Bråvalla 2014 - gåshudsupplevelse efter gåshudsupplevelse

 
Hej bloggen! 
 
Jag har haft en helt fantastisk och kanonkul helg/vecka som började i onsdag när jag, Elvis och Tove tog bilen upp mot norrköping. Vi gav oss av vid 10 på morgonen och rullade in på festivalens parkering vid 18 ish, ungefär 2 timmar efter beräknad tid haha. Vi stoppade i jönköping för lite mat och när vi ändå var där även lite shopping ;) 

Det finns inte riktigt ord till att beskriva hur kul och bra det har varit men jag tänkte ändå att jag skulle försöka ge er en slags recension. 
 
Musiken: 
Vi såg Ron Pope, Imagine Dragons, lite av Lana del Rey, Albin Myers och M.I.A på torsdagen. 
På fredagen såg vi Petter, Daniel Adams-Ray, Passenger, Movits!, Lite The kooks, Style of eye, Veronica Maggio, Klingande och Alesso. 
På lördagen såg vi NONONO, Bastille, Melissa Horn, Kanye West och Axwell Ingrosso och alla har varit grymma!
Såklart var det några guldklimpar som jag måste nämna nämligen Imagine Dragons som hade en riktigt häftig spelning, M.I.A var sjukt cool dock inte lika bra som när jag såg henne sist, Passenger var såklart helt fantastisk, Alesso var årets överraskning. Jag trodde att han skulle vara bra men inte SÅ bra, #alessoforpresident. Bastille var också bra med deras lite tafatthet uppe på scen och grymma röst, Melissa Horn var väldigt bra som vanligt och Kanye West överraskade mig också väldigt mycket till det positiva. Expressen gav honom 5/5 och jag håller definitivt med!

Fetsivalen i övrigt:
Rent festivalmässigt så tycker jag att den förbättrats väldigt mycket sedan förra året även om den inte riktigt höll peace and loves standard än ;) Banden med brickorna fungerade mycket bättre än jag trodde att de skulle göra och det fanns mycket mer mat på området i år vilket var den största kritiken jag hade förra året.
Det fanns även något som hette redbull silent disco som var sjukt coolt. Man gick in i ett tält där man fick ett par hörlurar som var sammankopplade med musiken en DJ körde i ett bås så att alla hade samma musik i öronen men att det annars var helt tyst. Eller ja det var ju som ett vanligt dansgolv där folk sjöng med och hejjade vilket gjorde det jätteroligt att ta av hörlurarna för då kändes det så himla töntigt.
Kanske framtidens hemmafester för att inte störa grannarna?

Jag tycker att stämningen på peace and love är lite bättre än den är på bråvalla även om den inte på något sätt är dålig på bråvalla. Jag hade verkligen jätteroligt tillsammans med mina två vapendragare och vi har skrattat tills vi gråtit och knasat oss. Bara första natten gick jag och la mig innan 5 på morgonen vilket är precis som det ska vara! Men man är lite sliten idag ;) 

Nu ska jag äta glass och jordgubbar hihi. Men först en liten bildbomd :D


 
 

happiest girl in the world!

Hej bloggen! 

Alltså jag är typ världens lyckligaste människa. 
Nyss hemkommen efter en SUVERÄN helg i jönis med så himla mysiga människor. Efter nästan tre dagar med fest, lite till fest ;), filmtittande, häng i solen, pizzakäk och massa annat mysigt så kändes det supertråkigt att åka hem tidigare i förmiddag. 
Jag hoppas och håller tummarna för att vi ska göra något liknande inom inte allt för lång tid igen. Ett år mellan gångerna att ses var alldeles för mycket! 

Lite random bilder från helgen. Dokumentera är inte min starka sida. 
 

Att få spendera helgen med så fina människor och sin allra bästa vän i hela världen för att sedan bara hem och vända i knappt två dygn och sedan ta tåget upp till världens bästa pojkvän som jag saknar till döds så är det inte konstigt att jag är den lyckligaste tjejen i världen! 
Nu ska jag packa upp min väska, vi hörs!

nails

tja,tja, ska snar göra mat. 
Sen ska jag packa inför HELG; AWESOME i jönköping och så vidare. 
Börjar helgen med lunchis och stadenhäng med Elvis i gbg imon och sen fram mot seneftermiddagen rullar vi vidare mot vårat älskade jönköping. Måndag eftermiddag förväntas jag sedan rulla in i halmstad igen, knasigt värre. 
Tänkte visa er mina två sekunder av kreativitet som inföll sig idag (jag är inte speciellt kreativ som ni vet). 
 
 
nu ska jag ÄTA. Hörs senare! :* 

new in!

