alexandrasjosten.blogg.se; bra dag

Tjena gullisar! 
Sen bloggning idag, åh nej ;) 
Har haft en bra dag och hör och häpna jag är ledig även imorgon! Vi har varit i lund hela dagen och kollat runt och sen även kollat på ett stall och varit på lägenhetsvisning visste därför att jag skulle komma hem sent och bad om att få förmiddagen ledig imorgon men vips så fick jag hela dagen. 
Lägenheten var inte superintressant tyvärr men nu har jag pratat ihop mig med mamma och pappa i alla fall så att dom även vet vad jag vill. 

Imorgon har jag inga planer förutom att äta gott och vila upp mig. Det är ju valborg så vi får se hur det blir med festligheterna. Vi såg massvis med valborgsfirande människor i lund idag haha. Kvalborg eller vad det heter och det ska firas det med. Har man möjlighet tycker jag absolut att man ska befinna sig i Lund på valborg för där är det världens fest. Såg filmer därifrån förra året och det var helt galet. Lite bättre väder än i år dock för då såg det väldigt varmt ut. 

Nu ska jag lägga mig och se början av the host och sen sussa sött! Vi hörs imorgon galenpannor. 



finfrukost i morse!



Försökte lära mamma hur man tar egobilder haha. Det gick sådär ;) 



Avslutar med en bild på mig och Elvira från i lördags! 

Ute på rull!

Tjena goingar!
Sitter i bilen på väg ner till Lund för att kolla på en lägenhet och sådär. Cruisa förbi lite stall och så för att kolla in vart ginny kan tänk sig att stå ;)
Jag har massa bilder att bjuda er på men det får bli när jag kommer hem igen. Så länge får ni en på mig som kommer att blända er haha. Nu får nog sommaren vara här så att jag kan få lite färg!!


alexandrasjosten.blogg.se; HELG!!

Hej vänner! 
Enligt statistiken är ni sjukt bevikna på min uteblivna bloggning igår. Förstår er! 
Jag känner likadant. 
Det berodde dock på utgång igår! Började kvällen på Centrum med världens godaste drink som bara den snygga bartendern kan göra. Sedan bar det av till Sliver där vi spenderade hela kvällen. Träffade kul folk trots att stället var lite för folktomt. 
Hinner inte blogga så mycket mer för det står utgång på schemat idag med. Vi är vikingar! haha. Känner dock att energinivån ligger på en godtagbar nivå och är fullt övertygad om att vi kommer att överleva en jobbdag imorgon med. 
Vi hörs :* 

Gårdagens look! 

alexandrasjosten.blogg.se; (N)

Tjena galningar! 
 
Något HELT OTROLIGT har hänt. Som ni vet hade bikbok sin rea idag. omgomg. 
Det som är helt sjukt att jag har inte med mig ett enda plagg där ifrån. Inget kändes sådär asbra så då kände jag att då kan det stanna där! Det var hysteriskt mycket folk och då var vi ändå där väldigt sent så man kan bara tänka sig hur det var tidigare. Jag står dock inte helt tomhänt denna dagen för som jag kanske nämnde hittade jag en väldigt fin kjol på Gina i måndags men den fanns inte i min storlek så mamma kolla i halmstad idag och dom hade den! Så himla glad för jag gillade verkligen den. 



I övrigt har dagen varit bra. Bra pass på alla hästarna, Greta vart stjärnan såklart. Hon följde med ut på tur för första gången sedan hon kom hit och hon gick som en klocka. Så härligt att äntligen kunna rida ut. Red även ut på ginny och kunde galoppera ordentligt i skogen för första gången. Så skönt och hon tyckte det var väldigt härligt. 
Imorgon är det fredag vilket betyder utgång för vår favorit DJ kör på vårt favvoställe där Elvira dessutom vann fribiljetter tidigare i veckan. Nu måste jag hoppa i säng! Vi hörs imon :D 


alexandrasjosten.blogg.se; godnatt :)

Sitter på youtube och kollar på videor med taylor swift och försöker avgöra om hon är snygg haha. Elvira tycker inte det men det tycker jag. Man skulle nästan kunna tro att jag deppar lite men helt tvärtom. 
Bra dag på jobbet, inviga systemet och 50 % på bikbok imorgon, 5 veckor kvar till en sommar ledig och nästa vecka kanske jag ska vara ledig två dagar. Bättre än så blir det knappt! 
Har precis laddat ner ett dj program typ så får väl se om det är första steget mot min dj karriär haha! 
Nu är klockan mycket så nu ska jag hoppa i säng. '
 


Maten på jobbet idag, det är bilden som gör att pannbiffen ser bränd ut ;) 



alexandrasjosten.blogg.se; 50 PROCENT WAWA!!!

Tjena bloggen :D 

HAR NI HÖRT OCH SETT? :D Det kommer att vara 50 % på allt på bikbok imorgon så jag rekommenderar verkligen alla som kan att åka dit! Sitter just nu och kollar in hemsidan men det jag vet att jag ska kolla på är en jeansjacka jag suktat efter och de har färgade shorts som kommer att gå på 50 kronor imorgon. Att ha ett par i en färg är alltid kul! 



Annars så har det varit en väldigt bra dag. När jag red på Camiro tänkte jag att han minsann måste vara den roligaste att rida för han kändes väldigt fin idag men sen när jag red på Greta kändes hon också väldigt bra och då vart ja osäkert på vem som är roligast. Och det är ju minst sagt ett angenämt problem att fundera kring. Eftersom att vi har tre praktikanter nu så går allt väldigt snabbt och smidit dessutom så en riktigt bra dag på jobbet! 
Efter vi var färdiga red jag min lilla skrutt vilket gick helt okej. Völdigt mycket bättre än de två senaste passen vilket är kul. Om tre veckor får ja börja hoppa så jag tänkte att jag i början av nästa vecka skulle rida över lite cavaletti och sådär för jag fick rida över bommar och småhinder innan så det ska bli kul. 

Det var något mer jag tänkte att jag skulle blogga om men det får vänta helt enkelt! 



