läsvecka 1

Hej bloggen! 
 
Vilken alldeles fantastisk dag det är idag! Men vågar knappt säga vad som hänt för det inte ens känns verkligt än. 
Nu har jag snart avklarat första veckan i skolan på mitt tredje år som lundastudent vilket känns helt okej. tyvärr är inget särkillt annorlunda från de förra första veckorna jag har haft. Varje år tänker man att man ska plugga ordentligt för att börja i fatt och för att man just denna läsperioden ska plugga bättre än någon annan men det tar alltid längre tid än man vill att komma in i det. Imorgon är vi dock lediga hela förmiddagen så då ska jag ta igen och förhoppningsvis en del i helgen. 
 
I tisdags var jag på tävling i flyinge och hjälpte jacob och sara vilket var väldigt trevligt men tyvärr ville de söta hästarna inte fastna på någon bra bild. 
 
 
I onsdags gick hela min dag utan att jag vet vart den tog vägen och i princip likadant idag. Nu ska jag snart ut i köket och städa för imorgon kommer anticimex och ska ta tag i vårt mjölbaggeproblem. Tokigt nog är vi tredje korridoren på tre år som har fått mjölbaggar efter sommaren. En ny korridor varje år. 
 
Jag tog även steget och och började prenumerera på storytel i veckan och nu är jag helt fäst vid en supertöntig deckarserie. Av Elly Griffiths som handlar om en medelålders arkeolog som heter Ruth som hjälper polisen att lösa mordfall. Vilket hysteriskt tråkigt inlägg! Men så är det ibland! 
 
Vi hörs imon efter vetenskapsradions veckomagasin! 

RSS 2.0