Hej das blogg! 
 
Hur står det till denna typiska sommardag? 
(Och med typiska menar jag att man vaknar till att regnet fullkomligt öser ner och att resten av dagen inte riktigt kan bestämma sig om det ska vara fint väder eller inte).
 
En litet inslag såhär i början av inlägget som jag själv tycker är en ganska viktig fråga nämligen om man föredrar stora eller små chips? Jag vet att många vill att de ska vara stora för att man ska kunna dippa men personligen föredrar jag små då det smular så mycket om man ska behöva bita i chipset. 
Hur känner ni? 

Åter till blogginlägget. 
Idag var jag på stan och fick med mig en hel hög med saker hem. Bland annat två nya bikinisar och lite annat smått och gått. Eftersom att kläder aldrig blir bra på bild tänkte jag visa er vad jag köpte i skönhetsväg istället. 

 
De två övre produkterna är mina vå första från kicks egna märke vilket ska bli väldigt spännande att testa. Har varit och klämt och känt på dom flertalet gånger så idag slog jag till. Älskar känslan av primern på handen och bb creamen ska bli jättespännande att prova. Mina vinterfoundations har blivit lite ljusa och nu på sommaren vill man ju ha något lite "lättare" på huden tycker jag. 

Det är mitt första babylips också vilket jag kände var på tiden eftersom flertalet youtubers som jag följer pratat om dem. 

 
Såhär såg jag ut idag när jag sprang runt på stan. Hade Sigma warm neutrals paletten på ögonen och på läpparna har jag Lumene Natrual Code Smile Booster i färgen Wild Fuksia. Visst är den fin? :D 

Jag blir nog ingen storbloggerska...

Hej bloggen! 
 
Jag kommer nog aldrig bli en storbloggerska för jag är lite för mänsklig för det ;) Ni vet en sån där människa som bränner sig tills hon är samma färg som en tomat efter några timmar i solen och som får tvinga sig i vattnet för årets första, andra, trejde osv. dopp i havet, som har halvt avskrapat nagellack och en odödlig kärlek för cola. 
 
Min dag har bestått av strandhäng (där jag brände mig -.-), organisation av mina kläder och en väldig kort fotesession med mammas trädgård som egentligen bara var ett sätt att få bilder till detta annars ganska händelselösa inlägg! Tyckte att dom vart ganska fina dock, vad tycker ni? 

 
Jag har varit lite sugen på att testa chi chi cosmetics ett tag för att shannxo rekommenderar dom hela tiden och deras ögonskuggor ska tydligen vara billiga men bra och jag såg att de hade fri frakt om man handlade för 600 kr ish så om någon annan är sugen så äre bara att säga till så kanske vi kunde lägga en beställning tillsammans? let me know! 
Här är deras hemsida. 

Innan man hunnit slappna av

Hej bloggen! 
 
HUR skönt är det inte med sommarlov? 
Det har verkligen börjat på bästa sätt! 
Utgång på onsdagen, chill med bara mig själv som sällskap på torsdagen och på fredagen var jag och Elvis på grevlunda och kollade på hästtävlingarna. Efter det gick vi spontant på bio och såg maleficent, den var superbra! 
Vi hade verkligen tidernas mysigaste och bästa fredag. 
 
 
Sämsta bilderna men hade inte tid att fota! 
 
I lördags tog jag och ricky lilla doris och körde hem till halmstad där vi har spenderat helgen :D fiskat krabbor och spelat en massa kort och yatzy. Precis som sega sommardagar ska vara. 
I morse körde jag honom in till tåget som bar av mot stockholm och resten av dagen har jag legat och solat och bränt mig :( På rumpan! hur lyckas man? 
 
 
Lite randoms från helgen :D hur god ser inte tårtliknande saken ut?! 
nu ska jag se om jag kan ta tag i högen av kläder som är mitt liv just nu... 

RSS 2.0