alexandrasjosten.blogg.se; fullt upp!

Hej bloggen :) 

Förlåt för uppehållet! Ni vet hur det är. Försökte mbilblogga igår men det gick inte fram. 
Hur som helst så ligger jag här i sängen och väntar på fina Elvis för vi ska laga mat och allmänt mysa. Skönt med en lugn kväll för helt ärligt känner jag mig stendöd. Anlednigen till detta är att vi igår blev körda direkt från skolan till oskänd plats fortfarande faktiskt haha. Men bussturen tog ca 1½ timme och stället vi var på var verkligen mitt ute  skogen där det fanns en lada och ett hus. I ladan satte de upp partybelysning och musikanläggning och i huset stekte de hamburgare som de sålde. Vi sov i typ som vita partytält fast hälften så höga och de hade satt presenning på tre av sidorna. 

Kom inte i säng förrän hemskt sent heller så imorgon planerar jag att sova till 12. Minst. Kanske halv 1. vi får se hihi. Men segheten idag är lätt värd för det var väldigt kul igår! Lite lättad att jag inte fick tag på biljett till sittningen ikväll. Förstår inte heller konceptet med fest i overallen. Jag gillar att känna mig fin när jag festar haha. 

Får uppdatera er mer efterhand mina hjärtan. Puss 

 

alexandrasjosten.blogg.se; snart skola hihi

Hej bloggen! 

Var färdig i tid hehe så här ligger jag och bloggar :) vi börjar om typ 50 minuter och det tar 3 minuter att cykla så jag chillar lite. Kan gå in lite djupare på vad vi gjorde igår. Första leken vi gjorde var en sån namnlek där man ska lägga på ett adjektiv och sen säga vad alla före en sagt. Sen lekte vi en lek vad man skulle ta med sig till en öde ö som var kul för det fanns en regel som jag löste efter inte ens ett varv trots att bara fra sagt rätt typ. Många kan den fortfarande inte hihi. Men vi körde en liknande lek på eftermiddagen men den var helt ologisk. 

Vi körde även två lekar som hette ninja och samuraj, aldrig kört dom innan men verkar vara vanligt förekommande här bland studenterna. I ninja skule man "skära av varandras händer" och i samuraj skulle man "klyva varandra på mitten" väldigt brutala lekar kan man tycka haha. 

Våra oceraller var typ det sista vi gjorde på kvällen och då skulle man även inviga den genom att kasta sig ner för en gräsklädd brant typ. Det var faktiskt lättare sagt än gjort om man som jag inte vågar ha riktig inlevelse haha. Så jag blev inte vidare skitig heller som var målet med övningen. 

Tänkte visa er min andra dagen i skolan- outfit oxå hihi. Idag ska vi bara sitta inne och ha gruppdynamik så jag körde på vitt haha men har med mig overallen om i fall att! Och såklart min mellis-tröja. 

 
Vi hörs senare! 

alexandrasjosten.blogg.se; orange är det nya svarta

Hej bloggen! 

Vilken dag! 
Den började med hälsningsanförande och upprop vid 10:30 för att glida över till lekar och lunch till information om programmet. Efter det var det grillkväll och sen lekar igen och vi fick våra overaller! 
En riktigt trevlig dag men nu är jag trött haha. Träffa nya människor tar faktiskt lite på krafterna. Därför borde jag hoppa i säng bums för imorgon börjar det 9:15 och då ska vi ha gruppdyamik. 

Vår faddergrupp som vi umgåtts med hela dagen heter team mellis och vi har fått varsin t-shirt med Olof Mellberg på. Ganska snygg ändå tycker jag haha. 

Nä nu ska jag hoppa i säng. Hörs imon då är det dags för första finsittningen :D 

 

alexandrasjosten.blogg.se; stallet

Hej bloggen! 