Vi skrubbar alltid hästarna om hovarna när de kommer in eller när vi har ridit dom så att alla alltid är rena och snygga! Om vi tvättar benen torkar vi dom med handduk och är de muggkänsliga tar vi på babypuder för att dra ut fukten. När skrubbade ni er hästs hovar senast? ;) 

alexandrasjosten.blogg.se; Dj duon Elvis och Alex

Tjena peeps 
Måste börja med att ge mig en klapp på axeln för awesome uppdatering. Tre inlägg om dagen tre dagar i rad, inte illa! Detta måste ni komma ihåg när uppdateringen sjunker igen hihi.
Jag börjar bli bättre på att veta vad jag ska göra med min fritid så idag har jag sett två avsnitt av världens bästa serie - The Vampire Diaries. Jag tittade på den för länge sedan men slutade av någon anledning, antagligen för att det inte kommit ut fler avsnitt men det var så länge sedan nu så det har kommit ut fantastiskt många nya avsnitt och jag kan inte säga vart jag slutade så börjar helt enkelt om från början. 
Det som är lite tråkigt är att detta inte är första gången jag börjar se dem igen så jag kan typ dom första avsnitten helt utantill. Precis som jag kan alla repliker i Twilight. Jag kan försöka förneka att jag är en nörd men det håller inte. Twilight och alla andra töntiga, romantiska fantasyhistorier i mitt hjärta. Jag kan dock inte rekommendera att läsa VD böckerna eftersom att serien är så hysteriskt bra så förstör böckerna bara tycker jag. Elena är lixom blond i boken och hon är inte ens vän med caroline. Jag slutade läsa efter bara nåt kapitel för att jag inte alls tyckte att det var likt. 



Efter det har jag suttit och läst på om DJande! Tanken är ju att jag och Elvira ska bli Djduon Elvis och Alex och att vi ska spela på alla stora festivaler och så. Det har blivit mycket planerande om vår look, klädsel och smink, vart vi ska spela och hur många som ska tycka att vi är awesome men väldigt lite slag i saken så nu har jag påbörjat vår resa. Dels läst om hur det är lättast att komma igång och dels om vad man kan gå på för Dj kurser. 
14 dagars dj kurs i magaluf, hur najs låter inte det ;) 
Jag är helt musikaliskt obegåvad men vem säger att det är för sent att börja nu, det vore kul att vara mer insatt i ämnet i alla fall. Haha nej vad blygsam jag vart nu. Vi ska bli världens bästa DJs! 


alexandrasjosten.blogg.se; som lovat!

Så finisar. 
Filmen vart kass haha men det är en omväxling från månader av bilder och vardagsgrejer. 
Greta är e. For feeling och hon är 7 år gammal. 



Hon är alltså en av jobbhästarna och inte min egen. 

alexandrasjosten.blogg.se; vlc

Hej bloggen! 
tar tag lite i mitt liv eftersom att min dator återställde sig för några månader sedan var det väldigt många program som försvann. Bland annat alla mina videouppspelarprogram så jag har inte kunnat titta på videor på datorn vilket är lite tråkigt eftersom att jag har någon fin på mig och Greta som jag skulle kunna visa upp för er. 
Mamma klagar på att bloggen saknar hästigt inlägg så ville väl mest bara säga att ni som vill ha mer häst - håll ut snart får ni en film! 
Så länge får ni ytterligare två bilder från igår :) 

 

alexandrasjosten.blogg.se; måndagar ni vet....

alltid så hysteriskt svårt att somna på måndagar. 
Därför slänger jag in en bild på tröjan jag köpte idag :) 



En helt vanlig grå som jag ser framför mig hur jag drar på mig när kylan kommer under grillkvällar på stranden i sommar. 

alexandrasjosten.blogg.se; fint ska det vara

Hej bloggen! 
I kategorin måndagar tycker jag att denna var en av de bättre! Hela senare delen av dagen spenderades i stan där vi började med lunch på kaffebönan. Ceasarsallad som vanligt, det är standard ;) 
Därefter gick vi in en snabbis på Gina där jag planerat att inte få med mig någonting men så blir det ju aldrig så en tröja fick följa med mig därifrån. Efter Gina gick vi tillbaka till kaffebönan och fikade med Tove. Körde på en drottningpaj som var väldigt god. Där satt vi och bara pratade i flera timmar tills vår parkering gick ut så då skiljdes vi från Tove och tog bilen till A6 där vi gick på Bikbok och HM och hör och häpna - jag köpte ingenting! 
Hittade tre fina saker på hm men så tänke jag, behöver jag dom? Nej det gör jag ju inte så de fick inte följa med hem. 



När vi kom tillbaka till vaggeryd hade vi en liten photoshoot vilket är så roligt tycker jag! Så vi ska köra på med en imorgon oxå efter jobbet tror jag. Men tänkte bjuda på några bilder från den. 











Haha där har ni ett smakprov i alla fall :D 
Nu måste jag hoppa i säng för det är ju jobb imorgon! 

På g in till stan

Tjena mina vänner!
Sitter just nu i bilen med en hungrig Elvira hihi och är på väg in mot stan för att äta och fika. Tog lite egobilder innan vi åkte med kameran på telefonen som är vänd mot en ni vet och för en gångs skulle kände jag att bilderna faktiskt blev bra - tills jag kollade på dom. Inte en enda blev okej, hur går det ihop?
Vi hörs senare!!


Måndag hihi

Godmorgon vänner!
Sovit 12 timmar i natt men känner mig ändå lite seg så det fick bli lite omvårdnad av mig själv så här på morgonen. Skumbad och hårinpackning! Ska se om jag inte kan få Elvira till att noppa mina ögonbryn hihi. Jag kan trimma till dom lite själv men när man vaknar och dom har bestämt sig för att explodera ut i två buskar och behöver formnoppas - då är jag körd. Då har jag sån tur att Elvira finns och kan hjälpa mig :D
Som ni kanske förstår blev det inte frukost på Bernards eftersom att vi då var tvungna att gå upp halv 8 men det får bli en annan gång när vi inte har planer i stan på eftermiddagen också.

Vi hörs senare!


alexandrasjosten.blogg.se; projekt

Tar igen för missad bloggning. Satt och kollade på shorts på Nelly.com och kom in på denna bilden för att tröjan var så frän. Den fanns dock inte att köpa men så tänkte jag, varför inte försöka göra en själv? Så imorgon ska mitt projekt vara att försöka göra en sån tröja samt att klippa av ett par gamla jeans längst ner för jag tycker att det är fint. 


alexandrasjosten.blogg.se; spaning

Tjena bloggen.
Har sett dessa pantsen från Fanny Lyckman på två människor nu när vi varit ute det senaste och blir ärligt lite sugen på ett par själv. Tråkiga är att dom tydligen fanns på Nelly för 300 innan men så tog dom bort dom och nu är dom tillbaka för 600 kronor istället? Om någon säljer ett par så är jag intresserad haha! 



