Stockholm nästa!!

Hej bloggen! 

Vad gör ni?<3 
Själv sitter jag i bilen på väg till Stockholm :D snart framme i Jönköping där vi nog ska stanna för en liten matbit vilket ska bli awesome :D saknar mitt Jönköping!! 

Under gårdagen hade jag fullt upp. Skola till 17 sen ut till stallet dit oskis kom och sen hämtade vi mat på dalbys pizzeria och åt på korridorsköket. Dom har väldigt goda saker där! 

Denna dagen började med att åka ut till stallet och fixa med justen som verkade glad och förvånad att se oss på morgonen ;) hon fick massa spån så hoppas att hon ska vara glad tills imorgon när jag kommer på eftermiddagen! 




Fick ett paket på posten innan som jag inte berättat om för er :D köpte nämligen en mössa på tradera vilket var väldigt enkelt! Ville gärna ha med denna texten och har bara kunnat hitta det på ebay annars... 
Såhär ser den ut: 


Lite dålig bild men det var i alla fall jag i morse efter stallet när jag hämtat ut mössan ;) 

Känns som att jag känner igen den här biten motorväg som baksidan av min egen hand! Nostalgi till tusen. Hur som helt, förhoppningsvis ska ni få mer uppdatering under kvällen och bilder från konserten! Vi hörs senare!! 



alexandrasjosten.blogg.se; new in

Hej bloggen! 

Måste faktiskt säga att jag är misssnöjd med nova. Alla butiker så som HM, gina, bikbok eller ja egentligen alla var alldeles för små och hade inte allt. Sen kan det väl vara så att jag kollat väldigt mycket på nätet och hade vissa förväntningar på kläder som inte riktigt höll måttet. MEN ändå. Var inte alls nöjd! 

Lite saker från HM fick dock följa med hem :) hihi. 
En oversize t-shirt som jag tänker ha som klänning som jag faktiskt gillade väldigt mycket och var dessutom på rea. En svart kofta vilket jag inser gör mig till planetens enda människa med tusen svarta kofter i alla former men gillade verkligen den! Den är lite längre vilket jag hade en liknande för några år sedan men den har blivit lite sunkig vilket är det värsta jag vet. Att ha på sig saker som blivit sunkiga. 
Köpte även en svart kjol och ett par knästrumpor! Den svarta kjolen kommer att tjäna som ett alternativ till den svarta vardagskjolen jag brukar ha. Hoppas att den kommer att göra sig fin till mina toppar! 

Nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs imorgon :* 

 
T-shirten och dagens outfit. Har känt mig väldigt fin idag! Kommer absolut att sätta upp håret liknande fler gånger. 

Projekt nano

Hej bloggen! 

Sitter egentligen och har projekt i nano men har grova koncentrationsproblem. Photovoltaic grejer hit och polymer celler dit. När det är avancerat och man bara ätit en tunnbrödsrulle på hela dagen tar man verkligen inte in det man läser. 

Jag var nämligen i stallet vid halv 8 i morse för att jag hade utsläppet. Började dock med att longera ginny på utebanan vilket var mysigt och sen släppte jag ut hästarna och mockade till ginny så behöver inte åka dit ikväll! 
Därför ska jag åka till Nova nu när jag slutat och hänga där en stund och sen ska jag plugga! Riktigt mysig dag vill jag lova. 




Linjär algebra

Gillar redan min nya matteföreläsare! Han matchar skorna med skjortan haha. Igår hade han vinröda skor och vinrödarutig skjorta och idag hade han gråblå skor och gråblårutig skjorta. 

Matematiker alltså ^^. 



Godnatt

Godnatt mina fin :* 




alexandrasjosten.blogg.se; fashion

Hej bloggen! 

Gud vilken storm det är ute. Körde till stallet vilket var döläskigt så jag red inte för jag ville inte behöva köra när det var kolsvart ute dessutom. hoppas att det gått över till imorgon för jag har utsläppet av de små hästarna. 
Tänkte åka till Nova idag men det blev inte på grund av stormen och ett behov av att plugga så istället gav jag mig själv lite kvalitetstid med kläder på nätet. 


hur fint?


Jag tänker mig den lila jackan med svarta byxor under till ett par underbara statementskor. Hade inte tackat nej! Skorna går loss på 20 000, jackan 2500. Drömma kan man ju! Kavajen var så fin så den fick också vara med. tänk den med en fin topp under till svarta jeans och fina klackar. 

Miley cyrus och andra rika människor fokuserar verkligen fel när de klär av sig istället för att klä upp sig. 
 
 

Vilken helg!!!

Hej bloggen! 

Vilken helg jag har haft haha. Riktigt trevlig korridorsfest på delphi men var otaggad på att gå på nation så jag åkte till en av Rikards kompisar där det var tv-spel som gällde. Det var väldigt trevligt och lördagen började också på bästa sätt med två hästar att rida och sen temasittning på skolan och eftersläpp på det. Det var jättekul och nu har man nya krafter inför kommande läsperioden! 

Nu ska jag dock krypa ner i sängen och kolla på en film. Hoppas att ni spenderat er söndagskväll på ett lika mysigt sätt! 

Youtube har förresten blivit en av mina nya favoriter! Måste göra ett inlägg om mina nya prenumerationer som verkligen skiljer sig från varandra. Ni ska få se! 

Vi hörs imon! 




alexandrasjosten.blogg.se; sleep tight

Hej bloggen! 

Skrev precis värsta inlägget och kände att nej sjutton vad tråkigt detta var och tog bort hela grejen. Jag är ju rooolig och ni vill ju läsa roooliga saker. Det vet ni väl att det finns verkligen inget som är så bra som humor och att kunna skratta. Man måste passa på att skratta så fort tillfälle ges och umgås med människor som är roliga och man kan skratta med (ibland åt ;) ). Elvira är en sån person som jag alltid har roligt med och saker som vi skrattat åt kan jag fortfarande skratta åt såhär långt efter. En sån grej är oxå när jag jobbade hos camilla och jag skulle visa en häst så jag lånade hennes ridstövlar och jag fick inte ner ena dragkedjan så camilla fick hjälpa mig och det slutade med att båda låg på golvet och skrattade samtidigt som hon försökte få ner dragkedjan. Eller sånna stunder när man är så övertrött så man bara skrattar åt egentligen inte så roliga saker. 

Ett gott skratt förlänger livet! 

 
hehe. försöker vara rolig :P 

Tog en promenad i morse vilket var mysigt. Höst är så fint när det inte är kallt blåsigt och lerigt... 

