update!

myskvällar, lyxfrukost, barnkalas och ridturer! 
Håller bara på med mysiga saker nu för tiden. 
I fredags hade vi myskväll med faddergruppen och spelade sällskapsspel. I lördags åt vi lyxfrulle på västgöta nation, jag, elvis och ricky vilket var väldigt gott! hembakat bröd och scones, äggröra, bacon, frukt, smoothie, våfflor, muffins och annat gott åt vi. Efter det började vi förfesta hos bella vid 14 för sen var det barnkalas med sektionen. Det var sjukt kul och roligare än jag trodde att det skulle vara.
Dom var väldigt ambitiösa och hade väldigt roliga lekstationer. Bland annat zorbbollar som man sprang runt med och tacklade varandra, en uppblåsbar sak med bungyrep på så man skulle springa så långt man kunde och sen flög man tillbaka. En hoppborg/ hinderbana som man skulle ta sig genom vilket var sjukt jobbigt, fiskedam, kasta paj och andra roliga saker. 
 
I söndags vaknade vi hos Rikcy där vi fixade lite i hans nya rum och sen på kvällen lagade vi mat med Johannes och Felicia och kollade på game of thrones vilket var väldigt mysigt! I söndags hade även jag och ricky 6 månader vilket känns lite knas. Tiden går så fort! 
 
Igår hade vi föreläsningar och sen på kvällen var vi på möte på blekingska inför festivalen på lördag. Så sjukt spännande! Imorgon ska vi åka och handla till artisternas listor som dom ska ha i logerna innan och efter spelningarna.
Idag har jag varit hos ginny och ridit tillsammans med Elvira. Jättemysigt var det och Ginny var jättefin! Hon fick världens största äpple och lite morötter hihi. 
Som ni hör har jag fullt upp haha men det kommer antagligen att lugna sig lite efter helgen då nollningens sista aktivitet är på torsdag vilket är nollegasquen. Finaste och nästan roligaste sittningen på hela året och kan säga att jag längtar järnet! 
 
Frukosten på vgs och jag alldeles glittrig, rosa och lila inför barnkalaset!
 
 
Så nu har ni uppdaterats lite så nu ska jag sova :) godnatt :*

Valvaka!

Hej bloggen! 

Ja helt oväntat är jag tillbaka här på bloggen och bubblar ut lite ord. Sitter tillsammans med Ricky, Johannes och Felicia och valvakar. Hm tråkigt att Sveriges politik och framtid framställs som ett sportevent och en tävling om vem som får flest röster. 
Hoppas att ni alla har röstat i alla fall! 



 

RSS 2.0