En hel hög med vardagssminkningar

Hej bloggen! 

Jag har gått och blivit selfiequeen med alla mina vardagssminkningar! Men ikväll är det party så kanske ska ni få se något lite roligare då ;) 


Idag har jag använt sleek ultra matte v2 i golblinjen och nomad Brown från peggy sage på ögonlocket. På läpparna har jag redwood från makeup store :) 

GympaPower

Hej bloggen! 
 
Att köpa gymkort kan nog vara en av de bästa sakerna jag gjort. Jag har alltid tänkt att pass inte är kul och inte förtsått folk som håller på med det men jag gillar verkligen det! Framförallt GympaPower men jag är väldigt sugen på att prova aerobicdance men det första passet går inte så ofta. 
På söndag ska jag och Ricky även börja på en buggkurs som kommer vara under 8 tillfällen nu i vår. Känner mig supertaggad faktiskt! 
 
I övrigt flyter livet på och vi har en pluggfylld helg framför oss. Nästa vecka kommer att vara hektisk men förhoppningsvis ska jag hinna med att träna också för som ni vet siktar jag på 20 pass innan mars! Har gjort 6 pass och ska träna lördag och söndag. Vet inte riktigt om man räknar buggkursen som ett pass? vi får se hur jobbigt det är! Det håller på i 2 timmar så det borde väl kanske räknas. 
 
Men nu ska jag hoppa i sängen så vi hörs :) 
 
 
 

I farten!

Hej bloggen! 

Jag vill väldigt gärna börja blogga igen men har haft lite knappt med tid det senaste men tänkte slänga in ett inlägg i farten för jag ska nämligen snart till skolan för att ha möte med sanningsspridarna på sektionen vilket är min nya post :) förra året var jag reiseleiter. Jag har åtagit mig uppdraget att försöka få igång sektionens blogg eftersom att jag tycker att det är väldigt roligt så när den är igång ska jag länka den här så att ni får se den! 

Efter mötet ska jag direkt till Gerdahallen där jag har börjat träna och köra spinning med Elvira. Jag har aldrig provat det innan men man har ju hört att det ska vara väldigt jobbigt. Sen ska jag hem och äta och försöka få lite plugg gjort och sen somnar jag förhoppningsvis som en stock. 

Nu måste jag gå men vi kanske hörs senare igen :) 

Just det, jag har färgat om håret ännu mörkare! Är väldigt nöjd faktiskt :D 


På bilden bär jag ett läppstift från Max factor som heter pink brandy :)  

RSS 2.0