Här sitter jag i mitt mysiga lilla rum och är ganska så nyss hemkommen från stallet. Ja ni hörde rätt, en dag klarade jag mig utan hästar haha. Det var supermysigt och min dag började med att släppa ut lite hästar innan jag red en häst som hette Zoda. Väldigt mysig och känslan var att man skulle kunna styra på vilket hinder som helst och hon bah okej! Sen red jag en hingt som hetter Helan. Också väldigt trevlig. Sen mockade jag lite i paddocken och tömde lite kärror när de andra red varsin häst. Sen åt vi lunch och efter lunch red vi ut varsin häst. Suermysigt vägar som jag ser fram emot att utforska med Ginny. 

Elvis på Franz 
 
Känner mig så väldigt vuxen som bor själv och har en mapp med viktiga papper. Har precis packat min skolväska och nu ska jag börja min groomingkväll. Den startar med en dusch med rakning av ben, skrubbning och hårinpackning. Sen ska Elvis komma och hjälpa mig! Bäst att jag sätter igång så vi hörs sen! 

alexandrasjosten.blogg.se; vaniljpannacotta och daiquiri

Hej bloggen :D 

Sedan vi sågs sist heheh så har Elvira och hennes jobbarkompis Malin först vart här och hämtat mig och kollat på mitt rum. Dom tyckte att det känns förvånansvärt stor och jag måste hålla med! Sedan körde vi in till stan där vi gick runt en stund och kollade. Typiska verkade vara föräldrar som var ute med sina nyavsläppta studenter för överallt såg man familj och 20 åring. Vi gick i alla fall tll ett ställe som jag inte minns namnet på just nu men första gången vi var i Lund på lgenhetsvisning så var vi där och åt. Jag tog en vaniljpannacotta och en rasberry daiquiri och båda sakerna var riktigt goda. Saknar dock den riktigt perfekta pannacottan för många smakar lite mycket grädde tycker jag. 

Nu måste jag sova fö att jag siktar på att vara 9 ute i dalby imorgon, puh ;) Det ska bli kul att åka dit och kolla igen i alla fall och speciellt nu när Elvira är där! 


alexandrasjosten.blogg.se; installerad wihi :D

Hej bloggen :D 

Vilket storlsaget firande det blev igår ;) 
Förlåtligt dock med tanke på att det var min och Oskars sista kväll på vi vet inte hur länge så vi åkte in till stan och åt pizza. Fantastiskt mysigt. 

Det stora ämnet just nu är dock att detta är första blogginlägget i min nya lägenhet eller vad man kan kalla det haha. Stort tack till mamma, pappa och mormor för all hjälp och alla fina saker jag fått. Evigt tacksam. 
Trivs fantastiskt bra i mitt rum och det har redan hunnit bli superfint. Så glad :D 
Väntar spänt på sängramen vi beställt som kommer att lyfta rummet ännu mer tror jag och även ge mig plats under sängen där jag ska ha mina fiiiina väskor och cider hihi. 

Nu ska jag fixa mig för att bästa Elvira ska komma hit så får vi se vad kvällen bjuder på, förslagen går i stil med att vandra runt i lund och ta en finfika. Vi hörs snart igen! 


Fin blus jag köpte i frankrike när jag var där för två år sedan och har inte använt än. Jag är verkligen konstig haha. 

alexandrasjosten.blogg.se; jaa må hon leva!

Nu har klockan slagit 00 och det är denna bloggens födelsedag! 
hurra hurra hurra hurra! 
Hur tycker ni att vi ska fira denna högtid? Möjligtvis något speciellt inlägg eller kanske ett inlägg med ett kort i timmen? 
Kom med förslag bland kommentarerna :D 

Kvällen har spenderats framför tvn och EM-hoppningen. Fantastiskt spännande var det men eftersom att vi var i stallet när det live-sändes så visste jag redan resultatet innan vi började kolla vilket nästan var lika bra. Alledeles för pirrigt annars haha. Tycker att Casall bara blir finare och finare och alla tre omgångarna har han hoppat fantastiskt väl och luftigt. De fyra svenskarna verkar vara så goa människor så lika glad som man blir för Sveriges skull unnar man verkligen dom medaljerna. 
Kul att roffe ligger 3a individuellt och hoppas att det håller i sig på lördag. Ben Maher som ligger etta är en av mina favoriter men man tycker att inte ens han borde kunna hålla i det ännu en runda men det återstår att se! 