 
Försökte mig på att göra ett klädkollage oxå vilket inte alls gick bra. Sånna dära kreativa saker faller sig inte så naturligt för mig men övning ger väl färdighet antar jag... Så postar denna så kan vi tillsammans skratta åt den i framtiden! Fast feel free att skratta åt den nu om ni vill ;) 


Godnatt fina ni! Jag skulle tro att det inte blir någon bloggning imon men ni får se helt enkelt! Spännande ;) 

alexandrasjosten.blogg.se; bättre nu hehe

Hej bloggen! 

Tagit mig ur min lilla dipp där innan hehe. Har kollat mer på videorna och räknat lite och Rikard har lovat att hjälpa mig imon så det känns lite ljusare nu. 
Red Ginny i ridhuset idag och hon var inte kul alls men jag är nöjd över att det blev bättre på slutet och jag är nöjd över att jag ändå fortsatte kämpa. Mitt gamla jag hade inte fortsatt rida för att jag inte hade vetat vad jag skulle göra. Nu sitter jag mest och tänker "mjuk och stilla hand" det är dock svårt när man har en häst som flänger fram och tillbaka och tittar på ALLT. Men skam den som ger sig, jag vet att vi kan osv. 

Vi hoppade ju i måndags som jag sa vilket gick helt okej! Jag känner mig helt ärligt ganska värdelös at the moment men det är då det kommer fram vilken fantastisk häst jag har! Så trots att hon som jag skrev flänger hit och dit och kastar med huvudet överallt så är det ändå värt för i hoppningen är hon en stjärna. Vi började med att hoppa fram på ett hinder på en volt med bom innan och bom efter vilket är väldigt bra för Ginny eftersom att hon är lite oliksidig att stretcha loss och sen är det bra för mig för jag brukar ju tappa hennes bog så då fick jag träna på att hålla in den. Så mycket att tänka på bara, tempo, komma rätt, räkna galoppsprången, hålla in bogen osv. När det var lääänge sedan man gjorde det så kommer inte allt det där på automatik. 

Hur som helst, efter plugget har jag dushat och provat mitt nya schampoo och balsam :D Tänker att jag mer går igenom vad jag tycker när det har gått ett tag så att jag har en uppfattning men min första reaktion var att det luktar ljuvligt!! 
Detta är ju verkligen något vi hästtjejer måste ha i åtanke eftersom att vi har ganska mycket lukt att tvätta ur håret både från häst och ofta kanske svettiga hjälmar heheh. Det har vä varit lite av en negativ grej med mitt gamla att även om det tog bort lukten så har det ju inga sånna "dåliga" ämnen i sig som helt ärligt ofta är dom som ger doften så det luktar lixom inget eget. 

Men alltså Yves Rocher reperation något luktar dögott! 

Provade ju även mitt silverschampoo men kan inte säga att jag ser någon skillnad så får väl fortsätta med det helt enkelt. Nu ska jag dock nanis! Vi hörs imorgon :* 


Ja och just det! Om det är någon som känner att de vill gästblogga så är det bara att hojta till! 

 
Såhär galet kan det se ut ibland när mina försök att få bild på mitt gula hår spårar ur 

alexandrasjosten.blogg.se; usch för det här alltså

Hej bloggen! 

Det blev inget Nova för mig för det här jäkla plugget äter en innifrån. Just nu känns det kaos också för på något vänster kan jag inte hitta min övningsbok och varje gång jag kollar på en extenta låser sig allting. Helt plötsligt kan jag INGENTING. Det är så himla frustrerande så jag har varvat dagen med att gråta i ren frustration ena stunden och nästa med att i ren desperation kolla igenom allt material jag har och försöka känna igen något. Jag har ju varit på 80 timmar föreläsningar, jag har räknat en helt bok. Varför finns det inte där? 
Detta resulterar dessutom i att jag inte kan somna för så fort jag känner att jag slappnar av så kommer tankarna om tentan och jag får panik och kan inte somna. Igår fick jag leta upp en avslappningsvideo på youtube och köra den på repeat flera gånger innan jag somnade. 
Är det detta som är tentaångest? Känns som att jag kommer att bli galen för inte äter man ordentligt heller. 

Hittade dock en spellista på youtube med alla delgrejer i kursen som var väldigt bra och pedagogiska så har kollat på några sånna. Då tycker man ju att det måste finnas där när en 7 minuter lång film på youtube får en att förstå. Ska fortsätta att kolla på dom delarna jag inte känner mig säker på och sen hoppas jag att tentorna ska gå bättre. Men först måste jag ta en paus och åka ut till min lilla hoppetossa. 

Vi kanske lite senare! Har ju glömt att berätta om hur det gick på träningen i måndags. 

 




alexandrasjosten.blogg.se; outfit

Måste vara uppdateringsrekord för mig idag haha men ville bara slänga in dagens outfit förresten och säga att jag bara älskar när man faller för ett plagg man haft länge. Minns inte riktigt när jag köpte denna koftan men det var läääänge sedan på modekungen och jag har inte riktigt använt den så mycket. Men nu! Älskar den! 

 
 
 

alexandrasjosten.blogg.se; ny hårfärg?

Hej bloggen! 

Red ut en sväng på Ginny idag som skötte sig väldigt bra måste jag säga! Efter det har jag pluggat och nu det senaste har jag försökt lära mig lite photoshop haha. Laddade ner en sån prova i 30 dagar och här är alltså dag ett. 

 
Haha vlken gillar ni bäst? Jag föredrar nog den turkosa faktiskt. Skulle jag någon gång få för mig att färga mitt hår i en pastellfärg skulle det nog bli turkost eller lila! Vilken färg hade ni valt? 
Gjorde dessa på två sekunder hehe men vill ni se er själv i en pastellfärg och ni har överseende med att det är dåligt så skicka bilden till mig haha. Åh måste nästan göra en på mormor bara för att det vore kul xD 
Återkommer med det! Eller pappsen... haha. 

Nu ska jag hur som helst sova för jag har gjort en deal med mig själv, om jag är uppe innan 8 imon och är duktig och pluggar så ska jag få åka till Nova nån timme på eftermiddagen! Har inte varit i någon klädaffär överhuvudtaget sedan jag var i halmstad sist vilket var den 27e så nästan en månad alltså vilket känns helt skandal. Känner på mig att hm kommer att ta lååång tid. Är ju van vid att bara skanna nyheterna men tänk mängden nyheter på en månad. Mitt mål blir alltså att gå upp 8, varva plugg med frukost och lunch fram till klockan 14-15, åka till nova och 17 åka till ginnsan. Bra plan! Måste även städa i mina små 10 minuters pauser imon. När man lever på en sån liten yta blir den stökig så fort... jaja. Hörs imorgon! 
 

alexandrasjosten.blogg.se; segis

Hej das blogg!!

