På väg från Stockholm!

Hej bloggen! 

Länge sedan jag bloggade nu men jag känner ett sug efter det igen så förhoppningsvis blir det mer bloggning i sommar! 

Är i skrivande stund på väg i bil från Stockholm där jag spenderat en vecka över midsommar. Lugn det är inte jag som kör haha! Jag kom upp till Stockholm i onsdags då vi åkte ut till rickys lantställe direkt som ligger på norrmansö. Supermysigt där! 


Där spenderade vi torsdagen och midsommarlunchen efter vilken vi tog bilen in till stan igen och snabbt gjorde oss i ordning innan vi åkte till Erik och Caroline där vi åt mer mat och spenderade midsommarafton! Vi hade verkligen supertrevligt och vandrade hem längs Sollentunas gator klockan 4 på natten. Vi har tappat lite det senaste året... Förra året var vi ju hemma sju på morgonen! Det är så det är att bli gammal. Suddig bild men såhär såg jag ut: 


Kände mig jättefin :) 

På lördagen gjorde vi verkligen inget produktivt förutom att äta för mycket onyttig mat... Men vid 19 gick vi till Erik för att hämta bilen och då fastnade vi där på lite bakishäng innan Johannes skrev om vi ville äta pizza och kolla damfotbollen och pizza säger man ju aldrig nej till! 

På söndagen var vi på släktfika för att Julia har fyllt 18 med tårta och kakor. Det var jättetrevligt och pirrigt att träffa rickys släkt! Direkt efter åkte vi ut bara jag och Ricky till deras lantställe igen där vi tog det lugnt både måndag och tisdag. Idag har vi varit på stan och jag köpte en grej till mig själv som jag är så sjukt glad för <3 alldeles för dyr men åh så fin! Ska visa er sen! 

Nu är vi som sagt på väg hem till Halmstad där vi ska spendera helgen. Planen var egentligen att jag skulle jobba nästa vecka och att vi skulle åka ner till Lund på lördag men det blev inget jobb så Ricky kommer att åka upp till Stockholm på söndag igen :) 

Det var den senaste veckan :) vad gjorde ni på midsommar? Något kul? :) 

RSS 2.0