Som jag skrev tidigare klippte jag Ginny innan och hon var jätteduktig. Klockan var lite mycket så bestämde mig för att longera henne för att visa mamma hur hon ska hålla igång henne lite i veckan. 
Nu måste jag dock hoppa i sängen för det står mycket på agnedan imorgon igen! 

 

alexandrasjosten.blogg.se; bästa horsieporsie

Idag ska min fina lilla häst få bli snyggis! 
Hon ska nämligen klippas eftersom att hon snart ska bli tävlingshäst och stå i ett tävlingsstall. Kan hända att vi bara tar ett lugnt pass idag för var ute på äventyr igår. 
Snuffegullet skötte sig utmärkt då hon gick förbi både får och kor! Dock galopperade vi förbi korna vilket var lika bra för då var lättaste vägen framåt så hon bara fortsatte framåt, dock i viss panik. Kul att äntligen ha hittat en bra runda när man ska lämna stallet men så är det. 

På agendan idag står även att visa mamma hur man longerar henne så att hon kan göra det någon gång nu i veckan och att att packa ginnys saker. Imorgon blir det rejäl putsning av alla hennes saker och sen ligger ansvaret på mamma att hålla henne fin. Borde kanske frisera till manen lite så att den inte blir alltför lång och även klippa svansen. Wihi. 

Bäst att sätta fart för klockan tickar iväg. Vi hörs senare! 

 

En av många bra dagar

Min tid i Halmstad börjar dra ihop sig! Endast tre nätter kvar i min barndomssäng innan äventyret börjar på riktigt. Denna dagen har också ägnats åt förberedelser. Det mesta av kläderna är fixat med så det som är kvar är ginnys saker samt att göra henne fin!
Måste även leta upp saker som jag inte vet var de finns haha, bland annat min aux-sladd, någon som vet?
Måste göra min tavla och andra ändar som måste knytas ihop.
Jaja imorgon är en ny dag!
Idag är förresten min och Oskars tvåmånaders-dag. Grattis till oss haha.
Vad gillar ni det nya håret förresten?


Klippklipp

Sitter hos frisören med färg i håret!
Provar en ny frisör denna gången. Så blir det katastrof vet vi en som gör Lund i knasigt hår hihi.


alexandrasjosten.blogg.se;

Hej bloggen! 

Ni vet när man har lite svårt att somna och man ligger och tänker att "hmm detta måste jag blogga om imorgon" men när man vaknar morgonen efter är det som bortblåst. Ett sånt tillfälle var det för mig i natt. 

Dagen har spenderats på två olika loppisar samt en lampaffär. Fick faktiskt med mig lite saker som jag kan ta kort på men fick två böcker för 15 kronor och fyra väldigt fina tavlor som ska sitta i hallen i min "lägenhet". Jag kör stenhårt på tavlor med hästmotiv och dessa var fyra tavlor på två stycken ekipage på jakt. 
Ni ska få se bilder sen! Köpte även en lampskärm till min golvlampa och det känns så väldigt bra att allt faller på plats. 


Ni får inte glömma att det är ridsport på svt 2 ikväll 22:15! 

 
Av en händelse sökte jag även på Chicy på instagram, den sidan jag brukar vara inne på och sukta efter deras kläder och upptäckte att de öppnar butik i Lund den 30 Augusti. Blev så himla glad! 
Blir absolut ett besök dit så fort jag kan. 
Nu ska jag städa min garderob/ packa och vänta på att min matta ska komma. Wih!!! 

 

Cool kille


alexandrasjosten.blogg.se; nästan som julafton

Hej bloggen! 