Det roliga är att orginalet som dessa är kopierade av kommer från american apparel och efter prisändringen ligger de på samma pris. Då kan man ju lika gärna köpa orginalet! 



Visst är dom fräna? 

alexandrasjosten.blogg.se; crazy banana

WADDDUP DAWG 
hehe 
Hej finisar <3 
Hur har er helg varit? :D 
Min har varit ganska så händelserik alltså därför jag inte hunnit blogga. Och sen tog mitt internet slut på mobilen oxå så den har typ segat sönder. Men ska vi börja med att ta igen lite förlorad tid kanske. 
I fredags var det tävling i Eksjö då stannade jag hemma med hästisarna och det gick bra. Lite segt att vara ensam dock och jag får någon slags besatthet av klockan så jag tittar på klockan hela tiden. Vet inte varför men till och med jag känner att något inte riktigt är som det ska när jag hela tiden måste ha stenkoll på vad klockan är. Detta fenomen uppstår dock bara när jag är ensam i stallet. 
När Elvis och co kom hem från tävlingen fixade vi ju i stallet så klart och sen gjorde vi oss snabbt i ordning för att åka in till stan och gå ut. Det var en väldigt lyckad utgång skulle jag vilja påstå, inte så mycket folk ute men rätt folk. Det var inte så bra musik heller men av någon anledning gjorde det ingenting. Ibland är det kul att gå ut och inte dansa så mycket - vi brukar ju annars hänga på dansgolvet hela kvällen. Denna gång gjorde vi i princip bara uppstickare på dansgolvet när dom körde en bra låt, till exempel push play eller när vi såg en snygg kille. 
I lördags var det också tävling och ännu en gång följe Elvira med och jag var hemma i stallet och mammsen kom på besök. Alltid lika trevligt. När vi slutade var vi väldigt tröttna så vi valde att inte gå ut och istället slocknade vi ganska tidigt. Mammsen stannade över och idag var vi på tävling i taberg. Det gick bra! Min bebis var med idag igen och hon gick nolla igen, så duktig! Resten var också väligt duktiga, av de fyra starter hacke gjorde i 110 var tre nollor och en med ett ner vilket såklart är super. Nu ligger jag här i sängen och ser fram emot morgondagen med frukostbuffe på bernards, sen lite standenhäng och sånt mysigt och sen fika med Tove på eftermiddagen. Det känns som att det är uppdukat för en superdag imorgon! 



Innan utgången åt vi världens godaste mat och sallad på jensens. Vi hade tänkt hänga lite på centrum först och sen dra vidare till Sliver men vi blev kvar på centrum vilket inte gjorde oss något. Dom har lätt bästa drinkarna där och annars brukar dom ha bra djs men den var inte super i fredags som sagt. Hade inte alls något fancy på mig bara ett par svarta jeans, en svart blus och mina zebrarandiga kängor. 

Vi hörs babes! 

Facoritbebis!

Åh min favorit nollade sin första tävling i år <3


alexandrasjosten.blogg.se; trött dag

Hej bloggen! 
Hur är det med er idag? 
själv har jag råkat bita mig i kinden vilket gör hysteriskt ont men annars är det bra. Har varit väldigt trött idag men det var det fler som var så det kanske är vädret? Detta betyder dock att jag och Elvira mot slutet börjar bli lite övertrötta och skrattar åt allt vilket är väldigt kul. 
Hur som helst så har dagen flutit på fint och som vanligt. Red på förmiddagen för då var hacke borta och sen hade vi hela eftermiddagen på oss att fixa hästarna fina inför tävlingen imorgon och sådär. Det bär av mot Eksjö hela helgen så vet inte riktigt hur jag och Elvira ska dela upp det, vem som följer med vilka dagar och så. 

det får nog räcka så. ett halvkasst inlägg om ingeting. jaja man kan inte vara på topp varje dag! 


alexandrasjosten.blogg.se; biotime - du gör mig galen

Hej finisar! 
Nyss hemkommen från bio och fika i stan. Vi såg "du gör mig galen" vilken var superbra! Precis min typ av film för jag älskar när dom är lite knäppa och lite bittra på sätt och vis och när de i slutet blir botade och kära. Kärlek utför mirakel. Hur som helst var Elvira väldigt skeptisk till filmen innan vi bestämde oss för att åka in men hon var lika nöjd som jag så det är ju kul. En ganska rolig sak hände innan filmen började dock och det var att dom körde trailern till filmen "studenfesten" och eftersom att vi kollade på den trailern innan idag visste vi att slutscenen på trailern vart sjukt rolig. Detta innebar att jag satt och laddade hela trailern inför den sista scenen så när den kom bubblade jag upp i ett lite för högt skratt som jag tror chockade hela biosalongen. Tur att där inte var så många hehe. 

Efter bion blev det standardmackan på Johans vilket var väldigt gott eftersom att det var så länge sedan nu. Då tog Elvira den fantastiskt fina bilden när jag äter på min macka samtidigt som jag sitter och glor på människorna vid bordet jämte. Den finns på hennes instagram om någon är intresserad! Känner mig lite starstruck när både Linn Olsson och Nellie Berntsson gillat den hihi. 


Fick hovmästarsås till min macka idag, SJUKT gott var det. Hoppas att det är en permanent förändring. 

På kroppen hade jag mina nya turkosa byxor, en vanlig svart hoodtröja och mina nya väst. Det är verkligen kärlek till den alltså. Tycker att kontrasten på det jag hade västen till igår och det jag har den till idag är väldigt stor och därför kul att visa. Vilken är er favorit? outfiten igår eller den idag? 



Nu måste jag hoppa i säng! Men vi hörs imorgon :D 

Jobb

Skulle ta kort på castello och direkt tar han grimskaftet i munnen! Sötis.
Behöver fler bloggar att läsa, bloggar ni? Vilka bloggar tycker ni är bra?


alexandrasjosten.blogg.se; min fiiina väst

tjena igen! 
 
idag var vi på maxi och handlade så då var det ju tillfälle att bära vardagskläder heheh så då passade jag på att ha min fina väst! Jag känner att jag inte har så mycket intressant att säga idag så jag bjuder helt enkelt på bilden så hörs vi imorgon. 


alexandrasjosten.blogg.se; ögonfrans som hamnat fel

Hej bloggen. 
Ginny var super idag oxå. Så himla glad att det går bra, hon var lite för stressad i slutet för då kom det två ponnysar in i ridhuset som övade på galopp till skritt till galopp och då tyckte ginny att varför övar inte vi på det. Men då var vi ju redan färdiga så det gjorde ju inget. 
Det jag ville säga var dock att jag upptäckte en väldigt rolig sak när jag höll på och fixade med Ginny efter jag ridit. Nämligen att Ginny har en ögonfrans som har hamnat galet, den sitter nämligen vid hennes kindben. Försökte få bild på det men det gick sådär haha. Är det någon annan som varit med om detta? 


