Book challenge!

Hej bloggen! 
 
 
Vilka är med mig? 

YSL

Hej bloggen! 
 
fullt upp med jul haha :) 
Var på stan igår och var en av dom första in på rean på kicks hihi (lite av slump faktiskt) och hittade två saker på rean. Det känns som att jag köpt lyx på flaska. Den känns till och med lyxigare än mina dior foundations! 
Har inte provat den på huden än men den ser ju tillräckligt blek ut haha och ska låta er veta direkt när jag vet hur den känns! 
Förhoppningsvis känns del lika lyxig på huden som den känns i flaskan. Den hade kostat 515 och jag köpte den för 155. 
 
 
Jag köpte även en mascara från loreal som jag varit sugen på att prova. 
 
 
Någon som har provat? 
Har ni också funderat över att det verkligen finns två olika läger inom sminkvärlden? Ett som gillar plastborstar och ett som gillar sånna håriga bortsar? Jag är verkligen för plastborstar med piggar. Klarar inte av något annat! 
 
Sitter och kollar på vad alla fick i julklapp och snyftar lite över att jag inte önskade mig mer smink haha men jag är ju såklart fantastiskt glad över vad jag fick! Fick ett superfint armband som är bett som sitter ihop och ett jättefint skrin eller vad man ska kalla det. Mormor hade köpt det på auktion. Någon annan som fick något ni är glada över? :) 

Velvet Teddy

Hej bloggen! 
 
Jag är världens lyckligaste människa! Jag är inte ens sådär fantastiskt förväntasfull inför julafton som jag brukar vara. Jag har nämligen fått en ny telefon :D Vi var och skulle lämna in min gamla telefon på lagning tänke vi och när vi ändå var där ändrade vi mitt abonemang och ja när vi ändå gjorde det la vi till en ny telefon :D så nu är jag ägare av en alldeles kanonfin iphone 6 i vit och guld! 
Men mer om det i ett annat inlägg. 
 
Den andra grejen som gör mig till världens lyckligaste människa är att jag äntligen är ägare till mitt första MAC läppstift :D Det är världens finaste färg som är Velvet Teddy. Det är matt och luktar supergott av vanilj. Vilket jag förstått det som att alla MAC läppstift gör? 
 
Jag har inte hunnit ha det på läpparna än men ser ut som en perfekt vardagsfärg. Det var lite mer rosa än vad jag tänkte mig men har som sagt inte hunnit prova än så återkommer när jag vet hur färgen är på läpparna! Älskar att det är matt <33 
 
 

give me colour ♥

 
 

redan rastlös!

Hej bloggen! 
 
suttit och pluggat hela dagen och var alldeles extremt uttråkad så jag bestämde mig för att sminka mig! 
Som alltid haha. Men jag orkar ju bara göra ögonen och dessutom i olika färger.... Jag tänkte ju ändå inte lämna mitt hem ;) 
 
 
Jag har bara använt skuggor från viva la divas små eyes-face & cheeks palett den färgglada. Har nyx milk under för att de ska synas mer. Gillar verkligen den blåa! Finns en grön som inte alls är pigmenterad med de andra gillar jag. 

Halmstad imorgon!

Hej bloggen! 
 
Hemkommen för en liten stund sedan från bio med ricky vilket var supermysigt. Vi såg sista the hobbit och jag måste säga att jag tyckte att den var lite löjlig men annars bra. Gillar fortfarande första bäst! 
 
I lördags var vi och åkte skidor med skolan och vi bjöd på varm choklas och lussebullar. Det var supertrevligt men jag var helt hysteriskt ringrostig på skridskorna. 
 
 
I veckan kan man säga att vi har pluggat och pluggat och pluggat osv. men imorgon har vi sista redovisningen innan jullov :D Vi har övat massa gånger så därför förtjänade vi bio idag och nu är vi båda på varsitt håll för att kunna packa. Så det ska göra nu! 
 
Men tänkte visa er några fina saker som jag fått i glossybox och min kalender. Jag funderar på att öppna alla dom sista luckorna i kalendern så att jag slipper bära med den hihi. Har ni också hört att man får det? 
 
 
De båda glitterna kom i senaste glossyboxen som allt står på. Fin box tycker jag! Den är designad av någon som gör smycken. Det är ett i silver som ni ser och ett i koppar som jag funderar på att ha på nyår! 
Det lilla överlacket och världens sötaste pincett fick jag i kalendern. Älskar topplacket så jag vart glad och en liten pincett är säkert väldigt smidigt. 
Men nu ska jag packa! vi hörs säkert mycket mer nu framöver när jag har lov :) 

late night fun

 
 
 
 

Kalender!