Idag har varit en sån riktigt rolig dag då jag har kollat på gamla saker, både här hemma och hos mormor. Fick ju med mig en gucci resväska (omg) när jag var där sist och idag fick jag en till! De är ju äldre såklart men det höjer bara charmen. Jag ska ha dem som "lådor" under sängen och ha som förvaring när jag inte använder dem som resväskor. 
Mamma hade plockat fram gamla solglasögon när jag vaknade i morse och hittade ett par favoriter. Jag är en av få människor som lyckas se töntigare ut med solglasögon än utan men dessa kände även jag mig cool i! 
Hon hade även tagit fram gamla klockor med fina läderarmband som jag gillade så mormor skulle ta med dem och byta batteri, så kul :D 
Rotade runt lite i mormors klädkammare och hittade tre stycken hattaskar som jag fick om jag ville så fundera på om dom kan passa någonstans på rummet :D 


Glasögonen :D 

 
Klockorna! 
Nu ska jag till stallet och rida pluffesnuff. Hörs sen! 

alexandrasjosten.blogg.se; Godmorgon!

Hej bloggen! 

Hehe dagen började lite senare idag. Men godmorgon till er och hej till alla som kommer ifrån facebook. Hoppas att någon tycker att det är underhållande läsning! 
Dagen bjuder på ridning och på val av färg till skrivbordet, matte och lite packning. I annat fall brukar packning vara mitt värsta men nu känner jag mig riktigt taggad! 
Ska gå och ta frukost snart men tänkte fråga er en sak. 
Jag ska nämligen ha med mig denna ramen ner till Lund som jag haft i flera år men aldrig bemödat mig fylla med ett kort. 

 
Min fråga är då, vilken av dessa två bilder tycker ni att jag ska ha i? 


 
Den andra är kanske lättare att få mer kvadratisk. Detta tål att funderas över. Vad tycker ni? 

alexandrasjosten.blogg.se; LUND :D

Och här mina vänner kommer kvällens sista inlägg ;) 

Måste dock skriva för dagen har spenderats i Lund där vi har monterat upp saker i mitt rum och det kommer att bli så himla fint! Det roliga är att toan är helt klar men rummet ser fortfarande vääääldigt bart ut ;) 
Vi började med att åka till ikea i morse för att köpa ett toalettskåp, resårbotten och bäddmadrass, och lite smått och gott. 
Hälsade även på en av mina grannar för första gången! Blev inte mycket till konversation för att jag var så himla nervös men tror att det var ömsesidigt haha. Är fantastiskt taggad på att flytta ner och börja nästa fas i livet! Är sugen på en ny stad och tror verkligen att detta kan bli jättebra. 

 
Mitt badrum blir så himla fint :D 
Bilder på resten av rummet kommer antagligen på lördag när det är hyffsat i ordning. Kommer fortfarande att vänta på en sängstomme och kanske en matta. Vi får se! 
Nu ska jag stänga mina små ögon för imorgon är en ny dag med massor av planer! Wihi! 

alexandrasjosten.blogg.se; världens bästa häst

Hej igen ;) 

I torsdags hände något sensationellt! Jag hoppade Ginny för första gången sedan i juni! 
Helt hysteriskt kul var det och hon är så rolig för hon blir så väldigt glad. Första språnget kändes lite som en unghäst som inte visste var den hade sina ben men sen gick det som på räls. Tog visserligen bara typ tre språng men de andra två var bra ;) 
Hoppade även några språng igår och sista låg på hela 70 cm ;) Stort! 

Förutom att rida min egen häst igår så red jag även Kalle, Nillas och Nellies häst och det känns i benen idag kan jag säga! Men är väldigt nöjd för han kändes jättefin och när Nilla red honom såg han jättefin ut. Sjukt kul att se och så peppande. Rädd att hon tycker att jag är en tjatig tränare men det får man ta ;) Där har dom en riktigt fin häst ska jag säga! 

 
Sjukt pepp häst innan ridpasset! 

I torsdags tvättade jag och Oskar mitt nya skrivbord och i lördags grundmålade pappa det. Har ingen bild på mellanstadiet men så här såg det ut innan! 

 
 

alexandrasjosten.blogg.se; Catch up

Hej bloggen! 

