tacksittning och BATMAN

Hej bloggen! 
 
Har installerat mig i soffan i halmstad efter att ha ätit tacos och vit chokladkladdkaka vilket var supergott! 
Tänkte berätta om min gårdag för jag var på tacksittning efter att jag jobbade på blekingskas festival som var väldigt trevlig. Maten var väldigt god och efter sittningen gick vi hem till ricky och johannes och mellanfestade på vinden. Jag bestämde mig för att gå hem efter mellanfesten då jag skulle köra hem idag men det var en väldigt rolig kväll!
 
 
Såhär såg jag ut igår för det var superhjältetema så jag var batman med peruk :D 
Till masken använde jag först en eyeliner i pennform och gjorde konturerna och sedan fyllde jag i med en kajalpenna och satte den med svart ögonskugga. Till ögonen använde jag min warm neutrals palett från sigma och eyelinern är cakeeyeliner från makeup store :)  
 
Imorgon ska jag plugga och sen på måndag ska jag klippa mig! Sjukt spännande :D 
 

livsstilsförändring!

Hej bloggen! 
 
Jag hade tänkt försöka förändra min livsstil lite och jag har läst att det är väldigt bra att berätta för sina nära och kära att man gör det och min blogg tillhör ju den kategorin! Det blir lixom mer verkligt om man berättar det för folk. 
Jag försöker nu för tiden att göra en planering för veckan under söndag kväll där jag skriver upp föreläsningar och det jag ska plugga på. I kanten skriver jag även upp en ungefärlig plan på vad jag ska äta under veckan och en inköpslista med sakerna jag behöver. Under måndagen åker jag sedan till ica och gör mina inköp. Denna vceckan har det gått ganska bra förutom att vi inte alls ätit det vi skulle när vi skulle och nu fick jag dessutom en massa extra mat när jag jobbade igår. Men jag klagar inte ;) 
 
Till frukost de senaste dagarna har jag skurit upp ett äpple i skivor som jag haft lite honung och müsli på och även kokat ägg. Ägg har jag upptäckt är väldigt bra för mig för jag håller mig mätt länge! 
Har ni några förslag på nyttiga frukostar som inte har något med typ gröt, chiapudding eller liknande att göra? 
 
Nu ska jag städa lite och sen ska jag ta mig till Ricky och plugga :) Vi hörs! 
 
 
 

jobb på hallands!

Hej bloggen! 
 
Igår jobbade jag och elvis på pubben på hallands :D 
Det var väldigt kul men lite lång dag, började 15 och slutade 00. Fick ett sms i tisdags men frågan om jag ville jobba och jag tänkte varför inte? 
Vi serverade lasange och det var massa över så har typ 8 portioner lasange i kylen och frysen. Perfa! 
 
Vi gjorde mockarutor. Failade totalt på första försöket haha men andra blev väldigt bra! 
 
 

9 oktober

Hej bloggen! 
 
Tiden bara flyger förbi! 
Jag kan säga att nollegasquen var jättetrevlig. Jag satt längst bort från scenen vilket var lite trist men gycklerna var inte jättebra ändå så det gjorde inget hehe. Eftersläppet var jättekul även om vi inte hann vara där så länge och efterfesten på lophtet var också väldigt rolig. Som jag sa till Elvira så är det inte varje dag man kommer hem halv 7 en vardagmorgon. 
 
Festivalen på blekingska var också jättekul! Häftig grej att ha gjort och nästa fredag ska jag på tacksittning vilket jag ser väldigt mycket fram emot. 
I helgen så var det sista festen på nollningen så nu är den slut för i år. Förfesten var roligare än eftersläppet vilket jag även tyckte förra året så jag kommer förmodligen inte att gå på den nästa år. 
Nu låter det som att jag bara gör massa roliga saker hela tiden men nu tisdag, onsdag och halva torsdag har vi bara suttit och pluggat vilket såklart också är en del av studentlivet. Jag ska faktiskt fortsätta så snart jag lagt ner datorn. 
 
Tänkte slänga in lite bilder jag tagit med mobilen :) 
 
 
Jag kan inte garantera att jag kommer att blogga mer framöver men det kommer ju inlägg lite då och då i alla fall :) 

RSS 2.0