alexandrasjosten.blogg.se; påskhelg

Hej bloggen! 
Idag är jag så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till ;) 
Har haft en väldigt bra helg som började med fika på coffehouse by george i fredags som tyvärr inte var så bra. Det är lite tråkigt att allt kommer färdigt speciellt när man blivit bortskämd med Johans fina fika. Efter det drog vi till Ikeas parkering för att där hänger väldigt mycket folk nu när det är bilmässa på elmia. Först satt vi bara och kollade in människor och bilar och förundrades men sen träffade vi en kompis och åkte med i deras chevrolet från 50 talet med fenor. Det var väldigt roligt men vi var hemma sent så det blev inte jättemycket sömn. Igår jobbade vi på och sen gjorde vi oss i ordning för att åka in till stan och utgång. Direkt när vi kom in blev vi upphämtade av chevroleten igen och åkte med en runda innan vi gick till centrum där vi spenderade kvällen. Det var riktigt roligt och den nya DJn var faktiskt förvånansvärt bra så vi dansade loss ordentligt. 






Imorgon är det måndag så då ska jag städa och sen ska jag rida på min lilla snuffepluff. Mer planer än så har jag inte förutom att jag ska BLOGGA :D. Ni ska bara veta att ni är världens finaste bloggläsare. Nu känner jag att min hjärna redan har sagt godnatt för idag så det är bra att lyda och gå och lägga mig. kram! 

alexandrasjosten.blogg.se; arbetsskada?

Hej bloggen!
Alltså jag tror att jag berättat om min arbetsskada men i natt vaknade jag till och med och tänkte att detta måste jag blogga om. Jag lovar att jag varje natt drömmer om jobbet eller hästarna. När jag vaknade i natt tänkte jag att denna drömmen måste jag komma ihåg för att kunna berätta för er, tyvärr gör jag inte det. Men jag drömmer nästan alltid så vanliga saker, till exempel att jag tittat på Greta och tänkt att jag måste klippa henne. Eller någon gång drömde jag att vi var på tävling helt som vanligt bara. Annars kan jag drömma att jag glömt något, typ som att fylla vatten till hästarna i "uteboxarna". Det måste väl ändå vara en arbetsskada att man drömmer om sina bebishästar varje natt? Jag fasar för hur det ska bli när jag slutar om jag kommer att drömma om dom och sakna dom så himla mycket.

Nu är vi på väg in till stan för att ta en fika på café adelante och snacka skit för vår kompis och min kommande ersättare är här och hälsar på, Ellinor! Sen ska vi nog cruisa förbi Elmia och kolla in alla bilar haha. Gjorde det förra året så detta är början till en tradition ;) det är imorgon ett år sedan jag träffade alla mina vaggerydsvänner för första gången.

Nu ska jag fokusera på att vara dj igen vi hörs sen!


alexandrasjosten.blogg.se; dress to impress

Hej bloggis! 

Hoppas att ni har haft en bra dag för det har jag haft. Klippt "lilla" abbut idag vilket inte är svårt för han är gudasnäll men så stor så det blir så mycket yta att klippa och därför tar det sån tid. Efter jobbet red jag ut en runda på ginny! är så himla glad för att det gick och att det gick bra och hon var så duktig. Första uteritten på jag vet inte hur länge och hon skötte sig exemplariskt. Jag skrittade ganska mycket på asfalt vilket är väldigt bra för skadan. 
Efter det åkte vi in till stan för att äta tacobuffe och storhandla på maxi vilket alltid är väldigt mysigt. Lyckades till och med vandra runt inne på bikbok utan att köpa något haha. 
Precis lyssnar klart på Torment av Lauren Kate och den är bra men så fruktansvärt jobbig att lyssna på för huvudpersonen är så fruktansvärt korkad och naiv. Som tur är blir den bättre än bäst i tredje boken så man måste bara hålla ut genom tvåan för att sedan kunna läsa trean. 