alexandrasjosten.blogg.se; publicitet

Hej igen era korvar. 
haha nä men. 
Sitter här och funderar lite över min blogg och sådär. Har kommit fram till att jag verkligen borde börja använda det där med kategorier lite bättre och det börjar klia så smått i fingrarna efter en ny design. Men det jag känner mest är att jag tycker att jag ändå är duktig som bloggar så pass ofta men det märks inte i statistiken. Hur ska jag göra för att fler av er som är här vill titta in igen och hur ska jag göra för att få hit nya. 
Det känns lite töntigt att länka på facebook tycker jag även om jag vet att många gör det och att jag tror att flera som inte vet skulle vara intresserade av att läsa den. Kan tänka att det är lite negativt att jag inte riktigt specialiserat min blogg utan skriver om lite allt möjligt men jag känner att jag kan bara skriva på ett underhållande sätt när jag skriver om det jag tycker är kul så det blir ändå bättre i längden. Hur tycker ni att jag ska göra? hur gör ni? 

kramis 

 

alexandrasjosten.blogg.se; shopping <3

chachaa blogreaders. vet att ni älskar mig. 
Nädå haha. 
Hur har ni haft det idag?!

Här ligger jag och bloggar :D

Min dag har bestått av betydligt mer shopping och mindre vila än vad jag tänkte när jag vaknade i morse men åh så kul det har varit! Massa nyheter överallt och jag som är van vid att alltid ha stenkoll på vad som finns i butikerna kan säga att jag var inne i varje butik väldigt mycket längre än vad som är standard. Fick dessutom med mig en massa fina saker hem. Världens snällaste mamma som tycker synd om mig när jag försöker spara har bjudit på hela kalaset hihi. Vi åkte egentligen in till stan enbart för att gå på charlies och för att införskaffa Elizabeth Arden eight hour cream men den kostar 420 kronor i butik och på http://beautyplanet.se så får man den för endast 189 kronor så jag ska beställa den därifrån istället. Det är en väldigt bra hemsida så ska ni köpa parfymer och sånt så kolla där först för dom har ofta låga priser. Dom har saker för män oxå om det finns några sånna som kollar in här ^^. 

Från charlies fick jag med mig ett par ridbyxor, barnstorlek väldigt smidigt! Och ett täcke till Ginny som hon kan ha på sommaren, perfekt var det för det var mina färger. Svart med grå kant typ. 
 
På bilden nedan kan ni se resten av inköpen. Mammas ledord idag var att jag behövde mer färg i min garderob haha. Köpte ett par shorts! stort steg i mitt liv eftersom att jag inte riktigt tyckt om shorts innan och jag sällan blir så brun att det känns okej att ha haha. Men i sommar, då! då ska jag banne mig jobba på brännan ;) 




Väldigt svårt att fånga inköpen på bild när här dessutom var lite för mörkt. Men om inte annat ser ni väl dom på i framtiden. Börjar uppe till vänster där vi ser en tröja från Gina på rea. Jag lyckas alltid hitta bra grejer på rea. Denna gången var det dock lite för länge sedan jag var inne i stan för sånt jag kollat på när det var på ordinare pris hade hunnit ta slut i storlekar. Till höger om den tröjan ligger en "skinn" väst från hm. Har velat ha en sån så väldigt länge så den är jag verkligen glad över. Till höger om västen ligger ett linne från hm där det står "dont be such a mermaid" vilket jag tyckte var lite roligt. Ovanför linnet hittar vi ett par skor från vagabond. Mamma valde att hellre köpa ett par nya skor till mig än att låta mig färga mina gamla. Nedre raden hittar vi ridbyxorna längst till vänster och sen ett par turkosa byxor från carlings. 150 kronor gick dom på vilket man måste vara nöjd med! dom är väldigt fräna i färgen och kan tänkna att det blir sjukt snyggt med tröjan uppe till vänster, turkosa byxorna, vagabondskorna och en svart keps kanske? 
Till höger om dom ligger mina fina shorts från hm. Vet inte riktigt vad jag ska ha till men hoppas att jag använder dom en massa i sommar! 

Så! Det var dagens inköp. Tror att jag avrundar där så kanske det til och med blir ännu ett inlägg idag vi får se ;) 

alexandrasjosten.blogg.se; godmorgon

GODMORGON READERS! 
Hur var eran natt? hehe. 
Min var bra tycker jag! uppe lite väl tidigt för min smak kanske men skulle hämta bästa Elvira vid bussen i vaggeryd 07:50 så det var bara att dra sig upp ;)
Jag är väldigt sugen på att läsa om något intressant så frågan är om jag inte ska försöka sätta mig in i något idag, vad som helst. Kanske till och med berättar om det här på bloggen men först ska jag försöka sova lite till. En timme eller så och sen bär det nog av in mot stan. Tråkigt väder tyvärr! hoppas att det klarnar upp någorlunda för Ginny skulle egentligen vilja ridas ut idag. Men vi hörs lite senare! 

 

Söta hästar som sov i solen igår! 

alexandrasjosten.blogg.se; sent och sådär

Hej pluttegullesnuffar hehe
ASSÅ SHIET vad fin min underbara lilla häst var idag. Äntligen känns det som att jag verkligen behärskar henne vilket känns så galet skönt ska ni veta. Jag tror att det kommer att bli riktigt, riktigt bra nu när vi sätter igång och hon kommer att bli finare än någonsin. Full av självförtreonde haha. 

Dagen annars har varit lugn eftersom att flera tävlade igår så vilar dom idag och då blir det en lugn dag på jobbet. Har börjat fixa lite med att mamma tar hem lite grejer och sådär... inte så kul att stå med att förflytta allt sista dagen så nu när våren kommer får vintersakerna gott åka hem. 
Imorgon ska jag fortsätta med detta och vi ska även åka in til stan för att gå på charlies och även lite på stan om det är fint väder och annars A6. Kanske kan stilla mitt shoppingbegär lite vi får se! 
Tråkigt att jag inte har något annat att skriva om än hästarna men det har inte hänt så mycket annat det sista, började ju som sagt vig 06 igår och vi kom in lite efter 21 och idag var vi klara vid 20. Då hinns inte så mycket annat med och gär att man blir lite trött så morgondagen är efterlängtad! 