Nu har vi så himla mycket att prata om som ni missat under mina inte så aktiva dagar! 
Kan börja med onsdagen som spenderades på Liseberg. Det var störtkul att åka karueseller och umgås med mina favoriter. Oskidough vann en stjärnvinst geisha och jag vann en chipspåse, mer blev det inte i vinst under dagen. Bästa känslan var nästan att ha överlevt atmospher TVÅ gånger. Tyvärr vågade jag inget annat än att blunda båda gångerna men när lillkillen jämte mig skrek "kolla vi är över gothia towers" var jag tvungen att tjuvkika och SHIT vad högt det var. 



Avslutar där så tar vi resten i ett annat inlägg! 
 
 

På väg in till stan

Hej bloggen!

Vet inte om jag berättade det men i onsdags så var jag på Liseberg tillsammans med Oskar, Elvira, Tove och Alex. Det var superkul men hinner inte riktigt blogga om det nu.

Är på väg in till stan för att förhoppningsvis köpa knoppar till min byrå och lite annat smått och gott. Vi hörs när jag kommer hem!


Lever lyxliv


alexandrasjosten.blogg.se; Tips ladies!

Hej galenpannor ;)

Det är 20% på allt från NLY trend på nelly.com. Mina shoppingfingrar kliar så att det gör ont typ. Shoppingscravings big time! Men har bestämt mig för att inte köpa något förrän jag kommer ner till lund där det finns bättre utbud. Längtar helt hysteriskt mycket. 
Gillar förresten det nya utseendet på Nellys hemsida. 

Gillar denna tröjan väldigt mycket och kan tänka mig något likanande men möjligt lite mer vardagligt att glida runt i i höst! 

 
Idag har jag varit på äventyr igen!
Vi var och hämtade mitt skrivbord :D Tog ingen bild men ni får se det när det är färdigt ;) 
På vägen hem åt vi på Laxbutiken vilket var fantastiskt gott som alltid. 

 

alexandrasjosten.blogg.se; bra dagar

Hej bloggisen :* 

Idag har den inhandlats lite saker till rummet och jag har varit på fotvård, bra dag! 
Har köpt toalettborste och ringar till duschdraperiet och en handtvålspump och lite sådära ;) 
Och just det :D Har köpt skrivbord! Vi ska åka och hämta det i svenljunga imorgon. Så mysigt att åka sverige runt tycker jag och titta på gamla möbler tycker jag. Eller ja, Sverige runt var väl att ta i. Men till olika orter. 
Kanske har hittat en säng jag ska beställa också och vi har kanske kommit fram till ett badrumsskåp. Igår såg det hopplöst ut men idag känns det verkligen som om jag kommer att ha ett rum att flytta in i. Ett fint och mysigt rum! 

Nu är sommaren snart slut vilket inte rör mig så mycket som det rör andra men jag ser inte fram emot kylan. Det jag däremot ser fram väldigt mycket emot är att få bär mina fina vinterkläder igen, framförallt mina fina kappor. Minns ni denna jag köpte på monki? 

 
Nu ska vi till Tove och umgås med lite folk! 

alexandrasjosten.blogg.se; rocka på

Hej bloggen! 

Stolt över mig själv att jag utan att ställa klocka eller ha någon tid att passa så fick jag upp mig själv vid 10. Jag har ju annars en tendens att sova lite för länge om inget tvingar upp mig. Dagen hittills har dock varit lugn, har städat mitt rum och legat i soffan. Ätit godis mm... hihi
 
Tänk att om två veckor idag har jag bytt stad och spenderat min första natt i mitt nya rum. TVÅ VECKOR! Det är ingenting. Har ingen säng, inget skrivbord, ingen lampa, inget badrumsskåp. Jag ska även köpa nya handdukar och sängkläder. Känner lite småpanik om jag ska vara ärlig. 
Innan jag flyttar ska jag hinna packa Ginnys saker också så att jag inte behöver lägga tid på det under nollningen. 

 

Sjukt trött

Sitta i domartornet från 9-18 lite småbakis har resulterat i att jag är enormt trött. Därför får jag nog tacka för mig och säga godnatt. Hörs imon mina hjärtan.


alexandrasjosten.blogg.se;

Hej bloggen :D 

Jag förstår att denna blogg ur en hästig synpunkt kanske inte är den roligaste men detta är på grund av att Ginny inte är fullt igång och jag inte tävlat sedan i november. Nu är vi dock på väg igång och det kommer förhoppningsvis att hände lite spännande saker i sammband med flytten och så. 