Årets första standardöronbild! 



bara fräna lilla jag i min fräna lilla keps. 
nu ska jag sova. puss och godnatt! 

alexandrasjosten.blogg.se; torment

hej lilla bloggen! 
Kom in från jobbet sent idag för vi har haft amerikanska kunder som gjorde att vi blev lite sena. Vi visade bland annat två hästar som kan bli bra hunterhästar. Jag har alltid haft lite fördommar mot det där men Hacke säger att vi i Sverige tänker alldeles för lite hunter och att unga inom sporten skulle lära sig mycket på att utöva det lite. Att det är mycket mer flyta på och gå på känslan istället för att ratta så mycket med handen som många gör. 
Det är kul för det händer alltid så mycket här, först kunder och sen kom en ny häst. 
 
Känns som att varje ord är lite framkämpat och jag hoppas att ni nite lider över det men jag vet att ni blir ännu mer arga när jag inte skriver alls ;) Jag känner att min blogg är lite ytlig och innehållslös och därför täkte jag dela med mig av lite tankar som jag har när jag går runt i stallet. Det som upptagit min hjärna det senaste är vad jag skulle säga till Nordkoreas diktator Kim Jong Un om jag fick träffa honom. Det känns som att allt som man vill säga redans sagts någongång eller att man skulle bli dödad om man sa vad man verkligen tyckte. Såklart tycker jag att nordkoreas vilja att kriga är absurd och helt onödig - som att spela med människors liv. Även att deras koppel på deras befolkning är alladeles för hårt åtspänt. Men hur skulle man kunna få fram sin åsikt till honom och han hör den och blir påverkad. Detta har cirkulerat i min hjärna det senaste och jag har inte kommit fram till något men jag ska säga till er när jag gör det. 
 
Tycker även att ni ska kolla in Havrepappans "hästtjejer för dummies" för den är väldigt rolig och ofta stämmer det väldigt bra. Nu ska jag sova men vi hörs imon! 


alexandrasjosten.blogg.se; cleaningtime!!

Hellå bloggen.
Hoppas att ni haft en bra dag. Min har varit bra kom in ungefär vid sju och efter det har jag ätit och nu är det dags att städa! Vi hörs när jag är klar


alexandrasjosten.blogg.se; mode

Alltså hahahahaha. Kommer vi att se tillbaka på dagens mode och tycka att det är lika fult? Eller var denna combon lika ful då? Kul är det i alla fall haha.


alexandrasjosten.blogg.se; home sweet home

Har haft en toppendag i Halmstad! Finaste My kom och hälsade på och då åt vi våfflor för att det var våffeldagen. Vi pratade en massa och det ska bli så kul att båda ska plugga i Lund :D
Har även kollat på lägenheter och satt upp mig på bostadskö. Mycket som ska fixas men innan en flytt kan göras och snart måste jag kolla efter boxplats till min lilla korv.

Efter det gav jag och mammas oss ut på en photoshoot på "skallen", ett litet berg eller vad man ska kalla det. Ni ska få se fler bilder sen men det var faktiskt väldigt roligt så jag och mammsen funderar på att köpa oss en bra kamera så att vi kan ha fler photoshoots i sommar haha.
När vi kom in igen var vi båda genomfrusna och då stod tre rätter på schemat. Till efterrätt åt vi en jättegod glass som mormor gjort själv och ett rån till med lite knäck och nötter typ. Jättesvårt att förklara!

Så nu är det en trött och mätt tjej som sitter i bilen på väg upp igen. Elvira kör igen hihi ;) jag tycker helt ärligt att det inte är så roligt att köra och gör det därför helst inte. Tur att Elvira tycker att det är kul!

Ska se om jag kan blogga igen när jag kommer upp till vaggeryd.


teaser



Tagit lite kort idag ska visa fler sen! 