Lite plugg och en vända till skola senare sitter jag här igen och ska uppdatera er. Mest för min egen skull för att jag tycker att det är så kul hihi. Ska snart åka ut till min älskade lilla loppa men slänger in några rader här först. 
Lovade ju att visa vad som var i paketen! 

 
Tada! Nytt shampo, balsam, hårinpackning och någon antifrizz grej från yves rocher som ska bli spännande att testa! Shampoo och balsam kostade vardera 40 kr och de andra två 70 så det ska bli spännande! Någon som har provat som är nöjd/missnöjd? :) 

Den fjärde är ett silvershampoo som ska bli jättespännande att prova! Mitt hår har en tendens att bli lite gul/guldigt på vintern vilket jag inte är sådär hysteriskt glad i så detta året tänkte jag prova silvershampo! 

Ska givetvis berätta om alla produkterna när jag provat dom. Nu ska jag dock bege mig mot stallet. Vi hörs mina fina! 

alexandrasjosten.blogg.se; klumpigt klantigt?

Godmorgon finisar! Höll på och missa n:et, då hade det blivit fiisar.. hihi 

Hur som helst så är jag lite irriterad på en sak. Jag har nämligen ganska bra karatär när det kommer till godis och sådära MEN INTE när det kommer till att sova! Jag hade typ ställt klockan på 7 och snoozade fram till halv 11. Inte okej. 

Men nu är jag uppe i alla fall och jag var så grumt klantig igår för jag glömde min väska i bilen för åkte till stallet direkt när jag kom från skolan men där i låg i alla fall dels det jag pluggar på såklart men oxå en stor godispåse som jag köpte när jag var och hämtade ut två paket på saker jag beställt! Kom hem igår och var så spänd på att prova dom och på godiset såklart ;) men jag var för kall för att gå ner och hämta dom igen så det ska göras snarast. Då ska jag visa er vad det var i paketen! 

Maten jag gjorde igår var hur som helst någon pasta jag hittade på en studentsida men jag gjorde nästan helt om den. Hade pasta, kyckling, bacon, ärtor, spenat (både fryst och försk som topping), vitlök, grädde och kryddor och sådära! Sökert glömt något. Men det blev väl helt okej! Ingen jättesensation men kul att bredda sitt matspektrum lite. Tydligen skulle man få fyra portioner och den skulle kosta 16 kronor per portion om man hade följt receptet. 

 
Nu borde jag dock sätta igång med livet. Hejdå! 

Standard öronbild?

Alltså är det bara min häst som rör så mycket huvudet att det typ inte går att ta en öronbild? Dom blir ALLTID suddiga. 
Fick alltid fina bilder på jobbhästarna men ginny är helt omöjlig. 




Dagen kan knappt börja bättre!

Hej bloggen!! 

Börjar dagen med att inte vakna av den dumma klockan!! Som tur var skrev mammsen till mig vid kvart i 8 och frågade om jag hade vaknat, och det vaknar jag av? Helt ologiskt. Har ju till och med ljudlöst. 
Men tur var det i alla fall för jag hann till skolan i tid och muntan gick jättebra! Fick godkänt vilket kändes kalas. Efter det sätter jag mig i skolan och pluggar lite men jag kan inte koncentrera mig och var hungrig så jag begav mig hem istället och lagar mat. Ska göra ett inlägg om maten sen. Hur som helst så lagar jag mat och när jag är klar sätter jag mig och slår på tvn och då är det visst världscuphoppning på tv som börjar samma minut som jag slår på tvn! Jättebra förmiddag helt enkelt!! När den är slut ska jag tillbaka till skolan och plugga matte. Pluggapluggaplugga och ikväll ska jag hoppträna!! Bra dag!! 




alexandrasjosten.blogg.se;

Hej bloggen! 

Ni trodde knappt att jag kommit upp va?? haha. 

Dagen hittills har spenderats med plugg såklart och i pauserna har jag hunnit dammtorka, dammsuga och klä på mig haha. Så nu är det bara rida Ginny som är kvar på min att göra lista vilket är det jag ska göra nu tänkte bara slänga in ett snabbt blogginlägg innan! Har bescarat 12 av mina 59 frågot haha så får nog lägga på ett kol men jag kom inte igång så tidigt som jag ville heller men jag kommer väl säkert vara pigg desto längre ikväll säkert så förhoppningsvis hinner jag! 


Dagen verk haha! Men det känns bra för jag lär mig mycket och får koll på det jag vet och det jag måste kolla upp. Hur som helst, nu ska jag åka! Vi hörs senare 



Pluggdag kräver mysoutfit! 

Dumma sömn

Hej bloggen! 

Tiden för inlägget jag publicerade precis blev ju nu helt fel. Det skulle komma upp senare när jag vaknade pigg som en ärtkärna eller något men tyvärr så har jag inte lyckats somna än. Inte på grund av att det varit fest här för det blev knäpptyst vid två, det har bara inte gått. Så vid 4 kände jag att nu får det vara nog och har fram till nu haft ett litet hemmaspa :D jättemysigt! 

Började med dusch då jag raka benen, tog bodyscrub, tvätta håret och allt det dära och till sist hade i hårinpackning. Under tiden den var i håret så kleta jag på en ansiktsmask och filade mina fötter, så underbart för nu är dom mjuka som barnrumpor och luktar vanilj hihi. Därefter sköljde jag ut hårinpackningen och sköljde av ansiktsmasken och vips var jag redo för bodylotion och ansiktskräm. Efter det har jag även målat mina tånaglar så två av sakerna på min att göra lista är redan gjorda och redo att bockas av! 

Visst låter det mysigt?

Att det har skett sådär mitt i natten drar ju dock ner det lite... 


Jag använder schampo och balsam från redken vilka inte syns på bilden och scrub från lumene. Gillar verkligen det märket och har det både på min dagcreme och min nattcreme som är med på bilden. Använder moroccanoil hårinpackning men den är nästan slut så har beställt en ny från ett annat märke. Ska visa när den kommer! 

Tycker verkligen att man ska unna sig sånna här stunder för det gör väldigt mycket för ens välmående! Man känner sig så fin och fräsch efter. 

Men nu ska jag försöka få någon timmes sömn innan pluggandet drar igång. Vi hörs senare helt enkelt! 

Todotoday

Hej bloggen! 

Fullspäckad dag och därför är det alltid bra med en att-göra-lista! 
Jag ska:

Plugga viktigtviktigt tenta på måndag!

