Red lips

Hej bloggen! 
 
Har haft en liten pluggpaus och roat mig med något av det roligast jag vet :D 
i övrigt har dagen bestått av en massa plugg även om fokus idag var lite sämre än igår. Men förhoppningsvis är det bättre än båda dagarna tillsammans imorgon :D 
pluggpluggplugg hit och dit men på onsdag är vi fria! Då ska jag och elvis skaka våra rumpor på VGs och fira att första året är avklarat. 
Kan knappt fatta att det verkligen är så. Ett helt år av fem avklarat. Så fort tiden har gått!! 
Men åter till vad jag gjort, jag har nämligen sminkat mig hehe. 
Vet att jag ser lite blek ut men jag tog min vinterfoundation för att jag tyckte att det skulle passa looken! 
På tal om det så borde jag kanske se mig om efter en ny BB cream att ha på sommaren när man inte vill ha så mycket i ansiktet.
 
 

MIA

 
 
Hej bloggen! 
Kör på lite grungig look mest för att jag lekte lite med mina ögonskuggor i min nya sigmapalett. Dagarna består av konstant pluggande men motivationen var lite dålig idag så vi avslutade vid halv 7 och ska på det tidigt imon igen. Sedan jag kom hem har jag tvättat mina sminkpenslar, damsugit och skrivit ut lite skolsaker som jag ska använda imorgon. En riktigt "fixar-kväll" som elvis brukar kalla dom :) 
Har även tagit dessa bilderna och lekt lite i photoshop. Finns ju helt sjukt smarta finesser eller verktyg man kan använda. 
 
Det ska bli så himla skönt när tentorna är över! Då ska jag packa ihop mitt liv här och åka hem över sommaren men har redan en massa roliga planer som jag hoppas på att genomföra :D 
Den 13-15 är vi uppbjudna till jönköping till Simone för fest och häng, helgen efter är det ju midsommar som vore jättekul att fira i stockholm ute i skärgården och helgen efter det är det bråvalla som vi redan köpt biljetter till. Juli bjuder förhoppningsvis på en massa stranddagar och tyvärr även lite plugg. Sedan bär det av ner till Lund igen i slutet på augusti och den 25 börjar våra nollor som vi ska vara faddrar för :D 
Känns som att tiden bara kommer att springa iväg. Och att tänka att jag redan har gått ett av fem år på min utbildning känns helt otroligt. 
 
Nu ska jag dock sova så att jag orkar med 12 timmar plugg imorgon. Vi hörs när vi hörs! 

Kärlek vid första ögonkastet

Hej bloggen! 
 
Vi hörs inte så ofta nu för tiden men ni vet att jag tycker om er och jag hoppas att ni uppskattar de inläggen som kommer i alla fall! Förmodligen blir det bättre i sommar när jag inte har något att göra skulle jag tro. 

Det jag ville säga var i alla fall att det gick helt förvånansvärt bra på omtentan i matte jag gjorde i slutet på april och därför valde jag att unna mig något lite extra nämligen en ny ögonskuggepalett :D En av de jag följer på youtube tipsade om den och sa att om man inte hade den så var man knas för den är så bra och jag kan inte annat än att hålla med! 
Färgerna är såklart finare i verkligheten men visst ser de ändå fiiina ut? <3 
Har inte hunnit sminka mig med den men måste göra det någon dag innan helgen. I så fall ska jag ta bild så att ni får se! Fick inspiration innan av en på instagram som gjorde jättefina sminkningar och sa att hon var helt självlärd både att sminka, fota och redigera sina bilder. 
Här är den i alla fall: 
 

Än så länge älskar jag förpackningen och färgerna. Har inte vågat känna på dom än på grund av det fina mönstret men skulle ni vara intresserade av swatches? Jag tycker även att man fick ganska generöst med produkt, mer än jag trodde även om 1 g per skugga är ganska standard tror jag. 
Men nu ska jag sova. Godnatt <3 

Let the flames begin

Hej bloggen! 
 
Eftersom att oranget är lite hippt såhär till våren och sommaren och den orangea ögonskuggan i min sleekpalett är helt underbar så kände jag för att göra en orange sminkning. I ytterkanten och globlinjen har jag olika nyanser av ljust till mörkrött och in mot näsan har jag min också helt underbara hourglass beige från loreal. Den gör sig inte rättvis på bilderna men övning ger färdighet och någon dag kanske jag både kan sminka bra och ta bra bilder! 

Vilken färg tycker ni att jag ska rocka nästa gång? 

 

Fredag? nä plugg

Hej bloggen! 
 
Mitt mest använda ord denna veckan: 
DUDE. 
Med lätthet. 

Ligger här i min säng med mina underbara rosa kuddar och rosa täcke med choklad och cola och här tänker jag stanna resten av fredagkvällen haha. TGIF gäller inte riktigt när man har alldeles för mycket plugg att göra och alldeles för lite energi för att göra det. 
Idag har vi suttit och pluggat mellan 8-17 och sen efter hemkomst har jag bara legat i sängen och ätit choklad och kollat på filmer på youtube. 

Mina tre favoriter på youtube just nu är med lätthet Shannxo, AllisonlovesJB och Nikkietutorials så om ni som jag tycker om smink tycker jag absolut att ni ska kolla in dem! 
Shannxo är mest väldigt glad och rolig även om hon har smink to die for och Allison och Nikkie har lite mer avancerade sminkningar och tutorials. 

Nu blec jag lite inspirerad så nu ska jag nog gå och leka lite med mitt eget smink haha och sen ta tag i lite plugg igen. Vi hörs senare! 
 
 

Ja här är jag igen med vårkänslor

Hej bloggen! 
 
ja som rubriken säger så är jag nu här igen och vilka fantastiska dagar jag har haft sedan vi hördes sist! 
Jag hade ju tenta dagen efter jag bloggade sist som kändes ganska bra tror jag så förhoppningsvis har jag klarat den. Därefter drog valborgsfirandet igång med det bästa vädret i världshistorien och världens trevligaste dagar. Älskar lund året om men just nu är det nästan som bäst! 
Man blir så glad av alla aktiviteter överallt, karnevalsaker som byggs, sektionsaktiviteter och andra mysiga saker. 

Kvalborg firades på hallands och västgöta med dagsaktivitet mellan 13-18 och sen klubb mellan 21-02 även om fint folk kom väldigt mycket senare än 21 ;)
Valborg började redan vid halv 10 i stadsparken där vi höll till ända till klockan 17 ungefär och sedan lagade vi tacos och drinkade. Bästa Tove var här och hälsade på med sin pojkvän och även Malin kom och hälsade på över dagen. 
Inte ens jag med min uthållighet jag övat upp här i lund orkade med finalborg så då körde vi filmkväll och mys istället. Lördagen bjöd också på filmkväll med hemmakvällsgodis och god mat. Vi skulle egentligen gått på bio men tyvärr var vi för långsamma haha. I söndags grillade jag med Rikard, Bella och Emma så som ni hör har jag knappt hunnit komma i ordning och bli människa igen efter valborg haha. 

Men mer om det någon annan dag för idag spenderade jag 12 timmar i skolan vilket var alldeles för länge så nu ska jag krypa ner i sängen och somna i kemiboken. puss mina vänner :* 
 
 

RSS 2.0