Hej bloggen! 
 
Ligger här och prokrastinerar. 
Ska alldeles strax plugga men först tänkte jag uppdatera er lite. Igår var jag på nanokväll på skolan som var trevligt. Vi fick lyssna på två olika företag som har lite nanoinriktning och sen bjöds det på mat. 
Idag var jag först i skolan och pluggade en liten stund med min labbgrupp och sedan gick jag hem och städade lite fast mest vilade haha. Klockan 12 var jag tillbaka i skolan för att göra reklam för vårt funktionärstack som vi ska hålla på lördag och sedan gick jag till stan och lunchade med Elvira. Det var jättemysigt och sen gick vi runt på stan och kollade julklappar. Helt tokigt nog är jag redan klar men mina julklappsköp! Måste vara personligt rekord. 
 
Sedan satte vi oss och tog en chailatte på espresso house innan jag begav mig hem :) 
 
Tänkte öven visa er det jag fått den senaste veckan i min lilla kalender :) i helgen var jag ju i halmstad så öppnade inga luckor och sen när jag kom tillbaka gick jag till 17 varje dag så kunde inte fota i ljus. 
 
 
Ett hårspray, body lotion i samma doft som duschgelen, en parfym från juicy couture som luktar helt fantastiskt! En till duschgel, en eyeliner och en lite necessär :) dom två senaste var toffsar och en nagelfil så dom var inte så roliga så dom fick inte vara med.
Använde eyelinern idag och den var väldigt bra! Som sagt älskar jag parfymen och det andra har jag inte testat. Nu ska jag plugga. tjingeling!  

Glossybox november!

Hehe. Mycket nya produkter och skönhet på bloggen nu! precis som jag vill hihi. 
 
Min snälla pojkvän var och hämtade min glossybox igår eftersom att jag har gått och blivit dunderförkyld. 
Boxen heter christmas in pink och det står att den är fokuserad på att göra en fin till julens festligheter. 
 
 
Det här hittade vi i boxen! 
Den lilla burken från make up store är ett läppglans. Det är i färgen sea och jag är väl sådärnöjd över att ha fått en i en burk. Jag såg att andra fått i "vanligt" format. Jag kan tycka att det är lite tråkigt att make up store ger oss deras minst populära produkter för det öppnar inte precis upp ögonen för märket. Jag fick ju en highlighter i förra boxen som var på tok för mörk för mig vilket var tråkigt men den var helt fantastiskt fin som ögonskugga eller bas för ögonskugga så jag är ändå nöjd men tråkigt att de skulle välja den svåraste färgen. 
 
Andra produkten är en ögonbrynsgel från märket model co i färgen light/medium. Provade den igår och jag tror inte att bryngel är min grej. Jag tyckte det var svårt att inte förstöra formen jag fått när jag fyllde i dem med skugga. Tror jag hade i lite mycket gel för de tappade form direkt för att de blev "tunga" så den höll inte formen alls. 
 
Nästa produkt är en nagelfil från märket postquam och den är en kristallfil vilket betyder att den har väldigt lång livslängd. Eftersom att jag ganska sällan filar mina naglar kommer den nog hålla hela mitt liv. Man kan tvätta den och den är lika bra efter. 
 
Pennan på bilden är en ögonskugga från Sumita beauty i färgen champange tror jag men jag skulle säga att den är väldigt mycket mörkare än champange. Provade den på min hand igår och skojar inte den sitter fortfarande kvar haha! Den glider på helt sjukt fint på handen så jag ser jättemycket fram emot att prova den på ögonen. Behöver knappt nudda handen för att den ska ge helt perfekt pigmentering. Jag är så imponerad att jag kan tänka mig att köpa fler! 
 
Den sista produkten är en handkräm från L'occitane som luktade väldigt gott. Perfekt att ha i väskan. Inte provat den än men tycker jag om den kommer ni säkert att få veta det! 
 

Kicks julkalender lucka 3!

Hej bloggen! 
 
I lucka 3 hittade vi en jättesöt liten showergel från kicks egna märke. Anar vi ett mönster? Varannan från kicks egna märke? 
Den har doften clean laundry vilken faktiskt luktar väldigt gott! Blev väldigt nyfiken på deon i samma doft från deras märke. Någon som har provat dom? 
Har inte duschat med den så kan inte säga hur den fungerar men den är vit i krämen vilket jag föredrar till dom som är "geléiga". Tycker att de tenderar att vara mer återfuktande. 
 