Raka benen puh tog av mig byxorna igår för att gå till sängs och kände att björnpäls redan i oktober inte är okej. 

Städa måste fortsätta min städning vilket är perfekt att göra i pluggpauserna

Rida Ginny förhoppningsvis hinner jag rida ute för hon är galet trött på ridhuset (eller är det jag som är det?? ;) ) 

Måla mina naglar nagellacket från min pedikyr jag gjorde innan flytten sitter fortfarande kvar så det är verkligen på tiden. 





alexandrasjosten.blogg.se; SOML

Hej bloggen! 

Nu skulle man kunna tro att min överskrift är en förkortning av ett mikroskop så som STORM, STM, TEM eller kanske någon typ av epitaxi: MOVPE eller MBE eller kanske till och med MOSFET transistor men nej. Det står för story of my life vilket enligt de två senaste helgerna verkar vara pluggpluggplugg med fest utanför dörren. Jag klagar dock inte för nästa helg ska jag festa järnet! Stämningshöjjaren igår var verkligen att anmäla sig till efter-tenta-mat-blabla vad det nu heter. FETSM tror jag det förkortas, före-efter-tenta-slasque-mat kanske? Det är i alla fall min kvalidicerade gissning.

Nu ska jag inte bara tråka ut er för jag ska faktiskt komma med ett riktigt bra tips!  
Idag hittade jag nämligen min OPTIMALA pluggstrategi vilket har funkat helt super ända sedan jag kom hem från stallet. Kalla mig överlycklig. 
Den går nämligen ut på att jag ställer en timer på 35 minuter och under de 35 minuterna pluggar jag aktivt med det jag håller på med. Tekniken går förmodligen att applicera på alla ämnen. När timern ringer stänger jag av den och sätter om den på 10 minuter och då gör jag allt möjligt. Under kvällen har jag städat eller kollat facebook och allmänt gjort något annat helt enkelt. Sen när det ringer igen ställer jag om den på 35 minuter igen och sätter mig och pluggar. Sedan har jag upprepat detta till nu när jag kände att min hjärna är lite för trött och jag behöver sova. 

Har fått ganska mycket gjort måste jag ändå säga. Har läst igenom hela kompendiet igen och även skrivit upp alla frågor som jag tänker kan komma på provet. Det blev tre A4 men frågor så jag har börjat med att besvara den första men dagen imorgon kommer gå åt till att besvara resten. 

 
Fjärde bilden är på saker man får unna sig när man är duktig och pluggar ;) 

Nej nu mina vänner ska jag hoppa i säng! Vi hörs imorgon :* 

Min prinsessa <3

Min extremt innåttåade prinsessa anser att hon äntligen får den behandlingen hon förtjänar! Solarie, helbadad, massa godis, massage osv. 

Har åsidosatt henne lite de två senaste dagarna så idag tog jag igen det. Hon verkade väldigt nöjd! Jag tänkte dessutom rida ute så tjocka ländtäcket med ordentliga spännen åkte på men när vi kom ut longerades en häst där så vi valde ridhuset istället. Då vart det visst lite varmt tyckte ginny hihi så det var en svettis som gick in i stallet igen. Stackars liten ^^. Men ska man ändå spola så kan man ju lika gärna helbada eftersom att hon såg ut som vet inte vad i man och svans! Och nu när det är så kallt ute kan man ju inte stå och vara blöt så då var det solariet som gällde för första gången. Och om lilla jag ändå bara ska vänta på att hon torkar kunde jag ju lika gärna massera henne... 


Nu ska jag återgå till nanoplugget. Bland annat det här: http://youtu.be/IcrBqCFLHIY 

Hej så länge!! 

Haha jackpot!

Kan inte säga att jag klagar ;) handcuffed to Edward Cullen. förlåt Oskar!



alexandrasjosten.blogg.se; woooo plug1

Hej bloggish! 

WHAT UP! 

Själv har jag två saker speciellt som jag skulle vilja göra innan denna kvällen är slut - installera skrivaren och städa mitt rum. Det ser ut som KAOS. Typ. Kanske inte riktigt så farligt. Men hur som helst. 
Bra dag! 

Föreläsning mellan 10-12 i fysik och sen efter det satt vi till 16 och pluggade nano. Riktigt trevligt faktiskt och det är bra att plugga ihop så att man kan förklara för varandra och så. Justen fick dock vila idag igen för jag kände att jag inte hade tid eller ork att träna så därför var ridhuset upptaget. Men vi har gott om tid att ta igen oss till tävlingen jag anmälde mig till idag :D En 115 i helsingborg den 2e november :) Det ska nog gå strålande hoppas vi!

 
Bäst att sätta igång! vi hörs bröder och systrar!

 
Ganska enkel outfit såhär i tentatid! 

Wihi :D




alexandrasjosten.blogg.se; throw back onsdag?

Har varit duktig och kopierat alla mina bilder och dokument till min externa hårddisk idag så nu fastnade jag vid gamla bilder. 

Tänk att jag också varit dressyrryttare en gång i tiden! 

 
Bilderna ovan är på mina älskade Felicia som vi tyvärr fick ta bort. Finaste ponnyn någonsin ;) 

 
Fick även nostalgi på mitt första hästjobb! Här på D-ponnyhingsten Mezzo. Jobbade där hösten 2011 efter studenten och innan jag flyttade till Vaggeryd. Saknar alla hästarna där så mycket! 

Skulle det vara kul att se fler nostalgisaker? Till exempel bal eller student kanske? 

alexandrasjosten.blogg.se; date som i update?

Om vi kallar detta en update, kan man säga att ni "dejtar" min blogg just nu då? 
hihi 

TJENA PEOPLE! 

Justen vilade idag och eftersom att jag slutade 17 var det mörkt när jag kom till stallet men vi gav oss ändå ut på en promenad! Hon går ju bara ute på förmiddagen så det kändes nog bra att sträcka på benen lite trots att hon var livrädd hihi. Kallar ju Ginny för justus och hon är en korv, vad tror ni om korvus som hennes nya smeknamn? 

Hur som helst, vi skrittade och travade bara lite i söndags vilket ni inte vet för ajjabajja mig har inte uppdaterat! Måste ju mjuka upp dom där musklerna som inte är så unga längre efter tävling. Men hur som helst var hon hemsk i måndags så igår orkade jag inte bråka och satte på graman och tog av mig mina sporrar vilket var jättebra! Av någon anledning går hon fram sämre när jag har sporrar. MEN hon kändes jättefin i slutet så jag var så himla nöjd med henne. Ville inte sluta rida. 
Därför tyckte jag att hon idag var förtjänt av en vilodag. 