alexandrasjosten.blogg.se; bloggtime

HALLÅ BLOGGEN
åh kramkalas. 
Hur har ni det? hur har ni haft det? 
Jag börjar med att uppdatera från i torsdags då jag var på återbesök men Ginny. Det gick bra och läkandet gick i enlighet med planen så att säga. Det betyder att jag får fortsätta som jag gjort och börja hoppa om 2 månader, det behövdes inget återbesök. 2 månader känns dock som väldigt lång tid med tanke på att jag inte hoppat henne sedan i december men vi håller ut. Efter det har jag varit sjuk med feber och sådära men jag har jobbat på ändå vilket har resulterat i att jag varit extremt trött på kvällen och inte orkat blogga. I fredags somnade jag klockan 19 och sov ända till klockan ringde på morgonen. Det gjorde dock susen för på lördagen kände jag mig mycket bättre så på kvällen åkte vi in till stan fikade och gick på bio. Det var jag, Elvira och Bea och vi hade väldigt mysigt. Vi såg The impossible som handlar om en familj under tsunamin i asien 2005 och den var väldigt hemsk. Den var väldigt hemsk och rörande och något man egentligen borde se men jag kan ändå inte rekomendera den för man mådde bara dåligt av att se den. Väldigt mycket sår och liknande som man fick se. 

Nu kommer snart My så jag borde fixa mig lite hihi. hörs sen! Bild på min fukost så länge ;) Alla nyttiga frukostar. Screw you i like mine good! 


En haha

Det vart ju bara en bild. Provar igen!


Mot Halmstad!

Sitter i bilen på väg mot Halmstad, Elvira kör ;)
Tänkte bjuda på två bilder om det går så länge! Jag skärmdumpar väldigt ofta när jag tycker att något är kul.


Förlåt

Imon mina hjärtan då är jag tillbaka


alexandrasjosten.blogg.se; en SÅN dag

jaa bloggen. Idag är en SÅN dag. 
En sån dära dag då man är så förbaskat trött på att snön envisas med att ligga kvar och det dessutom kommer ner i något slags snöstorm. När man är trött på kylan och trött i kroppen. Legat hela natten med feber och knappt kunnat sova så känner mig som en riktig kämpe som jobbat hela dagen och sen red min snutt efter. Tror att kroppen säger ifrån efter bristen på vila förra veckan så denna vecka är det vila och sova som gäller! 
Imorgon händer dock förhoppningsvis kul grejer för då ska jag åka med Ginny på återbesök och då hoppas jag verkligen att dom säger att hon är bra och att jag kan sätta igång ännu mer. Har provat på galoppen lite och det gör det genast 10 gånger roligare. 
Nu ska jag dock tappa upp ett bad med skum i och lite babyolja och lyxa till det en stund för det måste man när man är lite sjuk och frusen ;) lyxar även till det med världens godaste glass och lite läsk! 




alexandrasjosten.blogg.se; kläder

Hejsan hoppsan i galoppsan. 
ligger i min säng och känner mig lite halvdöd. Har suttit och kollat igenom fyndiq.se's hela 47 sidor med damkläder till ingen nytta för 90% är bara trashkläder men hittade ändå några guldklimpar. Var dock helt slut när jag kom till sida 40 men då var det bara att fortsätta haha. Dels för att man redan kommit så långt och dels för att man får för sig att det perfekta plagget finns bakom nästa hörn typ. Har ingen idé om hur det perfekta plagget ser ut men det vet man när man ser det. 

Den först guldklimpen var denna tröjan som jag faktiskt är väldigt sugen på att beställa men tyvärr har jag ju shoppningförbud men det kliar så fruktansvärt i fingrarna efter 2 veckor utan shoppning och nu när midseason reorna dessutom satt igång. 

 
Den andra guldklimpen var dessa tightsen med stenar på som jag tror kan vara så sjukt rätt om man bär dom rätt och är lite fashion. Dom känner jag dock att jag inte riktigt kan hantera att bära upp men jag tror att de är väldigt fräna på rätt person så där kliar det inte riktigt lika mycket i shoppingfingrarna. 



Tightsen till höger hittar ni här vilka egentligen är tredje och sista guldklimpen som också är sånna som jag tror är väldigt rätt på rätt person men kanske inte på mig. De påminner lite om de byxorna jag tipsade om från chicy.se för ganska länge sedan. Ibland önskar man att man hade hela världens mod och hela världens pengar för då hade jag shoppat hela tiden och jag hade aldrig tänkt att jag inte vågar ha på mig något för att det sticker ut för mycket eller för att jag blir osäker. Känner ni också så ibland? 

Kanske skulle vidga begreppet wantie lite och bara kalla det spaningar. Att det inte bara är saker från olika sidor som jag vill ha utan snygga saker som är för andra med. Och med det avrundar jag detta inlägget. 

