Skärtorsdagen :)

bara jag som saknar emojis i rubriken? eller på datorn?
 
min mamms och papps klagade på att Elvis börjat blogga igen men inte jag och påpekade att mitt senaste inlägg var den 6e februari så jag tänkte försöka bättra mig. Har loggat in på bloggen flera gånger och tagit upp ett nytt inlägg men inte fått ut orden. Inte vetat vad jag ska skriva osv. 
 
Det är skärtorsdag och jag ligger här i soffan i Halmstad och tar det chill. JAG ÄR SÅÅ TAGGAD! 
På måndag åker vi till New York och packandet har börjat. Redan kommit på två saker jag glömt i lund men pappsen har lovat att vi ska åka förbi på vägen ner till flyget. Det känns även som att jag har med alldeles för lite? Men new york är ju världens shoppinghuvudstad så det ska nog lösa sig ;) 
 
Jag är även sjukt sugen på att köpa en ny kamera... Bildkvalitén på min och den jag vill ha är ganska lik men den jag vill ha har möjligheter att ändra inställningar när man filmar och autofokus vilket min inte har. Därför känns det som att den jag vill ha kanske passar mina behov bättre och att jag kommer att använda den mer och i så fall skulle det vara en bra investering men vi får se :) 
 
 
tog dessa bilder igår :) eller ricky tog dom...  men jag hade ställt in kameran ;) älskar min hårgärg!
 
Rolig grej oxå! lyckades ladda ner program på datorn som hör till kameran för ett tag sedan men då kunde jag inte hitta sladden som man har mellan kameran och datorn vilket var jätteirriterande och jag kunde inte hitta den på nätet alls eller så var den dyr. Men så kom jag hem hit och då sa pappa men är det inte en sån vanlig sladd som man har mellan sin bankdosa och datorn så vi provade och det stämde! 
Så tänkte försöka filma  lite imorgon, vad tycker ni att jag ska filma?? 
 
Det får räcka som ett första inlägg :) imorgon kanske vi kör ett "catch up"-inlägg istället. Dt har ju hänt mycket sedan sist! 
 

RSS 2.0