I övrigt vad gäller livet och sådär jobbar jag ganska mycket med en ny frisyr just nu. Nämligen att jag inte har luggen lika sne som jag hade den innan så den är typ mellan mittbena och benan som jag hade innan. Vet inte hur bra jag trivs med det men förändring är ju kul. Jag ska verkligen inte skriva något här på bloggen för så fort jag gör det gör jag motsatsen - till exempel mitt fina inlägg om smink och alla är fina som dom är. Vem tror ni har kommit in i en sminkperiod? 

Det kanske är någon slags omvänd psykologi? I SÅ FALL ALEX SÅ PLUGGAR DU ALLDELES FÖR MYCKET OCH MAN BORDE ALDRIG PLUGGA NÅGONSIN. Vad tror ni? kommer detta att få mig att plugga mer? 

 
"nya" frillan och dagens outfit. Vad tycks? 

Nu ska jag återgå till mina skyldigheter som studen (pluggapluggaplugga) samt slänga i mig lite mat! Vi hörs peeps! 

Ute i mörkret och sträcker på benen!




Woho skola

Hej bloggen! 

Jag är på språng till skolan där jag först ska ha matteövning och sen fysikövning och sen slutar jag. Ganska awesome men eftersom att jag är duktig och sådära så har jag tagit med en lunchlåda för att kunna äta och sen sitta kvar och plugga. Inte illa! 
Vi hörs senare! 



Studentliv?

Hej bloggen! 

Jag orkar inte min dator. Helt plötsligt så vill den inte ansluta till internet och jag är rädd att jag gjorde något som gjorde så att det inte gick. Men andra ord funkar det inte imorgon så ringer jag dig när jag vaknat pappa! 

Det jag skulle göra var dock att jag skulle blogga för att säga att jag känner mig duktig! Har nämligen suttit med matte i 2 1/2 fram till 23:30. Visserligen mitt eget fel att jag började så sent men tycker ändå att det var starkt av mig att kämpa på! Det bästa var dessutom att jag klarade färdighetsprovet som var var tvungen att göra för att få göra tentan. Stor tyngd som lyftes från mina axlar där kan ni tänka! Det är lite speciellt för man gör det på internet och man har 1 försök på sig om dagen i 1 1/2 vecka. Skönt att det är klart i alla fall! 

Skulle också säga att när man sitter hemma och pluggar vid 23:30 en lördagkväll så är man förtjänt av godis så det tog mig genom kvällen ;) 




Har inte ens fått av mig tävlingsskjortan än! Men nu ska jag fixa mig och sen hoppa i säng så att jag är fit for fight för allt som måste göras imon :) 
Kram 

alexandrasjosten.blogg.se; fika och Laila

Hej bloggen! 

Jag måste snart börja plugga men ville snabbt bara slänga in lite om resten av dagen. Pappsen kom nämligen och överraskade oss på tävlingen för att titta på oss. Jätte kul att han kom och kul att jag kunde prestera när både mammsen och pappsen kört så långt! 

Hur som helt så när vi var klara i stallet åkte vi in till Dalby centrum som verkligen inte är stort vill jag lova och satte oss på ett fik där vilket var jättemysigt. Det var jättefint inrett i ljusa färger och gustavianska möbler och dom hade väldigt goda surdegsbröd. Jag vidgade mina vyer och åt en macka med tre sorters ost i. Vet inte ens vad det var för ostar men det var även honung och päron i vilket var supergott! 

 
Efter det sa vi adjö till pappsen och jag och mamma åkte tillbaka till stallet där jag först red Laila vilket var väldigt mysigt. Jätte trevlig häst!! 
Vi tog ett ganska lugnt pass i paddocken för vi har ju fått order om att vi ska "jogga". Det var även träns, magplatta och benskydd bland annat som skulle putsas så det har vi också fått gjort och gjort i ordning min tävlingsbag. Produktiv dag! 
Sååå nu ska jag slänga i mig lite mat för att få energi och sen ska jag hugga tag i plugget! Vi hörs! 


alexandrasjosten.blogg.se; bästabästa hästen <3

Hej bloggen! 

Tänk att man kan bli så barnsligt, löjligt glad över en dubbelnolla i 110 men det var verkligen lycka när jag gick ut. Med alla tankar och spekuleringar om hur det hade kunnat gå och med dem förväntningarna jag hade så kom det verkligen som en överraskning och jag var så väldigt glad. 

Vi visade att vi var lte pigga på framridningen genom att få lite sadeltvång hihi och vi var givetvis tvungna att kolla massor på traktorn och fyrhjulingen som stod utanför framhoppningen men i övrigt skötte hon sig super. Alla språng kändes lätta och okomplicerade och studtals kändes det som att jag bara behövde styra runt och åka med haha. 
Hon var såklart lite spännig vilket resulterade i korsgalopp och hon hoppade lite snett på första för att komma bort från hörnet vi var på väg in i men i övrigt är jag kalasnöjd med henne! 
Här är filmen: 




Väldigt nöjd över att vi lärt oss att flyta på på linjerna så att vi når fram på rätt antal galoppsprång. Vår historia säger annars att vi har en tendens att lägga in ett extra. Tar resten av dagen i ett annat inlägg! 

Teknologproblem?

Kan man kalla det ett teknologproblem att de rutade blocken går åt som rinnande vatten? 




alexandrasjosten.blogg.se; torsdagsnöje

Dagens torsdagsnöje var förresten att klippa min åh så underbara häst. Hon var faktiskt förvånansvärt duktig och trots eller kanske rent av på grund av att det hände väldigt mycket runt om henne så stod hon ändå snällt. Hon ska ju dessutom bli tävlingshäst igen nu och då vet hon ju att man måste klippas ;) 

Har huvud och lite på insidan av benen som jag ska få hjälp med imorgon när mammsen kommer. Är galet taggad inför på lördag. Har startnummer 47 i morgonens 110 vilket nästan känns overkligt! 
Måste skriva en lista på saker mammsen inte får glömma så som kavaj, tävlingsbaggen, nya ländtäcket, Ginnys pass, mina stövlar osv. Det är mycket man ska tänka på! 

Nu vart jag hemskt osäker på vart min tävlingströja att ha över skjortan är men får kolla upp det. Har nämligen mina vita ridbyxor och skjortor här på rummet men allt annat är någon annanstans så det blir lite plock för att få ihop allt. 