- tjingtjiong ♥

Godnatt bloggen <3


alexandrasjosten.blogg.se; the babyface

Jag tar blekhet till en helt ny nivå. 
Och sa vi att jag fyllde 20? ser mer ut som tolv haha. 

alexandrasjosten.blogg.se; mornings to y'all

Tänkte skriva godmorgon men börjar gå mer mot seneftermiddag. jaja ;)
Idag har jag sovit ut riktigt ordentligt, sov till halv 12!! Då gick jag upp och städade och fixade och efter det bar det av till Ica tillsammans med Elvis där vi köpte supermysig frukost. 
När jag får bestämma består min frukost av en walnötsfralla med ost och gurka, en danonio banan/jordgubbsyoghurt, lite sylta vid sidan och till "efterrätt" digestivekex med philadelphia och prickigkorv på. Inte den nyttigaste frukosten men åh så gott och det är det viktiga såhär på måndagar när man är ledig. 



Nu ska jag snart gå och duscha och börja fixa inför kvällen och även börja kolla på filmen "Anna Karenina". 
Vi hörs senare! 

alexandrasjosten.blogg.se; vem sa att man behöver vila?

Hej bloggen!!! 
wiih kramis <3 
nej men. Vem sa att man behvöver vila? 80+ arbetstimmar denna veckan och utöver det middag på jensens i tisdags, middag med tyra och hennes hästskötare i torsdags, middag på Anna Gretas i fredags och utgång igår. 
Nu är jag så trött så jag slår vad om att jag somnar vilken sekund som helst men jag vill hinna med att blogga innan dess så får skriva snabbt hehe. Under min frånvaro från bloggen har jag hunnit med att fylla 20 vilket kändes väldigt stort. Jag tänkte inte att det skulle kännas KUL att fylla 20 men det var verkligen kul. Min 20 års dag spenderades först på värnamo ryttarförening där det var tävling och vi hade med oss fem hästar. Därefter var det stressfix innan utgång på vårat nya favvoställe Sliver. Dock satt vi och tog en drink på centrum innan och den var så underbart god så kommer nog aldrig att glömma den. Det var en mjölkdrink med jordgubbssmak, smakade nästan som jordgubbssylt eller glass. 



visst ser dom goda ut?? 

På grund av stressen hann jag inte ta kort på vad jag hade på mig så tänkte att jag skulle försöka leta upp bilder på det men tröjans fanns inte på HMs hemsida så ni får leva i ovisshet men måste säga att jag var nöjd med mitt klädval! Vi träffade många trevliga människor ute, bland annat en vi träffade i linköping vilket var en trevlig överraskning. 

I födelsedagspresent fick jag bland annat biljett till bråvallafestivalen i sommar och en klippmaskin! Blev jätteglad för alla mina presenter men det verkar som om mina föräldrar och elvira vill göda mig för fick 2,5 kg schweizernötchoklad haha. Dom vet vad jag tycker om <3 Jag som planerat flr beach 2013 får nog skjuta på det till 2016 eller något ;) 

Nu känner jag dock att mina ögonlock väger ner till marken så jag ska gå och lägga mig! Imorgon är det måndag vilket innebär ledig så då ska jag allt kunna uppdatera. Vi hörs alltså imorgon när jag vaknat! 

Slänger in en bild på mig och Elvis från födelsedagsmiddagen i måndags. 


DÅLIGT SAMVETE

Får så himla dåligt samvete för att jag överger er men jag har då sjukt mycket för mig just nu. Inte en lugn stund. Har massa bilder och till och med lite filmer jag kan visa er men idag har Tyra varit på besök igen och imorgon ska vi ut och äta med mammsen och pappsen och på lördag blir det utgång så jag kan inte garantera att jag bloggar. Men ska försöka! Tjing så länge!


alexandrasjosten.blogg.se; hektiskt liv

När livet rullar på i 190 är det ibland svårt att hitta tiden till att blogga. Min kära mamma är på besök här och hjälper oss, hon kom igår, så igår var vi i stallet till halv 9 på kvällen och idag gick vi upp från stallet vid 7 och gjorde oss i ordning för att åka in till Jönköping och äta på Jensen. Fantastiskt gott var det och väldigt mysigt. Deras ribs är to die for helt seriöst.

