Lycklig tjej

Hej bloggen! 
 
Ligger här i min säng och känner mig allmänt nöjd för jag hade tenta idag och har städat och har det allmänt fint på mitt rum. Jag tänkte visa er vad jag fick i julklapp av min lilla boyfie :D Och även något som kom på posten häromdagen som jag beställt på Ebay. Nu när hälften av mina köp kommit kände jag att det var dags för ett till ebayköp så idag köpte jag papper att pyssla med till mina pärmar, en handske som ska underlätta borsttvättning och gnuggistattueringar i guld och silver. Allt det för under 50 kronor! Tyckte jag var värd lite shoppning efter min tenta haha. 

Hur som helst. 
Jag fick Smashbox Cherry Smoke photo op eye shadow palette av min fina pojkvän i julklapp som sagt :) 
Såhär ser den ut: 
 
 
Färgerna heter första kolonnen nedåt: Bare och Unadorned
Andra kolonnen: Shell, Rustic och Oxidize
Och tredje: Topaz, Dark Cocoa och Ebony. 
 
Är helt kär i den! Framförallt alla skimriga färgerna är sjukt pigmenterade men även de matta. Gillar att det är lika många matta som skimriga. Den som kommer ut minst pigmenterad i swatch är den varma i mitten men den gör sig väldigt bra på ögat så alla färgerna i paletten får topp betyg! Alla de skimriga plus dark cocoa är lätt i klass med min Lorac Pro. 
När jag fick dennna och den var så sjukt grym kände jag att jag var tvungen att plocka fram min smashbox full exposure palett för den har jag ju verkligenn ratat och tänkt att pigmenteringen är helt värdelös. Och jag vet inte vad jag fått det ifrån för så är det verkligen inte. Det som är lite roligt dock är att jag skulle säga att dom matta i den paletten är mycket bättre än de skimriga i den. 
 
 
Såhär ser de ut swatchade utan någon ordning alls haha. Som ni ser verkar de matta lite tama men det är dom inte! Ser verkligen fram emot att leka med den här och jag har redan planerat att det är den jag ska ha med mig till new york när vi åker :) lagom storlek och måste ju minimera min packning! 
 
Vi hörs! 

nyår!

Hej bloggen! 
 
Hoppas att ni hade ett underbart nyår! 
Mitt var superkul och nu önskar jag att det kunde bli nyår igen. 
Jag, Elvis och Julia gjorde en roadtrip till strömstad till Elviras bror och hans kompis. Vi åkte i tisdags och började med en sjukt god sallad i göteborg och sen när vi anlände i strömstad korkade vi upp vinet och hade det mysigt. Dagen efter på nyår började vi dagen med ett bad i jacuzzin innan vi började fixa oss vid typ 14 och elvira var ändå inte helt klar när gästerna kom vid 19... Tjejer! 
Jag sminkade oss alla tre och tyckte vi allihopa blev fina! 
Jag hade en ganska mörk sotig ögonskugga med silver på ögonlocket, Julia mjukare ungefär som jag hade på julafton och elvira sin standardsotning i brunt som är så himla fint på henne! Vi kände oss snygga allihopa vill jag lova. När alla kommit åt vi supergott och sen vid tolvslaget smällde vi såklart raketer och efter det slängde sig alla i jacuzzin. Ett supernyår helt enkelt! 
 
 
Dagen efter vaknade alla i högar och bakishängde hela dagen. Jag, julia och per hade en jättemysig frukost innan någon annan vaknat för bordet var helt fullt av saker och glas så vi använde en fotpall som bord och dukade upp en liten picknick. 
 
 

RSS 2.0