Nu ska jag stänga mina små grå eller vilken färg de nu är så hörs vi imorgon. Ska försöka skriva tre inlägg i alla fall!  lovar inget men vi får hålla tummarna ;)

 


Skrittade en runda efter ridpasset och även då skötte hon sig :)
 

alexandrasjosten.blogg.se; yeah yeah wow wow 5 av 7!

HEJ era galenpannor ;)
Förlåt för utebliven bloggning igår men min app på mobilen har gått bananas och stänger ner sig så fort man öppnar den. Någon annan som har detta irriterande problem? Har både testat att starta om telefonen och radera och ladda ner appen igen. Trött blir man i alla fall. Och igår när jag skulle sätta igång datorn så höll den på med någon check disk eller vad det heter så det tog år och jag gav upp för klockan var mycket och alarmet stod på 05:30 i morse! Vi har nämligen varit på tävling hela dagen i skåne på Ballingslövs anläggning där de hade fibersand i ridhuset vilket märktes direkt på hästarna för de hoppade super allihopa. Fem av sju starter var nolla, en med fyra och en med åtta fel men som sagt hoppade alla fint så vi var ändå nöjda med alla. Allt flöt även på bra med groomingen även om det var lite svettigt ett tag men då är det som roligast när allt flyter på utan att vara för stressigt. Det bästa tycker jag är när man ger slutfinishen, borstar manen och svansen en sista gång, drar över tränset, förbygeln och benskydden med putsmedel och oljar in hovarna. 
Imorgon blir det packa upp och putsa som gäller hehe, sånt som är standard efter tävling och sedan på kvällen kommer ju Elvis :D 
Nu ska jag dock hoppa i säng för fy vad trött jag är! Kom in från stallet lite efter nio så det blev verkligen en lång dag. Vi hörs! 



Bilden är från när jag rider fram pillan. Rida fram på tävling tycker jag också är väldigt kul, i alla fall när man alltid rider på så välridna hästar! 

alexandrasjosten.blogg.se; hoppelihopp

HEEEJ BLOGGEN!! 
Idag har det hänt något stor! 
Jag har nämligen hoppat för andra gången på typ ett halvår. Helt galet kul var det och det gick faktiskt helt okej med tanke på att jag kunde vara en aning ringrostig! Ginny har dock inte börjat hoppa än så jag hoppade på en av jobbhästarna, Camiro. Det var så fantastiskt roligt :D längtar så in i sjutton tills allt drar igång igen med tävlingar och så för mig och skrutten. 
Annars har det inte hänt så mycket speciellt idag förutom att min fina mamma är på besök! Hon ska stanna här i alla fall till på lördag vilket alltid är väldigt trevligt och skönt med lite extra hjälp. Hon såg alltså när jag hoppade camiro vilket var kul och sen även när jag red Ginny. Hon skötte sig förvånansvärt bra med tanke på att det var flera hästar och människor i ridhuset så måste säga att jag är riktigt stolt! 
Jag har lite fastnat med att läsa en annan blogg, man kan bli så hysteriskt facinerad av vissa människor, så jag får fortsätta läsa den så får vi höras imon gullegrisar. 



Bild från när laget vann division II. Sjukt mäktig känsla! Men usch vad amatörig jag ser ut nu när man kan lite bättre haha. 

alexandrasjosten.blogg.se; åh cravings

Jag minns typ inte sist jag shoppade. Vilket är ganska stort för att vara jag så nu är mina cravings enorma. Tur att jag inte varit inne i stan på länge. Min mamma har dock medlidande för mig så när hon var uppe sist fick jag lite kläder hon köpt till mig som plåster på såren. Det hjälper men det är ändå inte samma grej. Mina presentkort från min födelsedag får följa med in till stan snart.
För att få lite smak på kläder i alla fall sitter jag och kollar in lite sidor och jag måste säga att http://sheinside.com är en väldigt bra sida. Dom har bra grejer till ett bra pris. Hittade dessa två plaggen som var fina i mitt tycke. Båda med byxor till. Den vita t-shirten lite instoppad i mina svarta byxor från gina med dragkedjor och den fina andra saken till ett par jeans och ett par låga johnny bull boots. Det sista är visserligen inte en outfit ni lär få se på mig men det är ändå väldigt fint. 


Tänker dock att jag borde få börja kolla på en fin klänning eller liknande att ha på studenter och sådana tillställningar i sommar eller vad säger ni? 

alexandrasjosten.blogg.se; mer oviktig än såhär blir man inte

Sitter och läser lite bloggar, snubbla in på denna som tillhör en tjej som heter frida som verkar vara en frän fotograf som precis varit i Berlin. Då kände jag att jag också vill till berlin igen. Och då känner jag att det finns så fantastiskt mycket man vill göra och varför växer pengar inte på träd? Det hade varit väldigt smidigt och välkommet. 
Menmen jag är ung och har all tid i världen på mig. Idag har jag avverkat 5e dagen utan Elvira så nu är det bara fyra dagar kvar vilket helt ärligt är en fin tanke. Vem ska jag nu äta med och diskutera minsta lilla vardagshändelse med. Jag laddar upp med en massa prat till Elviras hemkomst helt enkelt och som tur är finns hon stundtals på facebook. Jag hoppas att hon har det super där nere i spanien och att hon saknar mig och vill komma hem. Haha gud nej nu skojar jag. NJUT AV SOLEN! 
Idag är det på tal om något annat 50 dagar kvar tills jag slutar vilket betyder att imorgon är den sju veckor. På fikat idag satt vi eller dom och pratade om planerna till sommaren, hur dom skulle köra hinder till matildas utebana och rida i bara linne för att få färg. Då slog det mig att jag inte är kvar i sommar och det kändes sorgligt. Tänkte på det idag igen att jag verkligen kommer att sakna att vara runt hästar hela dagarna för det är så ofta dom kan få en full i skratt av att bara vara sitt naturliga jag. Som idag när lite ensilageplast blåste in i Bogardes hage och han blev fullkomligt rasande och attackerade plasten. Han trampade på det några gånger och sen gick han därifrån som om han vore kung, då går det inte att hålla sig för skratt. 

Nu ska jag snart gå ner och fodra så jag avrundar inlägget här. 