Nu måste jag sova men vi får hoppas på mer bloggningstime imorgon!


alexandrasjosten.blogg.se; i'll be back

kom in så sent från stallet idag så ska lägga mig. Förlåt för kass uppdatering. Uppdaterar er imon! 
min klädsel i lördags:


ursäkta röran bakom 

alexandrasjosten.blogg.se; snygg bil

Shiet vilken snygg bil det står utanför fönstret. Ja just det vänta den är ju min. Sitter på tiger och äter bakismat, bloggar när jag kommer hem!


alexandrasjosten.blogg.se; död men stolt

Tjenare grabbar och flickor. 
Efter att ha ridit sex hästar och longerat två samt en massa runt omkring jobb på jobbet känner jag på mig att jag kommer att sova väldigt gott i natt. Vi löslongerar ju hästarna så att de springer lösa men är inspända eftersom att det är så slitsamt för dem att gå på volt. 
Nu är jag helt död och ska sova alldeles strax men ville bara slänga in ett ord om hur otroligt duktig jag är ;) 
Imorgon ska vi gå ut eftersom att det är lördag och vi är lediga på söndag. Det ska bli så kul att göra en utgång i jönköping där vi är lediga dagen efter så har taggat för detta hela veckan. Borde kanske kolla ut vad jag ska ha på mig men det orkar jag ärligt talat inte så nu ska jag krypa till sängs. 



gammal bild på mig och bubb. Man ska vara glad på prisutdelning haha 

alexandrasjosten.blogg.se; nu kör vi

Tre hästar ridna innan lunch där jag är positivt överraskad på alla tre faktiskt. Två hästar kvar efter lunch och två som ska longeras. Full rulle!!

Bara att kämpa på igen.
Detta äter vi till lunch idag:


alexandrasjosten.blogg.se; FF

Idag var första dagen utan våra kära praktikanter, shiet vad långsam man blivit! Hamnar verkligen lite på latsidan ;) Hade två hästar kvar när det var fodrat och hästarna var inne. Mot slutet fick vi dock upp farten för efter jobbet åkte vi in och fikade på Johans - världens bästa fik. Åt en macka med cream cheese och lax och till efterrätt en nöt och cola paj ;) pajen var till och med godare än vanligt så är väldigt nöjd. Ikväll öppnar tydligen något nytt uteställe i stan som det känns som att alla utom vi ska på? Det är dock 20 så tvivlar på att vi kommit in på premiärdagen men ändå.

Nu ligger jag i alla fall i min säng och ska stänga mina små ögon för imorgon är en dag det med. Godnatt alla! Imorgon lovar jag att jag ska blogga bättre!


alexandrasjosten.blogg.se; feeling good

Jag älskar att jag tycker att jag är den duktigaste människan i hela världen så fort jag städat mitt rum. Jag menar hallå?? det gör ju varenda kotte. Ligger och mumsar på crostinis och pinjenötter, förmodligen precis lika onyttigt som allt annat men det känns bättre än att äta godis i alla fall. 
Om ni inte sett musikvideon till Taylor Swift - I knew you were trouble tycker jag att ni ska göra det för den var väldigt bra. 
Här kommer gårdagens wanties. Eftersom att jag körde bikbok förra veckan kär jag Gina denna veckan. 



Det går inte att göra lika snygga bilder av ginas kläder för dom har inga produktbilder. Men såhär ser det ut. Två magtröjor, den uppe till vänster har jag provat. Tröjan uppe till höger är från Ginas grand prix kollektion med ridkläder och tyckte att den såg så väldigt mysig ut. Halsbandet talar för sig själv så fint. 
Nu ska jag gå och lägga mig men vi hörs imorgon! 

alexandrasjosten.blogg.se; tisdag ju!

assååå jag vet att det är tisdag och att det innebär ett wantie kollage men om det kunde få vänta till imorgon så vore det super för nu måste jag sova. Vi hörs imon! 

alexandrasjosten.blogg.se; tisdag ju!

