snart jul!

 
Hej bloggen! 
 
Det var inte igår ;) 
Ligger här i soffan och har fortfarande efterrodnader efter hur pinsamt bonde söker fru - 10 år efter var. Hade jag fått välja hade vi ju absolut inte tittat på det i alla fall! 
Istället kanske vi hade tittat på The intern som handlar om en gubbe som börjar som intern på ett ungdomligt klädföretag eller Age of Adaline som handlar om en tjej som inte åldras som är sjukt bra! Rekommenderar verkligen den! 
 
I övrigt händer det så mycket i livet att det är svårt att berätta om allt såhär i efterhand. Jullovet var väldigt efterlängtat och började med en lugn och skön helg här i halmstad tillsammans med Ricky men han åkte upp till stockholm igår morse så sedan dess har jag börjat tentaplugga.
 
Försökte sminka mig vid köksbordet här hemma i halmstad och det gick riktigt värdelöst! Saknar verkligen min sminkhörna hemma i min lägenhet i Lund. Vet inte hur jag ska klara mig tills jag kommer ner igen haha. Och nu kanske jag låter töntig men jag mår nästan dåligt av att jag har med mig mitt smink i necessärer vilket sliter för mycket på sminkförpackningarna. Det gör lixom ont i mig när man hör hur de klinkar ihop. 
 
 
 
såhär mysig är min lilla hörna :D älskar den! 
 

RSS 2.0