Bildbomd

Hej bloggen! 
 
Jag tänkte göra en videoblogg och berätta om allt jag gjort det senaste men har ingen riktigt bra plats att filma på här i lund... Jag hoppas dock på att kunna göra det snart men så länge kan ni få lite bilder från vad jag haft för mig! 
 
 
Sådär! Allt från landet till hästtävling och tyskland! 
Och jag har kanske glömt att säga det men nu håller jag även till i lund igen! 

On the move!




This is the rythm of my life, oh yeah....




that feel...

Hej bloggen! 
 
Tänkte att ni skulle få er en extra titt på borstarna jag köpte i fredags för att dom är så amazing. Eller ja. jag har inte provat någon av dem med produkt på än men dom är så mjuka och sköna <3 


Såhär ser dom alltså ut. Det är en ansiktborste och två ögonborstar med borst i båda ändarna. Ansiktborsten är till för att användas till BB creams men jag har inte riktigt förstått skillnaden mellan att använda till bb cream och foundation så jag antar att jag kommer att testa båda. 
 
De andra två ska fylla fyra olika funktioner. Det finns en för att applicera ögonskuga, en för att blending, en för shading som är kort och "kompakt" och en snedställd för mer definerade linjer och liknande. 

 
Kommer att ge er uppdatering om vad jag tycker om dem! 
 
Tänkte att jag kan slänga in en liten fotnot här på tal om BB creams. Jag har KICKS egna BB cream och har haft ett tag så jag har verkligen gett den ett försök men jag tycker inte att den gör någonting för min hy. Det kan hända att jag har fel puder för den men så som jag har använt den täcker den ingenting och får mina porer att se större ut. Den sätter sig dessutom inte riktigt så att jag behöver använda mer puder än vad jag skulle vilja vilket nästan får det att se lite kakigt ut. Jag kommer inte att köpa den igen och jag rekommenderar inte heller den. 
Om det är någon som har provat den får ni gärna ge era åsikter och hur ni applicerar och vilket puder ni har till i kommentarerna :) 

blush baby, blush

Hej bloggen! 
 
Spännande dag idag! Känns som att jag varit runt i hela skåne. Vilket jag såklart inte har men ja ni vet... Vi var faktiskt på visning på två lägenheter i lund som såg väldigt fina ut. 
Sedan var vi och hälsade på världens finaste lilla Ginny som såg så glad och nöjd ut. Hon hade varit duktiga idag så hon fick cirkus 1 kilo morötter och lika mycket äpplen. 
Det sammanfattar typ min dag. Hur har er varit? 

Tänkte passa på och visa er en rouge som jag fick av mammsen förra helgen. Den är superduperfin och kommer ifrån kicks och är i färgen fashionista. Jag använder den lite som rouge/highliter för att den är sådär skimrig och fin. 
 
 

min första videoblogg!

Hej bloggen! 
 
Här kommer den! Min allra första videoblogg! 
Hoppas att ni tycker om den :) 
 
 

Videoblogg!

Jag har gjort en liten videoblogg över skaerna jag köpte men den laddar aaaaslångsamt så den kommer antagligen upp imorgon istället! 
Ni får kolla in denna bilden så länge ;) 
 
 

På väg hem från gekås :D

Hej bloggen! 

Sitter i bilen på väg hem från gekås med massa saker :D ska visa er sen!! 
Bland annat mitt nya fina läppstift här på bilden! 




RSS 2.0