Även idag bjuder jag er på en låt som jag tjatat om innan. Men den är faktiskt väldigt bra. Kolla videon! 


alexandrasjosten.blogg.se; fruktstund

Kände att något måste jag göra med mitt liv så åkte till ica efter jag fodrat och köpte lite gott så nu sitter jag här och myser på vattenmelon och plommon. Egentligen är frukt mycket godare än godis och väldigt mycket nyttigare. Tycker att det går väldigt bra för mig i mitt icke godisköpande för jag har nog inte köpt något lösgodis på väldigt länge men jag har köpt andra grejer hihi. 

Nu ska jag hoppa i säng för tycker inte ni som jag att man rider väldigt mycket bättre när man sovit ordentligt. Detta cirkulerade i mitt huvud innan idag när jag red för det kändes på min ridning som om jag inte sovit ordentligt men jag hade gått och lagt mig i tid så jag vet inte vad min kropp tänkte. Därför ska jag lägga mig omedelbums och hoppas på att det är bättre imon. Vi hörs då! 



Ni kan få en låt att lyssna på också. Det är ju ändå tisdag vilket betyder att det är på hög tid att börja tagga inför helgen så ni får en partylåt. varsågoda! 


alexandrasjosten.blogg.se; mänskligheten

Halllå folket! 
ligger och tröstäter i min ensamhet haha. Nä men om jag skulle ta tag i mitt liv kanske? 
Hur som helst så red jag ut en runda på Ginny idag, hon var inte så rolig tyvärr skulle vända och sådära. Tur att jag är lite som wonderwoman och vet knepen till att få henne att gå igen. Nu låter jag kanske sjukt brutal men Ginny är ju lite av en stressad häst så skänkel och spö och så funkar inte när hon väl bestämt sig för att stressa upp sig och vända. Det enda som funkar är att slå henne med handflatan på sidan av huvudet dit hon vänder. Man behöver inte slå så hårt utan mest bara visa att hit kommer vi inte. Hör ni att jag måste ha kommit på detta knep i ren frustration någon gång när ginny inte velat gå men det fungerar. Förr kunde hon slänga sig åt båda hållen men då räckte det att jag bara höll ut handen så insåg hon att dit kom hon inte och då var framåt enda möjligheten. Hon känner väl sig lite obstinat nu när hon inte gått så mycket så hon måste prova. Man tycker ju att hon skulle ha fattat grejen när hon vänt tredje gången men nä. Som tur är blir hon snäll och bara går så fort vi kommer in i skogen. 
 
Det jag egentligen skulle säga med detta var att under hela rundan så satt jag och funderade över bråvalla i sommar och blir mer och mer taggad hela tiden. Det känns lite tråkigt att inte vara i underbara borlänge för där vet jag var man äter bästa bakispizzan och bästa kinamatsstället och det är kul att det ligger så väldigt centralt. Jag trivs med att vara festivalveteran men det är jag ju på peace and love där jag varit i alla år. Vad jag har förstått så ligger bråvalla på någon slags flygplats eller något sånt och ungefär 5 km från stan så det är ju lite tråkigt och jag hoppas att arrangörerna tänkt på allt. Till exempel det finns mataffrärer inom gångavstånd och att det finns andra bra matalternativ. Men det tror jag för det är ju samma ägare som till hultsfred så de är ju också veteraner. 

Har redan börjat planera för vad jag ska ha med mig i klädväg hihi. Lika bra för det är lika jobbigt varje år. Det som jag känner saknas skulle vara en lite fränare oversize jeansjacka eller liknande som man kan ha över klänning. Och en bränna hahah. får börja jobba på det så fort jag kommer hem till halmstad. Skulle även behöva köpa sånt back to black medel och köra på mina skor för dom vart helt urblekta efter en tvätt vilket inte går för sig för dom är annars väldigt snygga och funkar som festivalskor i år igen! Då måste jag även köpa skavsårsplåster hehe för dom gav mig ganska så mycket skoskav förra året tyvärr. 

Här ser ni mig på tågstationen i göteborg innan vi ska hoppa på andra tåget som tog oss till borlänge. Här har jag på mig skorna. Älskar dom. Synd att det var lite kallt förra året för dom andra åren har jag inte behövt ha långbyxor alls! Håller tummarna tills de blir blåa för att det ska vara fint väder i år igen. 

nu ska jag gå ner och fodra men vi hörs kanske sen! 


alexandrasjosten.blogg.se; free time

Tjenixen yo gangstas 
hur har ni det idag? 
Med mig är det bra! ni vet ju att jag har haft lite svårt att hantera fritid innan och det har om möjligt blivit ännu svårare nu när Elvira inte är hemma. Av någon konstig anledning känns det ännu värre att ligga i sängen när jag vet att hon inte ligger i sin i andra rummet. 
Bloggningen kommer riktigt segt just nu för jag vet inte riktigt vad jag ska skirva om men jag tänker att om jag bara låter orden flöda så kanske det blir något bra till slut. 
Ginny slängde av mig idag haha. Väldigt odramatiskt men vi travade och hon blev rädd för något så hon vände 180 grader och jag fortsatte framåt. När jag hoppade upp igen vart jag jättearg vilket antagligen var bra för lite får hon faktiskt skärpa sig. Dock så går det inte att bli arg på henne för då skapar man en spänning som inte går ur sen. Så det är bara att ta ett djupt andetag och kämpa vidare. Inbillande mig först att mitt finger höll på att svullna upp men nää så var det inte. 

Igår var jag ju ledig och var som ni såg i laholm och kollade på hästtävlingarna. Träffade bästa Sandra och tittade när hon red 140 med sin häst mojje vilket såg jättefint ut. Niklas Arvidsson dominerade tävlingarna och även stilmässigt. Alla jag såg i gurnden i 140n var jättefina om än kanske lite smala hästar? någon annan som tänkt på detta? 
Efter tävlingarna åkte vi hemåt för att tvätta bilen och tanka hihi. Anna som hon heter min bil blev jättefin så nu står hon och blänker på uppfarten. På vägen hem igår lyssnade jag på en pod jag hittade på telefonen som handlade om nanogrejer vilket var ett sjukt sammanträffande för jag hade ingen aning om vad jag klickade på och fick upp den. Eftersom att jag satt där och tyckte att det var sjukt intressant det han pratade om så tänkte jag att jag har nog valt rätt program för nästan alla andra hade somnat till den tror jag. Tur att man kan ha lite sånt som underhåller en för annars tycker jag att köra bil är sjukligt långtråkigt och eftersom att min rumpa nu mera inte är van vid att sitta hade jag ont i rumpan redan när jag körde ut ur halmstad så då kan ni tänka er hur ont jag hade när jag kom fram. En hel dag först sittandes i laholm och sen sittandes i bilen tyckte min gump inte om. 

Nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs imorgon mina trogna readers! 



Bild från i somras när jag och Tove var i frankrike. Saknar sommaren, saknar tove. Saknar att shoppa haha. Saknar att ha nyfärgat och fint hår.... Håret blir lite gult och tråkigt av vattnet här så när jag flyttar hem ska jag färga det och sen förhoppningsvis ska det hålla sig fint! Det har aldrig varit så slitet som det varit här heller vilket jag tror är för att det tovar sig i nacken när man rider och svettas och sådära så hoppas att det blir bättre när jag kommer hem också. 

Aja godnatt finisar! 

alexandrasjosten.blogg.se; agera!

Hej bloggis!
Har precis ätit lunch och nu ska vi snart sätta igång. Elvira är ju bortrest den gottegrisen ;) så det är jag och två praktikanter från Tenhult, Petra och Elin. Jag tänkte egentligen bara slänga in ett ord och säga att jag tycker att ni kan gå in här http://www.amnesty.se/engagera-dig/agera/ovriga-aktioner/stoppa-diskrimineringen-av-romer/?utm_source=apsis&utm_medium=email&utm_content=romer&utm_campaign=romer&anp_mid=6367159&anp_rid=242931594 och skriva på för lite är bättre än inget. I detta fallet kanske det inte ger så mycket men ibland skickar man brev till människor för att hålla modet uppe och sånt. Att försöka lite är bättre än att bara blunda och det tar två sekunder. Vill man göra mer än så kan man klicka sig vidare på hemsidan för att se vad man mer kan göra.


Åskådare!!

Tjena bloggen!
Sitter i Laholm på hästtävling i Laholm som åskådare för en gångs skull för idag är jag ledig :) vi höra senare!


alexandrasjosten.blogg.se; puh lång dag

Hej bloggen 
Nyss inkommen från stallet faktiskt. Kom tillbaka med lastbilen vid halv 9 och då hade en av hästarna fått kolik så nu har vi gått med den och veterinären har varit här. Han kunde inte göra mer och hon var mycket bättre men inte helt bra så ska ner om en liten stund och kolla henne och gå med henne igen. Inte så kul en fredagkväll kan man tycka men vad gör man inte för sina små skruttisar ;) 
 
På grund av detta orkar jag inte dra någon längre bloggning så ni får vänta till imon! 

alexandrasjosten.blogg.se; erik hassle

Fick av någon konstig anledning erik hassle på hjärnan när jag skulle bestämma mig för rubrik? 
And aaaaaaamelia tell them how sorry i am and ameeeelia am i a lover or friend. Igen aning om hur den går men vet att den definitivt inte går så haha. 

Hur som helst, bra dag idag! 
Av tre jobbhästar ridna fick jag höra "fin den ser ut" av hacke på alla tre. Det är ett bra resultat måste jag säga! Är inne i en bratrend nu där man på sätt och vis låter det går bra. När man är i en svacka stressar man ju ofta upp sig för att det går dåligt så då går det dåligt men när det går bra så låter man det gå bra på ett helt annat sätt. Förstår ni hur jag menar eller låter det bara som svammel? Att det gick bra med Ginny igår är verkligen som en gnista för motivationen för såklart jag rider jobbhästarna för att jag vill stärka min ridning men även för att jag vill att det ska gå bättre med Ginny. Jag klarade inte av Ginny överhuvudtaget innan jag flyttade hit och nu känns det som att det i alla fall är hanterbart och det känns bra inför kommande flytt och sådära. Vi diskuterade även idag att Ellinor som bara varit här denna veckan med sin häst anton har fått mer hjälp av hacke uppsuttet än vad jag fått under mitt dryga år här. Jag är tydligen inte den som man erbjuder sig att hjälpa vilket stämmer bra för jag är väldigt mycket "kan och vill själv". Hur är ni med era hästar? Tar ni gärna hjälp eller "kan ni själva"? 

Efter jobbet gick hela gänget på tur, Elvira och Ellinor på backen och jag och Stina till häst vilket var väldigt mysigt. Vi var ute i en timme och Ginny skötte sig faktiskt väldigt bra måste jag säga. Vädret är så fantastiskt nu så alla hästarna ligger och solar sig i hagen. Till och med Ginny låg ner idag och det händer i princip aldrig. 
Nu ska jag antagligen fortsätta ligga i min säng och dega och sen somna gott för imorgon är det tävling i Laholm med fem hästar som gäller. Det blir jag som åker med som groom och min mamma kommer även dit, halmstad ligger ju till och med närmre hitåt än vad laholm gör. Det ska därför bli trevligt för många av mina gamla klubbkompisar ska dit så det ska bli kul att träffa alla. 




Vi hörs! 

alexandrasjosten.blogg.se; hallooo

tipselitipstips. 
Nä men seriöst. En av de roligaste jag har på min instagram är en tjej som heter Lisa som bor i oslo. Trlx heter hon på instagram och jag tycker verkligen att ni ska följa henne. Jag har ingen aning om vem människan är men hon lägger upp väldigt bra saket tycker jag. Någon annan som har någon instagram att tipsa om? 

Det gick sådär med min städning kan man väl säga men jag har börjat i alla fall och det kändes väldigt starkt av mig. Alla kläder jag rev ut i ren panik i lördags hänger nu åter snyggt och prydligt på mina klädhängare men resten är väl lite kaos. Börjar känna att jag har för mycket saker och för lite förvaringsutrymmen. Inte ens en byrå har jag men känns lite sent att börja fixa med sånt nu. Är grymt hungrig. Fattar inte varför men känner att äta nu känns lite sent påtänkt men då kommer jag på mig själv med att sitta och kolla igenom matbilder? Inte det bästa kanske... 
Lika bra att borsta tänderna och somna. Vilket jag ska göra nu! Vi hörs imorgon babes. 
 


