New in :D

Hej bloggen! 
 
Jag har jonglerat med två bloggar ett tag nu men nä, det kommer nog inte att hända. Därför kommer ni att få stå ut med skönhetssnack i denna bloggen för jag har inte tid att göra den andra bra med bara skönhet. Jag skriver helt enkelt inte tillräckligt mycket. 

Så det kommer nog att komma upp två inlägg från den andra bloggen här ikväll eller imorgon men först måste jag skriva om vad jag köpt idag :D 
Om man följer make up store på instagram så har dom ett erbjudande varje månad, oftast är det att de har sänkt någon produkt till 100 kr och under juli har det varit ögonskuggor och idag va ju då sista dagen så jag var tvungen att gå dit! Fick med mig två hem som jag är jättenöjd med. Om det är någon som följer Shannxo på youtube så vet ni att hon det senaste har pratat mycket om färgen cava och den var precis lika fin som hon sagt så den fick följa hem och även en microshadow som heter bloom. Kan tänka att den är ganska lik peach smoothie från makeup geek men den är skimrig och inte matt som peach smoothie.

 
Sedan gick vi även till HM för att de har fått in två rouger som är så himla fina så jag var tvungen att köpa båda. Dom kostar vara 40 kr så det kändes överkomligt ;) Dom heter Spring Flower som är den som är lite mer orange och Autumn Flower som är mer kallt rosa. Älskar framförallt mönstret i dom hihi.
 
 
så fina <3
Ögonskuggor är ju roligast för det finns så mycket olika färger men annars är rouger mitt favoritsmink!
Vad är ditt favoritsmink?  

Club måndag

Hej bloggen! 
 
Här sitter jag fixad från topp till tå och väntar på elvis och emma för vi ska på äventyr. Eller ja, äventyr och äventyr men vi ska på club monday i tylösand ;) 
 
Vet fortfarande inte helt hundra vad jag ska ha på mig, men så är väl livet som tjej eller? 

 

Salt

Hej bloggen! 
 
Jag lyser med min frånvaro men Ricky åkte idag efter att ha spenderat en vecka här hos mig och då finns det ingen tid för att blogga! 
Vi har haft det super med mycket sol och bad! Jag har till och med blivit brun vilket i princip aldrig har hänt. 
I söndags var vi på ett ställe här i Halmstad som heter Salt som ligger precis vid havet i Tylösand och är en restaurang. Det ligger väldigt speciellt för när man äter och tittar ut ser man bara hav, ingen strand eller klippor mellan restaurangen och havet.
Vi åt supergott! Ricky tog lamm och jag torsk, till efterrätt åt han creme brulé och jag ploppbrownie med bananglass.
här nedan ser ni outfit osv från i söndags. Hade på mig min studentklänning från 10 feet och kavajen är från HM.

 
 

Falsterbo 2014

Hej bloggen! 
 
Vilken vecka! 
Så roligt vi har haft och så många fina hästar vi sett! 
Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag visar er en lite bilder istället. 
 
 
Som ni ser har vi både kollat på hästar och festat vilket känns som falsterbo i ett nötskal. Det häftigaste var när Alexander vann Grand Prixen, började nästan gråta haha. 

beautybyalex

Hej bloggen! 
 
Jag tänkte att jag skulle blogga lite om falsterbo men så länge kan ni få kolla in två bilder mamma tog nyss på en sminkning som jag gjorde som lite kvällsunderhållning för en liten stund sedan. 
 
Jag har även en ny sak på gång som ni ska få reda på om några dagar som jag själv i alla fall tycker är väldigt spännande! 
 
 
Jag har använt:
 
Till ögonbrynen: 
Eyebrow dark brown från en palett från HM som heter smokey eyes. 
 
Till ögonen: 
Nyx jumbo pencil i färgen Milk
Sparkle och Dark star från en Kicks palett 
Loreal infaillible eyeshadow i färgen Blue curacao 
HMs liquid liner pen i färgen svart 
Maxfactors masterpiece max i svart

livsupdate :D

Hej bloggen! 
 
Lite uppdatering om mitt liv det senaste kan ju vara på sin plats! 
Sedan vi hördes sist har jag varit förkyld med feber och varit en vända fram och tillbaka till stockholm. 
Pappsen skulle upp och jobba bara över förmiddagen så vi åkte upp i onsdags på eftermiddagen och hem igen på torsdag eftermiddag så då passade jag på att följa med och träffa ricky :D 
Mycket mer spännande än så har livet inte varit det senaste men snart sätter det igång igen. Imorgon åker jag och mammsen ner till Lund och sen på måndag och tisdag blir det falsterbo och även fredag-söndag. Så kul! 
 
Vi har även haft lilla dollsan på besök vilket alltid är lika mysigt men tyvärr åkte hon hem igen idag eftersom att vi ska åka till Lund tidigt imorgon och kolla till lillsnuttan. 

 
Jag tänkte att jag skulle börja med något nytt, nämligen att dela med mig av mina favoritfilmer på youtube veckan som gått så kan ni kommentera om ni har några favoriter som ni tycker att jag missat. 
Och eventuellt för det är ju väldigt många som lägger upp klädkollage som inspiration så kanske jag kunde lägga upp sminkkollage :D vi får se! 

RSS 2.0