assååå jag vet att det är tisdag och att det innebär ett wantie kollage men om det kunde få vänta till imorgon så vore det super för nu måste jag sova. Vi hörs imon! 

alexandrasjosten.blogg.se; ett litet barn av davids hus



taaadaaa suckers. Nej usch vad dum jag är. Såhär blev i alla fall mitt hår, sånna bilder är så fina tycker jag! Som om jag gjort en brasilian blow out fast jag inte gjort det. Orkade verkligen inte blogga när jag kom hem igårkväll så jag tänkte att jag tar det nu. Resan hem gick bra och dagen har varit najs förutom att castello korven bet mig! vi hade honom bremsad för att ta lite i huvudet och så bara böjer han på huvudet, inte dramatiskt så att man fattar vad som är på gång, och biter mig i armen. Först gjorde det inte så ont men sen började det svida och när vi var färdiga såg jag att det redan blivit blått och han fått bort hud! 
Men eftersom att vi är vikingar och krigare tar jag det som den brud jag är och skrattar bort det. 



Vi är så sjukt fräna! 

alexandrasjosten.blogg.se; hos frisören

Hos frisören, snyggare än någonsin!


alexandrasjosten.blogg.se; lady gaga

Tjena mina minions
LEDIGLEDIGLEDIG 
haha nä men. Ligger i soffan och kollar på The monster ball tour men lady gaga. Hon är verkligen ett musikaliskt geni och konserten dom filmar är den 5e kvällen i rad på madison square garden i new york. 
Jag måste säga att jag är väldigt mycket allätare i min musiksmak för jag kan lyssna på allt som är bra musik. Jag uppskattar verkligen BRA musik oavsett genre. När jag kör hem och jag börjar bli uttråkad sätter jag på min musiklista som heter good shit och jag vet att jag har bloggat om den innan men om det är någon som inte var med då så kan ni hitta den här



Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag precis klistrade in men det där är början på spellistan vilket inte säger så mycket om den. Gamla godingar som jag älskar att sjunga med till. Ska man sitta i bilen och man är uttråkad tycker jag nämligen att det ska vara musik man kan sjunga med till! 

På tal om något annat så har jag verkligen föslappats i min syn på Ginnys ridning sedan hon vilade i så många veckor. Nu tycker jag att jag är superduktig när jag rider henne 6 dagar i veckan vilket egentligen inte är konstigt alls haha. Idag vilar hon dock eftersom att jag kommer att komma upp till vaggeryd sent ikväll men är säker på att dom tar väl hand om henne. 

Nu ska jag  gå och sätta på mig lite kläder innan vi sticker in till stan! 

alexandrasjosten.blogg.se; nattinatti

Framme i Halmstad nu och efter att ha legat i soffan och uppdaterat mamma om allt som hänt sedan sist så ska jag nanis i Min säng. Vi hörs därför vidare imorgon och så länge får ni titta på denna fantastiskt söta bild! (Inte min)


alexandrasjosten.blogg.se; CRAZY

Vet ni till exempel att om man dubbelklickar på knappen som ger stora bokstäver på en iPhone så blir det som caps? Eller att om man trycker på det gråa vid namnet i en smskonversation kommer man upp till toppen där man kan välja ring eller lägg till kontakt?
Eller att man om man håller in .com knappen när man skriver i webbläsaren får upp andra alternativ så som .se och .org? Nog för att iPhone är användarvänligt men man vet ju typ ingenting.

På tal om något annat så sliter det här med Hästjobb på en grejer på ett helt annat sätt. Gillar ni mina vantar eller?


alexandrasjosten.blogg.se; lördag fast känns som söndag

 hallå galningar! 
Ligger i min säng och smaskar gifflar, ska nog aldrig mer köpa det för dom är så underbart goda så får i min hela paketet på två dagar typ. ajaj. 
Taggar lite inför sommaren genom att lyssna på all time low som kommer till bråvalla vilket jag såklart är överlycklig över. Såg dom på peace and love i somras och det var verkligen en av de bättre konserterna jag varit på. Lite ledsen i ögat på att jag missar paramore som helt klart är den bästa konserten jag varit på men i övrigt äger bråvallas line up ut peace and loves totalt så det finns inget alternativ. 