Jag applicerar detta citatet på mitt rum istället för ett skrivbord! haha. 

alexandrasjosten.blogg.se; vääärldens bästa häst <3

Hej bloggen! 
Gissa vem som har världens bästa häst??? 
JAG såklart! 
Lillstumpie var sååå fiiin idag. Vi var ensamma i ridhuset så jag kände nu eller aldrig. Innan har jag ju knappt vågat försöka jobba henne eftersom att hon fått sadeltvång hela tiden vilket har krävt att jag hållit hennes huvud högt. Idag hade hon dock inga sådana tendenser så jag kände att nu gäller det och då ska ni veta att Ginny inte är världens mest smöriga häst. Driva fram till bettet med stadiga mjuka händer funkar inte riktigt på henne, inte ens för proffsen, så jag fick börja med att "bända" loss henne och visa hallå det finns en ram som du ska vara i. Eftersom att Ginny faktiskt har varit där eller vet vad det handlar om så hamnade hon ändå där ganska fort när jag väl kände att nu gäller det. Hon var dock väldigt svag och länger ut sig lite men hellre det än att hon inte kommer fram till bettet! 
Så nöjd är jag med henne. Nu känns en comeback inte så långt borta för tänk er att hon förra veckan hade huvudet i taket och spände upp sig som en korv och krumsprångade. Vi kommer säkert att få lite episoder av det igen men åh så kul att jag äntligen kan arbeta henne lite. Det blir så fantastiskt mycket roligare när man faktiskt kan göra något annat än att fokusera på att inte dö typ. Duktiga, fina häst <3 
Bad till och med Elvira att komma in och filma oss lite för att kunna skicka till mamma och visa våra framsteg. I första filmen hör man mig fråga om det syns att hon går i form haha. 
 
På tal om något annat så ligger jag just nu i min säng och vet inte riktigt vad jag ska göra med livet. Är inte van vid att ha såhär mycket fritid, är inte van vid att ha någon fritid alls. Funderar på att börja kolla på någon serie eller fortsätta läsa min bok. Vi får se. Borde städa mitt rum som jag inte gjort varken igår eller i förrgår men motivationen måste lite komma till en. Kanske skulle börja packa ner lite vinterkläder som åker hem till halmstad vi får se! 



Stillbild från filmen, min söta lilla korv <3 tänk att hon var så smal innan och nu är hon värsta tjockisen. Det ni ser att hon har på bilden är en Gouge. Ett superbra hjälpmedel som bara verkar när hästen har huvudet högt och är helt lös när den gör rätt. Jag har min ganska löst så hon kommer upp med huvudet ändå men jag har inbillat mig att den är bra att ha om hon skulle stegra. Jag tycker att denna är väldigt mycket bättre än en graman. 

Vi hörs senare! 

solar!

Vi har lunch så vi sitter och solar lite. Obligatoriska fjortissolbilden kommer här haha


alexandrasjosten.blogg.se; lika som bär?

kollar på yes man just nu men det går sådär för under tiden jag var och fodra stängde den av sig och nu är den sjukt seg. Men men det jag sett av den verkar sjukt kul så jag håller ut! Zooey har dock bara varit med i en sen men vad tycker ni? är vi lika? 
 
        vs        

alexandrasjosten.blogg.se; allmänbildad

Ibland kan jag faktiskt ganska mycket om ganska mycket. Min mammsi och pappsi har alltid klagat på att jag inte är allmänbildad men de senaste dagarna känns det som att min kunskap legat på topp! Känner mig lite som något slags uppslagsverk, speciellt i högskolesökartider för det vet jag konstigt nog väldigt mycket om. 

Idag har varit en vanlig dag kan man säga. Lite mindre ridning än vänligt. Red Joe och Bogge på förmiddagen och sen på eftermiddagen klippte jag Joe som är väääärldens snällaste och efter det toffsade jag ner en massa manar. Det var min eftermiddag för sen var vi färdiga och då skrittade jag ut en runda på min lilla plutt. Jag kände att stämningen i ridhuset inte riktigt var gjord för Ginny och kände att ger jag mig in där så dör jag så det blev en skrittrunda istället. Bättre än inget helt enkelt. 
Nu ska jag lägga mig och läsa en bok och sätta på filmen "Yes man" för jag har fått höra att jag är lik en som spelar i den av säkert 5 stycken som varit oberoende av varandra. Zooey Deschanel heter hon och eftersom att jag inte hade någon aning om vem hon var innan jag fick höra att vi var så lika och jag tror att alla vet vem hon är genom denna filmen så bara måste jag ju kolla in den. 



Så ska känslan vara efter man läst ut en bra bok! De böcker som fått mig mest omtumlad är helt klart twilight-böckerna, därför de fortfarande är favoriter. Just nu läser jag passion av Lauren Kate.
Vi hörs sen!  

alexandrasjosten.blogg.se; godnatt

som vanligt har jag sjukt svårt att somna på måndagar? 
jaja nu ska jag ge det ett ärligt försök. 
Godnatt finisar. 


(skor - vagabond, byxor - gina tricot, linne - bikbok, jacka - lindex)

alexandrasjosten.blogg.se; måndag

Skönt att jag råkade publicera bara rubriken... 
aja. 
Hur mår ni min gullegrisar? eller gulegrisar kanske? är ni gula? eller rosa som grisar? 
Jag känner att mitt inlägg igår låg på en så frunkansvärt seriös nivå att till och med jag hade svårigheter att ta mig igenom hela för att det bara skrek tråkig. Vilken tur att ni mina fina hihi vet att jag inte är tråkig egentligen utan ett praktexempel till kvinna med slående humor. 
Dagen har gått o socialiserandets tecken och därför har inget av vett hunnits med idag förutom en fantastiskt mysig uteritt på Ginny med Elvira powerwalkande på backen. Vi var ute i en timme och jag kunde till och med galoppera. Finafina stumpis. 
Annars har vi bara hängt i stallet så som man kan göra när man är ledig och socialiserat med matte och lisa som var på besök. Två av världens mest härliga personer. Under tiden vi gjorde detta kom stinafina (har jag fått något slags hang up på fina idag eller????) så när dom jobbat klart och vi jobbat oss upp mot huset igen hehe satte jag, elvira, ellinor och stina oss vid köksbordet och bara snackade en massa skit i flera timmar. En perfekt kväll helt enkelt. Nu sitter jag här framför datorn och facebook och bloggar för er där ute som känner att jag ibland till och med kommer med något intressant. 

Nu när detta inlägg börjar dra sig mot sitt slut ska jag fortsätta vara social på facebook och även söka in till högskolan! Jag är en riktig velpotta eller har alltid varit men nu har jag velat läsa samma linje i över ett år i samma stad vilket jag ser som ett tecken på att det är vad jag verkligen vill så det är bara att söka på och hoppas på att jag kommer in. Detta känns lite jobbigt för mig att skriva eftersom att jag tänker att flera kommer att undra över mitt val att sluta jobba med hästar och börja plugga men jag känner att jag måste ha en utbildning, så är det bara. Och ska man ändå plugga så ska man göra det när det är som roligast vilket det är i den åldern jag är i nu. 
 
vi hörs! 


RSS 2.0