Därför fyller jag den med annat trams så länge! 
Dagen började med att vi hade utsläppet i stallet vilket gick bra och kom hem vid 9 tiden då jag gjorde upp en plan för hela dagen men saker jag skulle göra. Började med en frukost och sen tänkte jag tillåta mig själv en liten vila innan jag skulle kicka igång. Satte telefonen och när den ringde snoozade jag lite och wups så var klockan 12 och då trodde jag att jag var vaken men helt plötsligt så var klockan 14. Åh nej kände jag, hade jag sovit bort hela dagen. 
Jaja det var bara att sätta igång. Jag började med att göra lite matte och när jag inte längre kunde fokusera började jag fokusera på mig själv istället. Jag hade ansiktsmask och målade mina naglar samt flyttade över en ny ljudbok till mobilen. 

 
Därefter bar det av mot stallet där även Ginny fick sig en tillfrisering. Måste klippa henne men eftersom att hon inte lider av sin päls och hon inte ska visa upp sig än så väntar jag lite för att hon ska vara så nyklippt som möjligt när vi flyttar. Red henne och hon var väldigt fin. Hon har varit ganska hemsk det senaste och nästan velat ha av mig så blir så glad nu när hon sköter sig igen. Vi red över två bommar idag vilket var riktigt kul! Tänker att jag kan rida lite över bommar nu och om någn vecka hoppa lite smått. Så himla roligt :D 

 
Hönorna på stallet har fått kycklingar igen, så himla söta! Den vita, bruna och svarta är sötast för de andra är vanliga gula typ. 
 
Håller på att göra mig i ordning för en kväll på stan så det är bäst att jag sätter igång! 
Svårt att avgöra om det fortfarande är shortsväder för hela kvällen eller om man borde sätta på sig något varmare. 

Jaja vi hörs senare! 

alexandrasjosten.blogg.se;

Senare delen av denna dag har spenderats i skåne :D 

vi började med att åka till mitt rum för att lämna av lite saker och för att kolla igen lite mått och sådära. Var så glad att se det igen och är så himla spänd på att flytta ner :D 
Denna spegeln ska hänga i badrummet: 
 
Och är ser ni mitt duschdraperi! 

Därefter åkte vi till Chilli, ILVA och IKEA där vi på det första ställena inte hittade något speciellt direkt. På Ikea hittade vi dock ben till ett skrivbord så vi ska hitta en skiva att sätta dem på vilket jag tror kan bli jättebra! 

Efter ikea skulle vi äta något och vi åkte till mitt favvisställe :D Jensens :D 
Det var så himla gott <3 Tyvärr var min dessert slut så fick inte hela min favoritmeny men det var ändå gudagott. 

 


Var på ett väldigt häftigt köpcenter, Emporia hette det och var riktigt häftigt. 

 
Nu ska jag sova. Puss hjärtan 

Tour

"Och här ser du den stora gröna hagen rakt fram. Till höger har vi Åkern."


Me


Episkt liv

OBS detta skulle kommit upp igår!

Greetings friends.

Nej detta har inte förvandlats till en engelsk blogg för jag beundrar dom som försöker men nej svenskar som bloggar på engelska får ofta en krystad ton i inläggen och det gillar jag inte.

Fick bästa uppvaknandet igår, frukost på sängen av pojkvännen. Fantastiskt. I övrigt minns jag knappt vad gårdagen bjöd på men jag red hos Carro på Annie och sen begav det sig mot stan med mammsen för att kolla saker till rummet. Hittade ett duschdraperi som jag var väldigt förtjust i som vi köpte. Ni ska få bild på hela rummet när det är klart.

Ginny var helt totalt galenpanna igår men hon var bättre idag så det var skönt. Idag var vi oxå och kollade på möbler och så men hittade ingenting. Hur svårt ska det vara? Hittade en fin matta idag men såklart gick den på 12 000 haha inte riktigt inom min budget ;)

Nu är jag hos oskidough så ska sluta men vi hörs imon!