Bild från peace and love förra året, röd som en kräfta haha. Kan inte snön bara försvinna snart och temperaturen hålla sig över nollstrecket för det hade varit så skönt. 

Imorgon är det tävling i jönköping för 6 av hästarna vilket jag nämnt tidigare vill jag minnas. Efter det tar jag min lilla bild och beger mig mot halmstad där jag ska spendera måndagen och klippa mig. Verkligen på tiden! 
Har lite beslutsångest över hur jag ska klippa luggen. Vet att mamma tycker om när jag har det som på bilden men jag gillar när den är kort och som den är nu. Därför funderar jag på att spara den denna gången och klippa den kort igen nästa gång. Får se hur jag gör! 

Vi hörs senare galningar 

alexandrasjosten.blogg.se; all by myself

Idag blir det alone time för mig! Elvira är i göteborg för att hon ska gå på Linns 18 års fest och praktisarna är iväg på roligheter så jag har valt att stanna hemma och hålla ställningarna. Jag tycker sjukt mycket om att bo som jag gör och 'älskar att Elvira alltid finns i rummet jämte om vi inte är ute på roligheter men helt ärligt så välkomnar jag en ensam fredagkväll. Bara för att jag är så frän och det typ aldrig händer ;) 

Haha nej men kvällen ska ägnas åt mig som sagt och planen är ett bad med babyolja i -sjukt bra för man blir alldeles mjuk - inpackning i håret, måla naglarna, smörja in mig och annat sånt mysigt som man annars inte gör. Efter det ska jag göra en packlista med allt som ska packas imon inför tävlingen på JFK på söndag och skriva upp start- och hästnummer. Tänkte även följa Elviras exempel och skriva lite to do-lists och lite vad jag skulle vilja införskaffa i framtiden. Kanske till och med så att man skulle börja skriva ner en ekonomiöversikt nu när det är första mars och allt. 
Med tanke på första mars kom jag och Elvira fram till att det inte är många månader kvar till beach 2013 och att vi måste ta tag i oss själva nu. Därför tänkte jag snart åka ner till ica och köpa lite chips och cola haha men är man ensam får man unna sig det. Sen är det dock allvar. Inget mer godis och nästa gång jag är i stan ska jag köpa träningskläder. Jag måste typ vara den enda människan som ännu inte hängt på träningstrenden och ens har träningskläder. Det är ju praktiskt taget en explosion av träningskläder överallt och instagram och facebook är fullt av duktiga människor men än har det inte fått krokarna i mig. 

Tänkte slänga upp en bild på hur jag packar min tävlingsutrustning och beskriva den lite. 



Verkligen den sämsta bilden någonsin och Elvira kommer väl skjuta mig hehhe, men sådär ser den ut. Den står alltid packad i princip utom träns och sådär. När vi ska på tävling så brukar det alltid bli så sent och fixa med de andra hästarna och jag har inte så mycket plats att ha mina grejer på så jag föredrar att bara kunna slänga in baggen på morgonen om Ginny ska med. 
I den har jag schabrak och luva, jag byter mellan en veredusuppsättning som är svart med silvrig kant och en equilineuppsättning som är svart med blingbling. Två ländtäcken, ett rutigt med regnavstötande tyg och ett svart i ull med en silvrig passpoal. Har även benskydd - svarta från prestige samt karledsskydd som hon har på alla fyra från mark todd. Sen har jag ett regntäcke som man kan lägga över hela hästen, regnjacka till mig, kedjegrimskaft, spö och min tävlingshjälm. Det är vad jag kan komma på som är i den just nu men när det är fint väder kan jag ta ut alla sakerna och fota dem så att ni får se! 
Jag putsar alltid och tvättar allting direkt efter tävling så att allt är klart inför nästa gång för det tycker jag är smidigast. Sen packar jag även ner manborste, hovolja och putsmedel om jag inte skulle åka med dom andra för att kunna göra finjusteringar innan vi börjar rida. Såklart tar jag även med min kavaj och Ginnys pass. 

Tänkte att jag skulle skriva om hur vi fixar inför tävling på jobbet också men det får vänta för n ska jag till ica! 



RSS 2.0