen men kände inte för svart så tog på mig ett oxblodsrött linne över. Över det hade jag en svart kavaj och på benen ett par "gråspräckliga" jeans. Hade mina monsterklackar på fötterna och kände mig väldigt snygg.


Mobiljakt

Nu är jag tillbaka. Det SJUKASTE hände idag. I natt tappade jag min mobil på väg hem från utgången. Vi ringde bussbolaget och den var inte på bussen, inte i bilen och inte i huset. Det enda som kvarstod var då ängen mellan bilen och busshållplatsen. Men tanke på att det snöat så kände vi lite som så att vår chans att hitta den var minimal. Men då ska vi tacka tekniken för appen "hitta min iPhone". Tack vare den kunde vi lokalisera mobilen i snön och den mår alldeles utmärkt! Aldrig mer klaga på iPhone säger jag bara.

Nu ska vi handla godis. Svejs!


återser dagsljus - eller ja, kvällsmörker

Min dator har åter hittat till friheten alltså ut ur min datorväska där den legat packeterad i en vecka. Detta tyder på en stor tidsbrist från min sida eller faktumet att jag varit begravd i andra boken i serien - fifty shades darker. 
Jag har inte riktigt berättat om den första som var ganska grym, inget för den känsliga läsaren, men med ett hysteriskkt dåligt slut. Eller ja, dåligt och dåligt men det var olyckligt och sådär kan man inte avsluta en bok. 

Den andra boken var 10 resor bättre enligt mig, mycket lyckligare och hade ett helt okej slut. Läste sista sidorna i bilen idag påväg till Gällstad och Lager 157. Vi hittade egentligen inget speciellt där. Jag köpte ett par skor till mig själv som jag är väldigt nöjd med men i övrigt var det inget jättespännande direkt. Det är ju sällan det. Vi hade ett speciellt uppdrag och det var därför vi åkte dit - julklapp till min pojkvän. Men hittade inte det jag sökte efter men har en reservplan så det är ganska lugnt. 

Skorna fastnar inte på bild så ska försöka ta en i dagsljus någon annan dag. Har glömt min kamera hos Axel dessutom så har inga bilder alls att bjuda på egentligen. 
Detta inlägg var egentligen helt onödigt eftersom att jag inte framfört något viktigt och inte bjudit på någon rolig bild så jag ber om ursäkt till er som kämpat sig igenom det! 

Vill dock tillägga innan jag säger hejdå att jag är så OERHÖRT trött på min design och måste därför ta tag i detta omedelbums. Jag menar - inte ens jag klarar av att läsa min blogg, hur ska ni orka? Jag som brukar tycka att jag själv är ganska kul men textsnittet i rubriken ger mig kräkreflexer så kommer inte längre än dit. 

Enough av allt detta klagande. hejsvejs! 



Mys med ubbsnubb och extremt gult hår, vad har hänt lixom?? 

Snart

Till mitt försvar har jag inte ens packat upp min dator efter min resa till Halmstad i måndags. Jag skriver ikväll. Puss


Hästnörd?

Kommer hem efter en helt hästig arbetsvecka och sätter mig direkt och kollar på gucci masters som mamma och pappa fått spela in. Det är alltså grand prixen från Paris. Minns ni förra året när det var en så stor grej att Angelica blev inbjuden till gucci masters meetinget för att det var en så stor tävling? Jag fick höra att hon skulle ha ridit någon u-25 vilket inte är lika coolt. Men ska återgå till tittandet! Det är sjukt vad fint dom hoppar alltså!


Min humor <3

Jag kan konsten att se kul ut på bild.


RSS 2.0