OBS detta skulle kommit upp igår!


alexandrasjosten.blogg.se; bränd tjej med en galenpanna

Jag har nu både en galenpanna (Ginny) och en galen panna. Det sistnämnda beror på att jag bränt mig i pannan - men såklart inte under luggen. Så halva min panna är vit och halva är röd. 

Bjuder därför på en galen bild.

 

alexandrasjosten.blogg.se; words in a pic

Hej bloggen! 
Ny grej i mitt liv: Words in a pic! 
Vid varje dötid åker mobilen upp och då är det appen words in a pic som gäller. Är på nivå 148 så om ni kommit längre säg till och om ni behöver hjälp med tidigare så fråga mig ;) 

I morse låg jag i sängen och tänkte att idag är det söndag och då ska jag unna mig att sova så länge jag bara kan. Det börjar med att Oskars telefon ringer vid 07:30 men istället för att gå upp och låta mig sova så ställer han om klockan och ungefär samtidigt som den ringer ropar pappa om vi skulle åka och kolla på skrivborden på auktion. Där rök alltså min sovmorgon. Får ta igen den någon annan dag ;) 

Tyvärr föll inte skrivborden mig oss riktigt i smaken så vi åkte vidare efter bara några minuter. Det såg dessutom ut att bli långdraget och det var inte värt väntan. Men det var en rolig upplevelse och jag kan absolut se mig själv på auktioner i framtiden. 

 
Därefter åkte vi på en loppis mitt ute på landet. Tyvärr fanns där inget av intresse förrutom en anka som tydligen var bra på att döda sniglar. 

 
Texten kommer lite segt så jag bjuder på lite bilder. 

 
 
 



alexandrasjosten.blogg.se; oh happy day

Jag har blivit upplyst om något som har förändrat mitt liv. Nämligen att man kan sluma artikel på wikipedia så nuförtiden roar jag mig med att slumpa och läsa olika artiklar på wikipedia. Pod är ute, wikipedia inne. 

Hej förresten mina hjärtan. 
Igår var jag först hos Carro och red ut med henne på winnie vilket var mysigt. Sen åkte jag och mammsen in till stan för att kolla på lite möbler och så till mitt rum. Det är riktigt kul med inredningssaker nu när jag har ett eget utrymme att inreda. Tyvärr måste jag säga till mamma att backa av för man kan nästan tro att det är hennes att inreda. 
Har spanat in mig på en lampa på mio och imorgon ska vi åka på auktuion för att kolla på ett skrivbord, väldigt spännande och första gången på auktion för mig! 
Ska få en stol av mormor och vi har en gungstol jag vill ha som fåtölj och en byrå så snart borde det vara möblerat! 
Det som fattas är eventuellt säng och bokhylla. 
SO EXCITED :D 

På eftermiddagen tog jag och Oskidough en tur till gekås där jag fick med mig ovanligt lite! 
Sminkborttagning, ansiktskräm, ridstrumpor, saltsten till justen och en tröja. 
Nu är han visst på väg hit hihi så jag måste hoppa in i duschen. puss

Och just det! JAG HAR BESTÄLLT MIN SADEL :D SÅ HIMLA GLAD :D 

 

alexandrasjosten.blogg.se; tyskland och skåneland

Hej hjärtan! 

Idag är ingen vanlig dag för idag skrev jag på kontrakt för mitt rum :D 
Vi tittade även på det och det var litet med trevligt. Kommer att bli kul att inreda det! 
Jag är inne på en lite gammal stil så jag hoppas att det blir bra och att det blir trivsamt. Badrummet var stor och bra men jag antar att sällskapsrummet kunde ha varit lite större. 
Men man kan inte få allt. 

Något annat som hänt sedan sist är att jag har varit i tyskland som jag skrev om. Det var verkligen jättetrevligt, kul att spendera heldagar med familjen ibland. Detta är allt jag hinner skriva för tillfället då jag måste sova för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till carro! 

 

RSS 2.0