Nu ska jag dock återgå till mitt pluggande! Vi hörs :* 

 
Jag trodde att jag kanske skulle få ångra mitt val av tröja när jag klippte men det var helt fel, den var perfekt! Det var bara att skaka av när jag var klar för att trådarna sitter så glest lixom. 

 
Dagens outfit och kvällsmat haha. Det var grymt gott faktiskt. Kanske skulle lägga lite mer fokus på mina frukostar ändå... 
 

alexandrasjosten.blogg.se; universums bästa <3

Hej bloggen! 

I förrgår var det ingen vanlig dag hehe, inte nog med att jag hade mängder med plugg så var det dessutom fyra år sedan mitt universums centra blev min! Jag har verkligen världens bästa häst och jag är så himla tacksam för våra fina år ihop. Tiden har gått både snabbt och långsamt och vi är nu inne på vår tredje bostadsort tillsammans. Alla äventyr gör vi ihop <3 

Fyra år sedan hon kom som outbildad sjuåring till mig som oerfaren 16 åring. Ekvationen på det blir ju såklart lite knas till en början vilket man kan säga att det var! Många, och då menar jag många, tårar har fällts på ryggen på den hästen men det har det helt klart varit värt för hon är världens bästa häst. 
Vår utveckling har varit lite krokig men vi startade med att hon aldrig hade tävlat och det mesta jag kunde skryta med var någon runda i LB på ponny till att innan skadan debutera 130. Nu står vi kanske inför vår största utmaning att kunna kombinera mig och Ginny med mig och plugg men jag tror och hoppas att det ska gå bra och det känns i hjärtat som att nästa år är mitt och Ginnys år <3

 
 

Making mornings better

Morgonen är verkligen den värsta tiden på dagen därför brukar jag försöka göra den så bra som möjligt! Många gillar att variera sig med goda frukostar men jag föredrar att alltid sätta på musik så fort jag vaknar. 

Jag brukar även gå upp tidigt så att jag hinner krypa ner i sängen igen när jag är påklädd och färdig. 

Man kan även göra som i morse och tända ljus! Det var verkligen helt super. Hur gör ni för att starta dagen på bästa sätt? 




alexandrasjosten.blogg.se; klantigt eller vad

Hej bloggen :D 

what up? 

Brace yourself pale people! Nu kommer årstiden då vi blir bleka som lakan och kan misstas för vampyrer eller lik. Kände det i morse att bara för att jag började snacka om att man inte behöver ha smink om man inte vill osv så vaknade jag idag upp till den dagen på året då min blekhet börjar återigen bli sjuklig och lite puder gör både mig och världen gott. 

 
Dagen började med endim på morgonen innan en fysikföreläsning och sen slutade jag :D skönisbönis. Då vart det dock hem och vila lite hihi och sen plugga nano. Sen kom mammsen och nu kan ni ta fram era anteckningsböcker för att nu ska ni få skriva ner det klantigaste som hänt i världshistorien. Mamma hade nämligen möte i halmstad så hon skyndade sig hir för att vi skulle klippa Ginny och hon skulle hjälpa mig att hålla brems och så vidare. Men när vi kommer till stallet upptäcker vi att vi glömt klippmaskinen i lägenheten. Trodde nästan jag dog så det blev ingen klippning men dock ett jättetrevligt ridpass på en underbart fin häst så jag hoppas att mamma ändå vart nöjd med sitt besök! 

Vi red över lite galoppbommar där vi försökte hålla jämn rytm och bara rulla på. Det gick faktiskt bättre än förväntan och är väldigt nöjd med galenpannan! 

Jag funderar på att försöka göra en ökning i blogginlägg i form av korta inlägg typ som statusuppdateringar. Jag ska försöka genomföra det så kan jag senare fråga om ni tycker om det eller inte. 


alexandrasjosten.blogg.se; pluggdag

Trött efter att ha pluggat hela dagen så därför kommer jag inte att skriva något. Jag ska begrava mig i en bok faktiskt, får se vilken. Ni får lite bilder så länge. 

 
Sista är kanske mer en utfyllnadsbild haha men jag vidhåller att den är sjukt bra och prisvärd! 

Måste även tipsa om denna blocketannonsen, haha jag orkar inte folk xD 

Fika med korren



Duktiga Christian har bakat! 

alexandrasjosten.blogg.se; myssöndag

Yao people! 

Hoppas att ni har haft en bra helg alla fina.
Jag hade riktigt kul igår :D började med galen förfest på delphi där folk var ganska sliriga redan när jag kom dit haha och sen begav vi oss mot skolan och kårhuset där det var riktigt kul stämning. Man kunde båda dansa loss till riktigt bra djs (faktiskt), spela pingis den som ville haha och bara hänga. 

När det var slut kändes det som att alla bara försvann haha så jag, Rikard och Axel begav oss till mattehuset där vi hängde först en stund med min granne Christian och en tjej som går pi men sen drog dom och då kom två andra från klassen och gjorde oss sällskap istället. Vi hade riktigt trevligt och satt där och småprata fram till klockan var halv 6. Trevligare efterfest har jag knappt varit med om faktiskt. 

Vintermössan på! 
 
Olof och Axel. Knasbollar

Dagen idag har varit på tok för oproduktiv. Borde ha pluggat massa mer än vad jag gjort så ska ta igen lite nu på kvällen och får jobba extra hårt nu måndag och tisdag efter skolan. Går bara mellan 8-10 på tisdag så då får jag förhoppningsvis mycket gjort. Nu när man börjar komma in i livet här och verkligen tycka om det så vore det så hysteriskt tråkigt om man inte skulle fixa plugget. Så jag kommer att lägga i både ett och två extrakol nu. 

Det bästa med denna dagen har dock varit att rida Ginny :) Vi red i paddocken vilket var supermysigt och rullade över lite sockerbitar och så. Hon kändes nöjd och jag var nöjd så det var ett bra pass! 
Med skritturen hon fick igår och detta passet idag känner vi oss redo inför hoppträning imorgon! Sedan blir det vila och klippning på tisdag, markarbete på onsdag, uteritt torsdag tänkte jag, markarbete fredag och sen tävling på lördag! SUPERDUPER taggad. 

 

alexandrasjosten.blogg.se; det spårar

Det senaste blogginlägget skulle egentligen inte alls handla om disneyfilmer och snyfthistorier men det spårade lite. 