 
Just denna doften verkar vara slut på hemsidan men andra dofter i samma storlek kostar 29 kr. 

Kan inte sova...

Hur fin och porslinig hy får man inte av loreals true match foundation? 
Har även på mig mitt nya läppglans! Eller hade när bilden togs... 
Har varit busig och öppnat lucka 3 men vad det är i får ni veta imorgon! 


Tycker att denna foundationen är väldigt bra OM man har en bra primer under och inte för torr hy :) 

Kicks julkalender lucka 2!

Hej bloggen! 
 
Här kommer lucka 2. 
I lucka två hittar vi ett torrschampoo från toni & guy i en "sample size". Jag kan inte riktigt säga hur det fungerar på håret än så länge me det kommer ut som vitt puder som sedan absorberas och jag tycker att den luktar väldigt gott! 
 
Full size produkten är på 250 ml och den kostar 130 kr i kicks webbshop. 
Den blir inte lika vit och pudrig som torrschampot från baptiste och har ungefär samma känsla på. Bangerheads egna torrschampo blir nästan lite klibbig som vissa volympuder blir vilket jag inte alls tycker om men detta är behagligt på. Jag tvättade mitt hår igår och tog i lite i morse och mitt hår är fortfarande fräscht. 
 
 
jag är än så länge väldigt nöjd med båda mina luckor :) vad tycker ni? 

Kicks julkalender lucka 1!

Hej bloggen! 
 
Som utlovat kommer här en liten visning och review av kicks julkalender lucka 1. Jag vart lite busig och öppnade den igårkväll. I första luckan hittade jag ett läppglans från kicks egna märke i färgen sunshower som är en ganska rosig/bärig färg. Det är medelpigmenterat så det går att ha själv för bara lite färg men jag skulle nog föredra det över en läppenna eller läppstift. Jag tycker att färgen är hur fin som helst och hade jag fått välja ett läppglans i detta nu hade jag valt precis den färgen. Jag skulle säga att det är väldigt fint guldglitter i men skulle absolut inte säga att det är glittrigt. 
 
 
Perfekt färg till jul! 
Jag skulle säg att det hade en ganska typisk läppglanskonsistens, ganska klistrig. 
Produkten kostar 99 kr på deras hemsida och det står att denna färgen är inom kategorin "shimmer". Det står att det finns andra som är "creme", väldigt nyfiken på att prova dom!  
 
Vad tycker ni? Har ni provat detta läppglanset innan? 

Nya skuggor

Hej bloggen! 
 
I fredags åkte jag och Elvis till Malmö en snabbis för att det var black friday och för att vi hade möjlighet! Jag har aldrig varit inne i malmö tidigare men varit sugen på att se staden. Vi parkerade helt tokigt märkte vi och kom till fel sida men nu har vi lärt oss. Åt supergott på ett ställe som hette Cafée Bageri. 
 
 
Som ni ser har jag fått dille på getost haha. 
 
När vi var i malmö gick vi in på ett ställe som heter Bonvisage cosmetics som har ett märke som heter Peggy Sage som används mycket av stylistskolor och liknande så jag blev väldigt sugen på att prova! De hade 25% den dagen på grund av något jubiluem så jag köpte 4 skuggor och "fick ena gratis". De kostade 80 kr styck. Jag köpte färgerna Beige som är en glittrig champangefärgad skugga, Nomad brown som är en glittrig ganska kall brun, Tender sand som är en helt perfekt matt skugga för globlinjen och Ebony magic som är en chokladbrun matt färg. Man får 3 g skugga vilket är lite mindre än de från makeup store. 
 
 
Jag sminkade mig med skuggorna i lördags och jag tycker verkligen jättemycket om båda matta skuggorna. De är lätta att skugga och väldigt fina i pigmenteringen. Den ljusa är precis lika underbar i kvaliten och pigmenteringen. Den bruna glittriga känns väldigt fin men tyckte inte att den blev riktigt lika fin på ögat vilket kan bero på färgen. Jag vet inte riktigt. Men allt som allt är jag väldigt nöjd och kan absolut tänka mig att prova fler! 
 
 
Här der ni närmast Ebony magic, tender sand, nomad brown och längst upp beige. 

RSS 2.0