Det jag egentligen skulle göra var att ge en eloge till mig själv för att jag trots min sena sänggång igår vaknade vid halv 10 och snoozade lite innan jag gick upp och klädde på mig och i enlighet med planen jag gjorde för lördagen igår satte jag mig ner vid 10 och började räkna matte. Jag satt i lite drygt två timmar och bara räknade vilket kändes riktigt bra! Efter det var jag så hungrig så att jag var tvungen att pausa så fram till nu har jag ätit frukost, bloggat och slösurfat lite. Detta skulle dock inte tagit så lång tid så jag har tappat min plan lite men jag hoppas på att tjäna in det på andra saker. Övrigt idag ska jag nämligen till stallet och rida Ginny, plugga nano och ikväll är det supernova-festen :D 

Och när vi nu ändå nämt Ginny vill jag bara påminna om att jag har världens bästa häst <3 
Red henne i ridhuset igår och hon var jättefin! 
 
Hihi tyckte att denna bilden var så rolig så jag var tvungen att lägga på en tankebubbla. Jag skulle ta kort på henne efter jag ridit och hon såg så väldigt förtvivlad ut när jag sa att hon var tvungen att vänta innan och fick gå in. 

Är dessutom väldigt glad över mitt nya schabrak som jag fick med när jag köpte sadeln. På tävling har jag ju alltid svart med silvrig kant men hemma föredrar jag marinblåa schabrak och tycker att den orangea passpoalen är riktigt snygg. 

 

alexandrasjosten.blogg.se; ni kan kalla mig... awesome

hello, miss awesome at your service 

Hihi nä skämt å sido eller hur man nu säger ;) 

Min plan på att gå och lägga mig tidigt igår gick inte så bra vill jag lova. Det måste nämligen ha varit efterfest här på korridoren för jesus vad det lät. Som tur var tystnade det redan vid tre så då fick jag äntligen lite sömn. Måste dock ha sovit oroligt och gnisslat tänder för jag har hemskt ont i käkarna. 

I mitt sömnlösa tillstånd i natt bestämde jag mig dels för att jag aldrig mer kommer att vara hemma en fredagkväll och tänka att jag kommer att kunna "plugga och lägga mig tidigt". Tjena lixom. Jag har inte alls haft något problem med att bo på korridor innan men just nu är jag lite trött faktiskt. 12 idag kom musiken nämligen på igen och nu spelas det någon kass rockmusik som hörs över hela stället. irriterande. 
Hur som helst. Mitt andra beslut i natt var att titta på en disneyfilm och det blev ingen mindre än Mulan för att det var väldigt länge sedan. Efter att ha sett flera disneyfilmer vid lite äldre ålder så att säga så kan jag konstatera att det finns inga filmer som är mer sorgliga än disneyfilmer. Lixom kom igen, hennes pappa som knappt kan gå måste anmäla sig till att vara mer i armen. Detta med hans och alla andras vetskap om att han aldrig kommer att överleva. Hur dottern rymmer mitt i natten och klär ut sig till kille för att ta sin pappas plats och genom att göra detta riskerar hon sitt liv om det kommer fram att hon är kvinna. Hur kan man inte gråta till detta? 
Mulan var inte en av mina favoriter som yngre vilket jag nu inte alls kan förstå. Hur kunde jag inte tycka att det var jättefint? 

Samma sak med lejonkungen som jag förvisso tyckte väldigt mycket om men jag kan inte minnas att jag tyckte att det var speciellt sorgligt när Mofasa dog. Nu däremot måste jag stänga av varje gång den scenen kommer och har därför fått ge upp på att kunna titta på lejonkungen. Om man blir mer och mer blödig med ålder så är jag typ körd för i så fall kommer jag att gråta till allt när jag är 40. 

Gillar ni sorgliga filmer borde ni verkligen kolla på "allt för min syster" som verkligen är en snyfthistoria från början till slut. 



alexandrasjosten.blogg.se; DU är fin precis som DU är

Hej bloggish

Har ni också dagar då håret inte blir riktigt rätt eller kläderna inte känns helt rätt och ni på sätt och vis kompenserar det med något annat? 

Idag till exempel blev mitt hår inte alls bra för att det hade torkat lite för mycket innan jag fönade det vilket gör att det inte alls lägger sig som jag vill. Men istället för att deppa över det tog jag idag min "kvälls-parfym" istället för min "dag-parfym" som jag tycker luktar så fantastiskt gott. Då kändes allting genast bättre. 

Vissa dagar kan man kompensera genom att ta på sig fina kläder eller varför inte fixa håret fint för att kläderna inte känns bra. Smink är också en sån grej som jag kan använda för att känna mig extra fin. Jag sminkar mig nämligen yyyytterst sällan om jag inte ska på party eller liknande. 
Jag trivs bäst utan smink och det säger jag inte för att jag tycker att det är tråkigt med smink eller för att jag känner att det inte blir bra utan för att det helt enkelt känns bättre utan till vardags. 

Det viktiga är att DU känner dig bekväm och snygg när DU går utanför dörren på morgonen och man ska inte bry sig om vad andra tycker. Min mamma säger till exempel att hon tycker att jag ser trött ut när jag inte använder smink och det är säkert sant men JAG känner mig bekväm utan och jag lägger hellre fokus på kläder och andra detaljer än just smink på morgonen. 

Hur prioriterar ni? 
Har ni någon sak ni använder för att kompensera för en dålig känsla? Kanske ett klädesplagg?
För mig är parfymen alltid ett säkert kort. 

Slänger in dagens outfit på det. 

 
nu ska jag hoppa i säng så att jag kan vakna pigg imorgon och göra den dära labbraporten. puh. tjingtjing 

alexandrasjosten.blogg.se; bästa hästen <3

Måste ju dessutom blogga om det absolut viktigaste som hänt på hela veckan, nämligen det första ridpasset på Ginny! 

Det var så himla trevligt att vara uppe i sadeln igen vill jag lova även om jag kände mig lite ringrostig och dessutom lite febersvag. Ni vet när man vill rida bra och aktivt men inte riktigt har styrka eller konditionen till det utan att man egentligen känner sig trött? Det bara går helt enkelt inte. Och enligt kroppen försöker jag nog inte tillräckligt heller för jag har inte haft nämnvärt med träningsvärk. Nya tag idag! 

Ginny känns i alla fall väldigt fin och jag är så fantastiskt tacksam till Helmo stables för att det skött henne så bra den senaste månaden och att hon blivit så fin. Ser jättemycket fram emot att tävla nästa helg eftersom att det dessutom är första för i år. Vi ska hoppa en 110 cm i lillhagen. Det var väldigt najs att söka tävlingar i området. Under nästa helg hade jag nämligen tre tävlingar att välja på som låg upp till 30 minuter härifrån. Life in skåne. 


Red ju dessutom i min nya snygga sadel som jag måste visa er! Är fantastiskt glad för den, bästa någonsin <3 Hoppas att ginny kan utveckla sin hoppteknik ännu mer nu när hon både är fräsch i ryggen och har en sadel som passar. Ni skulle sett hur hon hoppade första gången vi hoppade ordentligen efter att hon behandlats haha. Jag hade ju väntat någon månad för att det verkligen skulle läka ut och hon tyckte nog att det var både kul och fantastiskt att känna sig fräsch!  

 
Är den inte finast i världen? <3 
Nu måste jag dock sätta igång med livet! Vi hörs senare! 

alexandrasjosten.blogg.se; catching up!

Hej bloggen! 

Vet att jag åtsidosatt er lite de senaste dagarna men ni vet att det brukar innebära massiv uppdatering när den kommer! så puss på er :* 

First thing first. 
Jag har ju inte bloggat om sittningen i lördags. 

Så det började med en fördrink här på hallands nation i puben där jag träffade en tjej som heter Kajsa som bor i norra delen av nationshuset. Vi gick ihop i en pakt om att vara ensamma så nu har jag alltså en ny kompis som dessutom bor här på hallands. När klockan var strax efter 18 begav hela nationen sig till AF-borgen där sittningen var. Jag hade ingen bordsherre så jag lånade han som satt till höger om mig istället, han hette Axel och går fjärde året på nano vilket var väldigt kul. Han kunde dock meddela att av de 56 som började i hans klass var det endast 30 lite drygt som fortfarande gick kvar. Det kändes inte så hoppfullt såklart. Men han trodde att jag skulle fixa det så det är bara att kämpa på! 

Maten denna gången var 10 gånger bättre än de vi har haft på vår teknolognollning. Man har blivit lite rutinerad nu så istället för att bli besviken att denna nollningen kostade 100 kronor mer än nollegasquen så blev man glad för att man hoppades på att det skulle innebära bättre mat. Vilket det gjorde! 
Vi fick lax till förrätt tillsammans med ett gott bröd och en sås som såg ut som rosa grädde. Enkelt och populärt. Väldigt mycket bättre än dillpannacotta och sillsallad som vi fått tidigare. Blev dessutom glatt överraskad över hur mycket lax man fick så redan där var jag riktigt nöjd. 
Till huvudrätt fick vi någon stek av något slag med potatisgratäng och en konstig sås/sallad gjord på vad jag skulle gissa var tomatkross och rivna morötter. Ändå helt okej! 

Väldigt dåligt ljus inne i lokalen

Till efterrätt fick vi en chokladkaka med en bärkompott. Eftersom att chokladkakor inte är min favorit så får den inte toppbetyg men ändå bättre än allt annat på grund av att den var perfekt tillagad och bärkompotten var god. 

 
Mitt under middagen började hela hallands nation göra rävöron av sina servetter. Såklart hängde vi på för det hade tydligen en koppling till inspektorns tal. Jag fick dessutom höra att jag passade i mina öron haha. 

Vi körde sedan mellanfest hos en kille som hette Hampus där jag inte kände så många men shottade tequila med en amerikansk kille och socialiserade med folk som för en gångs skulle inte var teknologer. Mammsen vann tydligen något tequilarace när hon gick i lund vilket jag aldrig kommer att kunna slå men nu när jag smakat tequila så var det faktiskt inte så farligt. 

Därefter var det eftersläpp som tyvärr inte var så kul. Mest för att jag inte kände någon i princip. Jag umgicks lite med Rikard och Daniel från klassen, en kille från halmstad som heter philip och dom från mellanfesten. John de Sohn lyckas dessutom aldrig leva upp till förväntningarna så något dansande kan jag inte riktigt säga att det blev. När klockan slog 3 tog jag min cykel och begav mig hemåt med tanken att det skulle bli en riktigt produktiv söndag. Det blev det inte riktigt kan jag meddela. Men som jag skrev tidigare i veckan kände jag mig riktigt pigg i måndags så vilan var kanske välbehövd! 

En notis innan inlägget är slut... 
Har ni också noterat att jag under varje sittning haft en Axel de närmsta platserna runt mig? Kan det vara en slump eller vad tror ni? 

alexandrasjosten.blogg.se; mitten av veckan ska det väl vara fest eller?

är så sugen på fest!! Dansa järnet med elvis på någon rolig klubb men människor vi känner. Saknar en riktigt bra jönköpingsutgång. Vi hade ju sånna planer på hur vi skulle erövra lund men det var lite uppskjutet helt enkelt! 

Men hur som haver, tänkte bara slänga in ett kort inlägg. Som ni vet kommer mammsen och mormor idag så vi har lite olika saker att uträtta :D Har lite saker jag måste hinna med innan dess oxå så nu rundar vi av tyycker jag :) 

dagens klädsel. ÄLSKAR min nya sjal och älskar mina zebrarandiga dr martens <3 

 
 
 
 

alexandrasjosten.blogg.se; min älskade hästis <3

Hej bloggis! 

Lite sent inlägg jag vet... de brukar ju i regel hålla lägre standard än inlägg som skrivs tidigare på kvällen men jag får helt enkelt skärpa till mig och få till något riktigt bra ändå! 
Jag är nämligen väldigt väldigt glad idag för äntligen är det oktober vilket innebär att Ginny återigen står helt och hållet under mitt ansvar. Så idag har jag mockat för första gången på över en månad och pussats och gosat med min hästis utan stress. Jag red dock inte idag för att imon är ännu en riktigt bra dag för då får jag äntligen min nya sadel :D och sen får jag ju träffa världens bästa mormor och världens bästa mamma vilket såklart också är bra. 
Jag är väldigt spänd på att rida i den för första gången och såklart väldigt spänd på att rida Ginny! Jag hoppas verkligen att vi nu äntligen ska ha en sadel som ligger optimalt på Ginny och som är optimal för min sits. Ginny har ju antagligen utvecklats väldigt mycket under denna månaden också så det ska bli så himla kul att rida och jobba ihop oss igen! 

 
När jag kom hem fick jag en sån himla energikick också så jag har städat badrumsskåpet, min byrå, garderoberna och i hallen. Kände att jag inte riktigt kommit till rätta med var jag vill ha vad men nu är allt på sin plats och det känns bra! Det värsta är verkligen en stökig garderob så att man inte ser kläderna ordentligt. Har även haft lite klaustrofobi när jag kommit in genom dörren för om det hänger för mycket jackor och i oordning när jag kommer in känns det som att jag knappt kan komma in i rummet. Nu måste jag dock hoppa i säng. Vi hörs imorgon världen! 

 
 

RSS 2.0